{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

New Zealand

Studere på New Zealand
Studere på New Zealand

Studere på New Zealand

New Zealands kultur og natur byr på et spennende alternativ til andre engelskspråklige land, i tillegg til at du som student kan få en god utdannelse på høyt nivå. New Zealand blir ofte nevnt i internasjonale sammenhenger der man sammenligner standard på utdannelser.

Spør oss om New Zealand

New Zealand ligger midt mellom ekvator og sydpolen, separert fra resten av verden. Nord-øya har et middelhavsklima, mens på Sør-øya er det noe kjøligere. Landets natur er noe av det reneste du kan finne i verden. Størstedelen av New Zealands 4 millioner innbyggerne er av europeisk opprinnelse, mens 15% representerer urbefolkningen - maoriene - hvis kultur skinner igjennom i samfunnet. "Kiwiene", det uoffisielle kallenavnet på de lokale, er svært vennlige mot utlendinger, og internasjonale studenter blir alltid tatt vel i mot. New Zealendere tilbringer mye tid utendørs så for de med sansen for spennende aktiviteter ute i naturen har virkelig noe å se frem til! Prisnivået på New Zealand er noe lavere enn hjemme, og ellers er storbyene både trygge og komfortable.

Hvilke universiteter kan jeg studere på i New Zealand?

Vi samarbeider med følgende universiteter på New Zealand:

Hva kan du studere på New Zealand

  • Et eller to semester (Study Abroad)
  • Bachelor eller Master
  • Summer School (5-6 uker i løpet av deres sommer)

Utdanningssystemet på New Zealand

New Zealand har 8 universiteter og 25 polytekniske Institutes of Technology. Undervisningen ved universitetene i New Zealand består av en god kombinasjon av forelesninger, gruppesamlinger og egenstudier. Universitetene tilbyr 3-årige bachelorgrader og 1,5/2-årige mastergrader. Etter endt bachelorgrad har du i tillegg mulighet til å ta et såkalt "Honours Year" hvor du spesialiserer deg mer innenfor ditt interesseområde. Mange studenter på New Zealand går rett ut i arbeidslivet etter bachelorgraden, så dersom du velger å ta en mastergrad har du gode sjanser for å få en god jobb dersom du velger å bli på New Zealand. Du kan også velge å kun ta delstudier (1-2 semestre study abroad).

Fakta om New Zealand

Folketall: ca. 4.8 millioner
Hovedstad: Wellington
Største byer: Wellington, Auckland, Christchurch
Språk: Engelsk og maori
Valuta: Newzealandske dollar (NZD)
Tidsforskjell: +12 (+10 ved sommertid)

Vil du vite mer om studier på New Zealand?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere på New Zealand? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier på New Zealand og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

New Zealand

Studenthistorier

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...