{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De forente arabiske emirater

dubai-guy-looking-at-burj-khalifa-cover
abu-duhabi-mosque-woman-sidebar

Reiser til De forente arabiske emirater - Kultur og farger

Emiratene ligger på den arabiske halvøy og er en konsolidering av følgende syv Emirater (stater): Abu Dhabi, Dubai, Sharjan, Ajman, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain og Fujairah. Abu Dhabi er både hovedstad og den største (i størrelse) av Emiratene. Hos oss finner du billige reiser til Emiratene!

Landet som helhet er rikt på olje og naturgass, men også utenlandske investeringer og turisme er blomstrende industrier. Som følge av et stort antall utenlandske arbeidere har befolkningen her verdens skjeveste kjønnsfordeling - det er over dobbelt så mange menn som kvinner! Dette merkes lett men er på ingen måte noe problem for turister. Befolkningen er likevel svært mangfoldig ettersom mer enn 80% er innvandrere fra hele verden. Dubai er den største Emiraten dersom man ser på innbyggertall, og nesten 90% av Emiratene består av by. Svært få bor i de små bygdene i ørkenen. Byene er med andre ord en spennende blanding av ulike kulturer, farger og kjøkken!

Luksus, rikdom og skyhøye bygninger

De forente arabiske emirater er et rikt land, og de antar at det har verdens raskest voksende økonomi. Dette kan man tydelig se gjennom alle de ekstreme byggeprosjektene som pågår her - hvilket man kun kan beskrive som å gjøre det umulige mulig! Skyhøye bygninger, Palm Islands, The World, Sports City og DubaiLand er bare noen få eksempler. Levekostnadene øker, og for turister kan det være en utfordring å finne hotellrom til fornuftige priser. Imidlertid har flere og flere internasjonale hotellkjeder satt i gang bygging for å kunne imøtekomme flere enn bare de som er ute etter pur luksus. Den lokale valutaen heter Dirham.

Dubai og Abu Dhabi

Dubai og Abu Dhabi er de travleste byene med sine fancy hoteller og kjøpesentra samt spennende kulturelle hendelser - hvorav Dubai troner øverst. Her finnes også flere gode strender, og Fujairah er en aldri så liten juvel med sine utmerkede dykke- og snorklemuligheter. Der kan du også bade i Gulf of Oman hvor vannet er kjøligere enn Persia Gulf. Andre populære turistfavoritter er organiserte kjøreturer gjennom ørkenen og bading i Hatta-bassengene.

Merk deg at Emiratene har en veldig streng alkohollov. Alkohol kan bare kjøpes og nytes på hoteller, og Sharjah er en spesiell tørr stat. Selv om folket her er både åpne og liberale forventes det at turistene viser respekt for både kvinner og den muslimske levemåten.

Steder du bør oppleve i De Forente Arabiske Emirater

I De Forente Arabiske Emirater kan du oppleve fantastiske Dubai og Abu Dhabi. Les mer om destinasjonene ved å klikke på kartet nedenfor. 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...