{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ta din Interrail opplevelse til nye høyder!

ta toget gjennom bosnia på interrail i europa
nyt utsikten fra vinduet når du reiser igjennom slovenia på interrail i Europa

Hva er Interrail?

Interrail er et tog pass eller en togbillett som lar deg oppleve alle de ukjente krikene og krokene av Europa. Reis rundt i eget tempo, stopp innom de stedene du aller helst vil besøke og bli der så lenge du ønsker - eller så lenge budsjettet strekker til. Len deg tilbake og nyt utsikten fra togvinduet mens du passerer grønne daler, vakre innsjøer og sjarmerende landsbyer. La oss hjelpe deg med å ta Interrail opplevelsen til nye høyder ved å kombinere unike aktiviteter og transportmetoder - hos oss får du alt du trenger til ditt neste eventyr på Interrail i Europa!

 

OBS! Vi selger kun interrail pass som en del av en pakke. Det vil si at vi ikke selger kun selve togbilletten.

Les mer om Interrail her.

Vil du har mer inspirasjon?

Les alt om Interrail

HVORFOR KJØPE INTERRAIL MED KILROY?

Skreddersydde reiseforslag
Fra aktiviteter og overnatting til setebestilling, ferge- og bussbestilling - vi kan hjelpe deg med å ta interrail-reisen til nye høyder.
En bærekraftig måte å reise på
Bortsett fra å gå eller sykle, er en togreise den mest miljøvennlige reisemåten. Reis sakte på Interrail og få en mer autentisk opplevelse av destinasjonene du passerer gjennom.
Reis til det eksotiske i nærheten
Europa har mange autentiske opplevelser og steder som venter på å bli utforsket. Dra for eksempel til Balkan for å få en smak av et rått og ufiltrert Europa, vi kaller det "Exotic Nearby".
Mer valuta for pengene
Reis til de hotteste stedene i Europa og til destinasjoner utenfor allfarvei - ganske BILLIG! Visste du for eksempel at en halvliter koster kun 1,5 euro eller mindre i Romania og Albania?

Hva er Interrail?


Interrail er en klassisk måte å reise på som nå er tilbake for fullt. Med en Interrail-billett som er gyldig i 33 land i den ene hånden og ryggsekken i den andre, kan du reise rundt i hele Europa og utforske de mest ukjente og autentiske kroker av vårt kontinent. Reis blant lokalbefolkningen og kjør ditt eget tempo. Du kommer til å møte på mange andre backpackere på reisen din og du vil garantert få en opplevelse for livet på Interrail i Europa.


Hvem kan kjøpe Interrail-billetter?


Vi tilbyr Interrail-billetter i 3 kategorier. Du kan kjøpe Interrail-billetter som voksen, ungdom (12-27 år) eller barnebillett (4-11 år). Kjøper du 1 voksenbillett kan du få opptil 2 barnebilletter gratis.


Hva slags Interrail-billetter finnes?


Det finnes mange forskjellige typer Interrail-billetter, og hvilken som er best for deg kommer helt an på hvor lenge du vil reise, hvor mange land du vil besøke og hva budsjettet ditt er. Vi kan for eksempel tilby Interrail-billetter med:  • 4, 5 og 7 reisedøgn innenfor 1 måned

  • 15 eller 22 reisedøgn innenfor 2 måneder

  • 15 eller 22 sammenhengende reisedøgn

  • Ubegrenset antall reisedøgn fordelt på enten 1, 2 eller 3 måneder.


Hva koster en Interrail-billett?


Som du ser ovenfor, så finnes det mange forskjellige typer Interrail-billetter å velge mellom, og prisene varierer deretter. Våre Interrail-billetter koster alt fra 2.050 kr, som er den billigste ungdomsbilletten, til 13.300 kr som er den dyreste voksenbilletten og inkluderer et ubegrenset antall reisedøgn i 3 måneder på første klasse.


Hvor kan jeg reise?


Med en Interrail-billett kan du reise i 33 land rundt om i Europa. Følgende Europeiske land kan besøkes med en Interrail-billett:


Belgia, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Danmark, England, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Kroatia, Luxembourg, Nord-Makedonia, Estland, Latvia, Nederland, Nord-Irland, Norge (kun på vei ut av landet), Polen, Portugal, Romania, Ungarn, Serbia, Skottland, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tjekkia, Tyrkia, Tyskland, Wales.


 


OBS! Vi selger kun interrail pass som en del av en pakke. Det vil si at vi ikke selger kun selve togbilletten.

Tilbake til toppen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...