{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på University of Auckland | KILROY
Studere på University of Auckland | KILROY

Studere på University of Auckland

Studèr i hjertet av Auckland ved det største og eldste universitetet på New Zealand. Som student ved University of Auckland har du bystrender, shopping, kafeer, kulturliv og flott natur i umiddelbar nærhet. Finn ditt drømmestudie blant mange spennende og anerkjente studieprogrammer.

Spør oss om Uni. of Auckland

Som student ved University of Auckland vil du være en av mer enn 6000 internasjonale studenter som til sammen representerer mer enn 110 nasjonaliteter. En multikulturell miks av studenter og ansatte bidrar til en dynamisk og inspirerende atmosfære på campus.

8 gode grunner til å studere på University of Auckland

 1. University of Auckland ligger i vakre omgivelser i hjertet av New Zealands største by.
 2. Det er et velrennomert universitet og anses som New Zealands ledende forskningsuniversitet.
 3. Universitetet har et imponerende utvalg av høyt rangerte studieprogram og kurs.
 4. Et aktivt studentliv: universitetet har over 40.000 studenter og hundrevis av kulturelle, akademiske, sportslige, og sosiale klubber som betyr at du vil være del av et pulserende og spennende studentmiljø.
 5. Universitetets campus ligger i hjertet av Auckland, som gir gode muligheter til å delta i sosiale aktiviteter også utenfor universitetet. Campus ligger kun 10 minutters gange fra havnefronten og tett på uberørte strender og turområder.
 6. Et mangfold av kulturer blant studenter, ansatte og innbyggere. Ved University of Auckland får du virkelig et globalt perspektiv på ditt studiefelt.
 7. New Zealand er et av verdens tryggeste land å være internasjonal student i.
 8. Universitetet har et godt støtteaparat for internasjonale studenter. Dette betyr at selv om du er langt hjemmefra vil du bli tatt godt vare på!

Akademisk omdømme

Dette er New Zealands ledende universitet innen forskning og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt. Times Higher Education har rangert University of Auckland som nummer 165 på listen over verdens beste universiteter, noe som gjør det til landets beste. University of Auckland har blitt rangert som nummer 81 av QS World University Rankings.

Universitetet tilbyr et av de mest anerkjente studiene i Asia og Stillehavsregionen innenfor International Business. University of Auckland Business School (Faculty of Commerce) er blant få business skoler i verden som er trippel akkreditert av både Assoication of MBAs, EQUIS, og AACSB.

Fakta

Antall studenter: 40 000
Antall internasjonale studenter: 600
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli.

Vil du vite mer om University of Auckland?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om University of Auckland? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i utlandet og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på University of Auckland?

University of Auckland har et meget godt utvalg av studieprogram fordelt på åtte fakulteter. I tillegg har de et helt eget ledelsesprogram og frivillighetsarbeid som bidrar til personlig utvikling og nettverksbygging.

Fordelt på de åtte fakultetene - Arts, Business and Economics, Creative Arts and Industries, Education, Engineering, Law, Medical and Health Sciences, og Science - har skolen mer enn 30 studieprogram på Bachelornivå og 130 studieprogram på Masternivå. Du kan med andre ord velge mellom hundrevis av fag!

Internasjonale studenter kan søke:

 • Delstudier på 1-2 semester (study abroad)
 • Bachelorgrad
 • Mastergrad

Ta kontakt med en av våre studieveiledere om hvilke studiemuligheter du har ved University of Auckland.

Hvor mye koster det å studere på University of Auckland?

Studieavgiften på University of Auckland varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 13 200 NZD per semester.
 • Bachelorgrad fra 25 300 NZD per år 
 • Mastergrad fra 29 700 NZD per år 

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader på New Zealand, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...