{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ankomstpakker

Happy Trails Kosone Hostel Pool Area

Få en smooth start på reisen

Å komme til et nytt land er noe av det mest spennende vi kan tenke oss; nye lukter og inntrykk, ukjente skilt på fremmede språk på flyplassen og forventninger til alle eventyrene som venter på utsiden av ankomsthallen. 

Nedenfor finner du et håndplukket utvalg av skreddersydde ankomstpakker, satt sammen for deg til våre mest populære destinasjoner som Sydney, Bangkok og Bali. Våre pakker er verdifulle for alle reisende, for hvem ønsker vel at førsteinntrykket av en ny destinasjon skal farges av pruting med en taxisjåfør eller et dårlig hostel langs hovedgaten ved siden av en klubb som holder deg våken hele natten? I stedet sørger vi for at du blir kjørt direkte fra flyplassen til et av våre foretrukne hosteller, hvor du kan sjekke inn og nyte eventyret fra første stund!

En ankomstpakke består vanligvis av transport fra flyplassen direkte til hostellet, et par overnattinger og frokost. Vi har lagt til noen ekstra opplevelser i pakkene, for å forsikre at du ikke går glipp av noen av våre favoritting å gjøre i byen.

Så len deg tilbake, slapp av og finn ankomstpakken som passer best for deg. Og finnes den ikke her, så har vi den mest sannsynlig i en av våre butikker!

Hvordan fungerer egentlig en ankomstpakke?

Som nevnt ovenfor så inkluderer en ankomstpakke vanligvis flyplasstransport, noen netter på en av våre nøye utvalgte hosteler, frokost i tillegg til noen aktiviteter som gjør at du får en fet start på oppholdet ditt.

Med ankomstpakkene våre blir det veldig enkelt for deg - alt du trenger å gjøre er å gå ut av flyplassen og dra til hostelet ditt.

Du trenger ikke å bekymre deg for å prute med taxier som tar altfor mye betalt etter at du har hatt en 12-timers flytur, er trøtt og egentlig bare vil legge deg. Du trenger ikke å stresse med å finne et sted å sove om du lander på rare tidspunkter og du slipper å havne på et hostel som overhodet ikke ser ut som bildene du så på nettet. Vi kan ikke love deg 5-stjerners hotellrom med egen portier, men det vi lover deg er en flott start på et hostel som er nøye utvalgt av oss og som vi vet at har den standarden som våre reisende fortjener. Under finner du en liste over alle byene hvor vi kan hjelpe deg med en ankomstpakke. Finner du ikke reisemålet ditt på listen? Ta kontakt med oss! Vi finner en pakke som gjør at reisen din får en problemfri start.

Våre ankomstpakker

Akkurat nå så kan vi tilby deg ankomstpakker på følgende steder:

Asia:

Kambodsja: (Phnom Penh & Siem Reap)

Kina: (Beijing, Hong Kong, Kunming, Chengdu, Xi'an & Shanghai)

India: (Delhi, Mumbai, Goa & Kochi)

Indonesia: (Canggu, Ubud, Sanur & Jakarta)

Laos: (Luang Prabang, Vientiane & Vang Vieng)

Malaysia: (Kuala Lumpur, Kuching & Kota Kinabalu)

Maldivene: (Malé)

Nepal: (Kathmandu)

Fillippinene: (Manila & Cebu)

Singapore

Sri Lanka: (Colombo, Kandy & Ella)

Thailand: (Bangkok, Koh Samui, Phuket, Chiang Mai, Krabi, Khao Sok National Park & Surathani)

Vietnam: (Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang & Hué)

Oseania:

Australia: (Sydney, Brisbane & Melbourne)

Fiji: (Nadi)

Sør- & Mellom-Amerika:

Argentina: (Buenos Aires, El Calafate, Mendoza, San Pedro de Atacama) 

Brasil: (Rio de Janeiro)

Bolivia: (La Paz)

Chile: (Santiago)

Cuba: (Havana)

Costa Rica: (San José)

Afrika:

Sør-Afrika: (Cape Town)

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Sett i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...