{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

University of the West of England

Studere på University of the West of England
Studere på University of the West of England

Studere på University of the West of England

University of the West of England (UWE) er et av de største og mest populære universitetene i Storbritannia. Universitetet tilbyr mer enn 600 programmer på både bachelor- og masternivå.

Spør oss om studier på UWE

Hvorfor studere på University of the West of England?

UWE Bristol har fokus på strategisk samarbeid med globale selskaper som Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC og Rolls Royce. Dette betyr at universitetet kan tilby verdifull arbeidspraksis til studentene sine. De tette båndene til arbeidslivet gjør også at forskningen på universitetet har en direkte invirkning på menneskers liv.

UWE Bristol er en av de raskest voksende forskningsinstitusjonene i Storbritannia, der over en tredel av forskningen blir regnet som å være verdensledende og at den utmerker seg internasjonalt.

Akademisk omdømme

The Complete University Guide ranket UWE som nummer 58 av universitetene i Storbritannia. I den nasjonale studentundersøkelsen (National Student Survey) fra 2010, fikk UWE gode tilbakemeldinger på undervisningen. De fleste programmene er akkreditert av relevante yrkesorganisasjoner som sikrer at studentene går ut med kvalifikasjoner som gjør studentene attraktive og klare for arbeidslivet.

Opptakskrav

University of the West of England krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever UWE et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. University of the West of England vurderer også motivasjon og referanser.
For studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest.

Fakta

Antall studenter: 27 000
Antall internasjonale studenter: 3500
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar.

Vil du vite mer om University of the West of England?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om UWE? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i utlandet og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på UWE Bristol?

UWE Bristol tilbyr grader på bachelor- og masternivå.

På fakultetet for Health and Life Sciences finner du fem avdelinger: Allied Health Professions, Applied Sciences, Health and Applied Social Sciences, Nursing and Midwifery and Psychology.

På fakultetet for Business and Law finner du en bredt fagtilbud med blant annet: Accounting and Finance, Economics, Enterprise, HRM, Leadership and Management , Marketing and Law.

På fakultetet for Environment and Technology finner du fagområder som: Computer Science and Creative Technologies, Construction and Property, Engineering Design and Mathematics, Geography and Environmental Management and Planning and Architecture.

På fakultetet for Arts, Creative Industries and Education har et bredt fagtilbud, men noen av de mest populære gradene finner du innenfor English, Animation, Journalism and Filmmaking.

Hvor mye koster det å studere på UWE Bristol?

Studieavgiften på UWE Bristol varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

  • Study Abroad: fra 6 000 GBP per semester.
  • Bachelorgrad: fra 15 250 GBP per år.
  • Mastergrad: fra 15 000 GBP per år.

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Bristol, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...