{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Gatelangs i Nottingham i England
Studer i Nottingham

Vil du studere i Nottingham?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søkeprosessen. Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om studier i Nottingham i England. I Nottingham kan du studere:

  • Study abroad (1-2 semester)
  • Bachelor
  • Master
  • Akademisk Engelsk

Spør oss om studier i Nottingham

Finner du ikke det du så etter? Ta kontakt med oss! Vi har nylig inngått et samarbeid med en partner som lar oss hjelpe deg med å komme inn på flere universiteter i England.

Universiteter i Nottingham

I Nottingham kan du studere på:

Hvordan er studentlivet i Nottingham?

Nottingham, også kjent som byen til Robin Hood, er en by med kunst, kultur, sport, mat, uteliv og flott shopping - Nottingham har noe for alle. Utforsk lokale severdigheter som Nottingham Castle, Wollaton Hall og Sherwood Forest. Du vil kunne gå til festivaler og kulturelle arrangementer gjennom hele året under studiene. Nottingham ligger sentralt i Storbritannia, og med de gode transportforbindelsene er det lett å komme seg til London (ca. 1,5 time) og Manchester i helgene og i ferien. Også, offentlig transport i Nottingham er veldig praktisk, slik at du enkelt kan komme seg rundt.

Mat og shopping i Nottingham

Det er to kjøpesentre i sentrum, Broadmarsh Center og Victoria Center. Det er også mange velkjente butikker, designer- og vintage forhandlere i gatene i sentrum. Notthingham har også mer enn 300 restauranter, kafeer og barer, og du finner mat fra hele verden!

Kan jeg arbeide ved siden av studiene i Nottingham?

Nottingham er en stor og livlig by som er populær blant studenter, så det er mange deltidsjobber tilgjengelig. Internasjonale studenter kan jobbe 20 + timer i uken i butikk, hotell/turistnæringen, utelivsbransjen eller innen bedriftsadministrasjon. Arbeidstillatelsesreglene for studenter kan endres, så ta kontakt med en av våre studieveiledere for å høre mer om arbeid under studiene i Nottingham.

Vil du vite mer om å studere i Nottingham?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Nottingham? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til England og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Søknadsfrist?

januar & mai

Beliggenhet

Storbritannia

Høydepunkt?

Studentlivet

Stipend?

Ja

Nottingham

Hva sier studentene?

Hvorfor studere i utlandet med KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...