{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Los Angeles
Studere i Los Angeles

Studere i Los Angeles

Los Angeles er kjent for å ha en helt egen kultur som er mer liberal og som skiller seg ut fra resten av USA. LA er en åpen og progressiv by. Her møter du mennesker fra forskjellige kulturer, etniske bakgrunner og religioner, og det er dette store mangfoldet som gjør Los Angeles til en såpass spennende og dynamisk by.

Spør oss om studier i LA

I LA kommer du garantert til å finne noen som har de samme interessene som deg, uansett hvor sære eller unike de måtte være. Menneskene i LA, både på og utenfor campus, er veldig åpne og imøtekommende, noe som gjør det enkelt å få seg venner og bli kjent med nye mennesker.

LA er et flott sted å være og det eneste som kan kreve litt tilvenning er all trafikken og den amerikanske kjørekulturen, som står veldig sterkt blant LAs nesten 4 millioner innbyggere. LA er dermed USAs nest største by etter New York. Byens innbyggere kommer fra over 140 forskjellige land, og det har naturligvis satt sitt preg på byen. I Los Angeles finner du eksempelvis egne kvartaler dedikert til etniske folkegrupper som bl.a. Chinatown, Koreatown, Little India, Little America, Thai Town og Little Ethiopia. Det er kanskje unødvendig å nevne at alle disse stedene har hver sin distinkte, herlige og spennende stil og atmosfære!

Hollywood er, som de fleste vet, verdenskjent for sine mange filmstudioer som Universal, Paramount og Warner Bros. Disse filmstudioene bør besøkes når du først er i Hollywood. I løpet av studietiden kan du også besøke det legendariske Kodak Theatre på Hollywood Boulevard hvor alle store premierer, samt den glamorøse Oscar-utdelingen, avholdes. Boulevarden i seg selv er også vel verdt et besøk, da gaten er belagt med håndavtrykkene og signaturen til mange av verdens største stjerner.

Hva kan du studere i LA 

  • Study aborad (1-2 semester)
  • Bachelorgrad
  • Associate degree 

Klimaet i Los Angeles

"Sunny California" er tro mot sitt gode rykte når det kommer til været og LA er stort sett solfylt og varmt hele året. Temperaturen synker noe i løpet av høsten og vinteren, men svingningene mellom sesongene er generelt små, så det er ikke uvanlig å nyte en solfylt dag på stranden også i desember.

Den største stranden i området finner du i Malibu, og den ser nøyaktig ut som på film med svaiende palmer langs strandpromenaden. Venice Beachfront er også et kult sted å henge: ta en dukkert i det deilige vannet, lei et par rulleskøyter eller spill volleyball på stranden. Du finner også flere tennis- og basketball baner her, så du har gode muligheter til å holde deg aktiv. Malibu, Venice Beach og Zuma er kjent for sine gode surfe-forhold med høye bølger og god sikkerhet.

LA har mye å by på for studenter. Vi hjelper deg gratis med å finne drømmestudiet ditt. Les mer om de ulike studiestedene vi samarbeider med, og ta kontakt med våre studieveiledere for å få hjelp til søknaden og hele prosessen helt gratis.

Vil du vite mer om studier i Los Angeles?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om studentlivet i Los Angeles? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Los Angeles

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...