{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Working Holiday

working-holiday-man-working-as-barista
canada-working-holiday-skiing-sidebar

Drømmer du om å jobbe i utlandet?

Hvis du er mellom 18 og 30 (noen ganger til og med 35!) år, kan vi hjelpe deg å fullføre drømmen din om å bo og jobbe Down Under i Australia, New Zealand og Canada. Reis og opplev disse vakre landene mens du tjener penger!

Working Holiday er den beste måten å kombinere jobbing og reise

Kombinasjonen av jobb og ferie gir deg en unik opplevelse samt et dypt innblikk i den australske, newzealandske og kanadiske kulturen og menneskene som bor der. Dette er din mulighet til å oppleve det en gjennomsnittlig turist aldri kommer i nærheten av!

Med et Working Holiday-visum kan du få begrenset oppholds- og arbeidstillatelse i:

  • Australia
  • New Zealand
  • Canada

Dette betyr at du kan jobbe og tjene penger for å finansiere reisene dine i disse vakre landene. Reiseruten din blir veldig fleksibel. Jobb en måned på ett sted før du går ut på veien igjen og se etter en ny jobb på neste stopp.

Er det lett å finne jobb med et Working Holiday visum?

Det skal være ganske enkelt å få jobb – det avhenger mest av dine egne krav til en jobb og dine forventninger. Det er selvsagt ikke mulig å gjøre store hopp i akademiske karrierer på et arbeidsferievisum, men hvis du er fornøyd med jobben som servitør, renholder, kontorist eller kanskje den mer spennende jobben som guide, dykkerinstruktør eller storfebonde, vi kan garantere deg et vellykket opphold. Intensjonen med en arbeidsferie er selvsagt selve ferien, men du får muligheten til å jobbe og finansiere opplevelsen mens du reiser.

Hvordan planlegger du oppholdet?

Når du planlegger en Working Holiday-opplevelse til Australia, New Zealand eller Canada vil det garantert være mange spørsmål. Er det lett å få jobb? Hvor mye kan jeg forvente å tjene? Hvordan finner jeg et sted å bo? Hvordan kombinere arbeid i utlandet med en sunn dose morsomme opplevelser og reiser?

Vi anbefaler at du starter med vår Working Holiday-startpakke sammen med visumet ditt. Inkluderingene og arrangementene avhenger per destinasjon, men vi vil i alle tilfeller hente deg på flyplassen, ordne med de første overnattingene, svare på spørsmål og hjelpe deg i gang med jobbsøking og alt mulig praktisk.

Hvorfor reise på Working Holiday med KILROY?

Sikkerhet
Vi samarbeider med partnere som er grundig kontrollert og kvalitetssjekket slik at du kan føle deg trygg og være trygg på at ting er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uventet skjer, kan du stole på at vi er der for å hjelpe deg.
Planlegging
Det er mye man kan gjøre på egenhånd, men det er endel planlegging som spare deg fra å bruke dyrebar reisetid på å ordne opp i det praktiske.

Sjekk ut de ulike pakkene våre

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...