{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
bahrain-skyline-cover
bahrain-skyline-sidebar

Reiser til Bahrain - en skatt i Persiabukten

Bahrain ligger i den persiske gulf mellom Saudi-Arabia og Qatar, og hovedstaden heter Manama. Kongeriket består av over hele 30 øyer - alle like vakre som edelstener. Det er massevis å finne på under et ferieopphold i Bahrain, og du kan oppleve alt fra moderne jetsetterliv, glimrende handlemuligheter både på dag- og kveldstid og Formel 1 til antikke landsbyer, vakker natur og spennende dykkeeventyr. Hos KILROY finner du billige reiser til Bahrain!

Bahrain er rangert som et av de mest økonomisk konkurransedyktige landene i den arabiske verdensdelen, og er samtidig også et av de mest utviklete i denne regionen. Mange saudiere reiser til Bahrain i helgene og ferier for å utnytte landets liberale omstendigheter - en stor bonus for kvinner. Bahrain er et sted der du kan nyte livet uten restriksjoner fra strenge religiøse lover. Du kan gå på konserter eller på kino så mye du vil, hvem du vil og akkurat når du vil. Du kan kose deg med en drink på bar, danse natten igjennom eller bare rusle langs gaten mens du holder kjæresten din i hånda.

Manama, hovedstaden i Bahrain

Navnet betyr "stedet som sover". Man kan jo undre seg hvordan det navnet oppstod, ettersom Manama med sitt vibrerende natteliv, sine mange restauranter, nattklubber, barer og butikker med sene åpningstider slett ikke sover på noe som helst tidspunkt!

Gå ikke glipp av…

Et av de kulturelle høydepunktene som du vil oppleve i Bahrain er Nasjonalmuseet. Her får du en fantastisk innsikt i landets historie og en forståelse for den forhistoriske sivilisasjonen Dilmun, så vel som at du får se en rekke spennende og interessante kulturskatter. Et annet museum som er verdt å ta turen innom er Oljemuseet der du får muligheten til å gjøre deg opp dine egne tanker om oljeproduksjon, historien bak oljeindustrien i Midtøsten og hvor mye innflytelse oljen har på resten av verden i dag. Naturreservatet Al-Areen er et annet stoppested du bør få med deg. Her blir du møtt av en fascinerende natur og spennende dyrearter som f. eks oryx og addax (antilopelignende dyr). Bahrain er tilhenger av motorsport, og i 2004 arrangerte landet sitt første Formula 1 mesterskapsløp på racerbanen Sakhir. Vi anbefaler på det varmeste at du får med deg et race mens du er i Bahrain, selv om det ikke er Formula 1 - hvilken som helst annen racerbil vil definitivt gi deg et skikkelig kick! Qala'at al-Bahrain er et forhistorisk sted som i sin tid fungerte som sentrum for Dilmun sivilisasjonen, Dette er rangert som en av regionens viktigste steder med ruiner av hellige bygninger så vel som massevis av spor etter en sivilisasjon som eksisterte så langt tilbake som 2300 år f. Kr..

Mat, herlig mat!

Du trenger ikke bekymre deg for å gå sulten i Bahrain - her kan du spise godt og masse! Området Adlya byr på et bredt utvalg gode spisesteder. Benytt sjansen til å prøve lokale spesialiteter som for eksempel baba ghanoush, en krydrete og mør lam- eller kyllingrett med ferske dadler, nøtter og yoghurtdressing. Vi garanterer en fantastisk matopplevelse!

Shopping på kveldstid og vakre perler

I Bahrain er normen å handle på kveldstid, og dette er noe du ikke må gå glipp av. Ikke bare er det morsomt å rusle rundt travle handlegater sent på kvelden, men du får også sjansen til å gjøre noen gode kupp! Det finnes flere moderne kjøpesentre her med kjente merkevarer og et bredt butikkutvalg der du kan få tak i alt tenkelig. Perler er en lokal spesialitet, så dersom du ikke har et par smekre perleøredobber i smykkeskrinet allerede er dette rette sted å kjøpe de! Om du i tillegg er interessert i hvordan perlene sankes kan du bestille en dykketur der du får bli med ned under havoverflaten og sjekke ut denne prosessen på nært hold.

Når skal jeg reise til Bahrain?

De beste månedene er mellom november og mars. Fra juni til september er det svært varmt, og det eneste som frister vil være de luftkondisjonerte kjøpesentrene - noe som er en skam ettersom Bahrain har så mye å by på!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BAHRAIN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...