{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Internship i utlandet

Internship i utlandet - praksisplass i utlandet
Internship i utlandet - praksisplass i utlandet

Internships i utlandet

Et internship i utlandet gir en kickstart på karrieren som arbeidssøkere hjemme og i hele verden ser etter. Du vil få internasjonal arbeidserfaring og et globalt nettverk - og ikke minst ser det veldig bra ut på CVen. Men hvor skal man begynne? Vi hjelper deg med å navigere gjennom de mange mulighetene og hjelper deg gjennom hele prosessen. Vi har lang erfaring med internships i utlandet, så ikke nøl med å ta kontakt!

Hvor kan jeg ta et internship?

Et internship er en unik mulighet til å dypdykke i et helt nytt sted og en ny kultur. Vi kan hjelpe med internships i noen av verdens vakreste og mest spennende byer i USA.

3 gode grunner til å ta et internship i utlandet

 • Få en kickstart på karrieren din - et internship i utlandet gir internasjonal jobberfaring, noe som ser enormt bra ut på CVen.
 • Få et globalt nettverk - noen som kan gi mange spennende jobbmuligheter. 
 • Bli kjent med en ny kultur - dypdykk i kulturen og oppdag landets hemmeligheter. 

Hvem kan få et internship i utlandet?

For å være kvalifisert til å søke om et internship, må du være heltidsstudent ved høyere utdanning, og internshipet må være i tråd med den utdannelsen du tar. Du kan også søke dersom du fullførte høyere utdanning for maksimum 12 måneder siden. 

Vi kan dessverre ikke finne internships for frisører, elektrikere, snekkere og lignende på grunn av visumbegrensninger.

Hvordan hjelper KILROY meg med et internship?

Vi forstår at det kan være både vanskelig og overveldende å organisere et internship så langt hjemmefra. Derfor hjelper vi deg gjennom hele prosessen - helt gratis. Vi hjelper deg med å navigere gjennom de mange mulighetene, og hjelper deg med alt det praktiske, som å sette sammen søknaden din, hvilke dokumenter som trengs, legater, reiseforsikring og alt annet du trenger å vite om internships. Det er ulike visumregler avhengig av hvilket land du skal ta internship i, noe vi vil ta deg gjennom og hjelpe deg med. 

Når du tar et internship gjennom oss, vil du få et godt internship der du blir verdsatt og blir involvert i interessante oppgaver på lik linje med vanlige ansatte. Emelie forteller om hennes internship hos NASA i California. 

Eksempler på internships i utlandet

Vi hjelper studenter og unge med å få et internship i utlandet innen en rekke arbeidsområder og hos mange firmaer. Noen av de mest populære områdene å ta et internship innenfor er:

 • Markedsføring
 • Fashion 
 • Sosiale medier
 • Dataanalyse
 • Økonomi
 • PR
 • Grafisk Design
 • HR
 • Interiørarkitekt
 • Arkitekt

Vil du vite mer om internship i utlandet?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du flere spørsmål om internship i utlandet? Skriv til oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende nordmenn til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Vi hjelper deg med alt det praktiske, som å sette sammen søknaden din, hvilke dokumenter som trengs, legater, reiseforsikring og alt annet du trenger å vite om internships. Det er ulike visumregler avhengig av hvilket land du skal ta internship i, noe vi vil ta deg gjennom og hjelpe deg med. 

Spør oss om internships i utlandet

Hvorfor internship i utlandet med KILROY?

Gratis veiledning

Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!

Vi er her alltid

Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.

Skreddersydd rådgivning

Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...