Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
shiraz-mosque-iran-sidebar

Reiser til Iran - En fantastisk opplevelse

De fleste forbinder Iran med atomprogram og religiøs fanatisme, men Irans historie er langt rikere. Her vil du finne kulturelle perler, storslått natur og en imøtekommende og vennlig befolkning. En reise til Iran vil være en ekte opplevelse som hører til sjeldenhetene, og som du garantert vil gjenfortelle for resten av livet. Hos KILROY finner du billige reiser til Iran!

Iran skjuler enestående kulturelle skatter; blant annet Persepolis og moskeene i Esfahan som begge vil slå pusten ut av selv den mest hardbarkede og opplevelsesmettede backpacker. Naturen veksler mellom endeløs ørken og majestetiske vulkaner, fra dykking om sommeren til skisport om vinteren. Folkets nysgjerrige vennlighet gjør enhver reise til Iran en unik og uforglemmelig opplevelse, som snur opp ned på vestlige fordommer om livet i Midtøsten.

Teheran - amerikanisert ungdom "undercover"

De fleste guidebøker råder turister til å raskest mulig komme seg videre ut av denne overbefolkede og forurensede storbyen. Det er en skam, for om man ser litt forbi Teherans tilsynelatende lite attraktive fasade så er dette en by som byr på flotte museer, orientalske basarer og te-hus samt hyggelige kvelder i byens mange parker der de lokale arrangerer piknik året rundt. Etter kun få dager i Teheran lærer man mye om de tydelige kontrastene som eksisterer mellom Irans religiøse tilhengere og flertallet av de unge - som dyrker amerikanske og vestlige forbilder.

Gå ikke glipp av den enorme basaren i sørlige Teheran som ligger rett ved Imam Khomeini Square. Sterke menn bak lastevogner dytter hver eneste dag enorme mengder av plastvarer, tepper, blondeundertøy, stoffer og mye mer inn og ut av basarens labyrintgater. Basaren er så ufattelig stor og forvirrende at man raskt gir opp å finne tilbake til dit man kom i fra - så dette er med andre ord ingen turistbasar, noe som selvfølgelig gjør det til en fantastisk opplevelse! I stor kontrast til fattigdommen i sørlige Teheran, og i nærheten av basaren, ligger det svært bevoktede juvelmuseet som stiller ut den tidligere Sjahens ekstremt store edelstensamling, med en overflod av diamanter både i form av glitrende hauger og ekstravagante utsmykninger.

Overnatting og uteliv i Teheran

De fleste billige hoteller ligger i det sterkt trafikkerte og masete området rundt basaren og Imam Khomeini Square. Et besøk til Teheran blir langt mindre stressende dersom du spanderer litt ekstra på overnatting slik at du kan bo komfortabelt i den nordlige delen av byen. Det er også i nordlige Teheran at de hippe unge teheranere med tettsittende kjoler og trendy frisyrer henger rundt kjøpesentre med vestlige klær og kafeer. Prestestyret stenger fra tid til annen de mest populære kafeer og restauranter, men de gjenåpner raskt med ny forkledning i andre lokaler. Spør deg frem blant lokale for å oppdatere deg på hva som er de beste stedene å sjekke ut akkurat mens du er her.

Esfahan - Emam Square og fortryllende moskeer

Emam Square i ørkenbyen Esfahan fortryller enhver som setter sin fot på denne 67.000 kvadratmeter store torv. De vakre, lyseblå utsmykkede flisene på moskeene langs torvet som simpelthen gjør enhver besøkende fullstendig målløs. Den største av moskeene, Emam Mosque, troner over plassen på 52 meters høyde med en stor kuppel som kronen på verket. Det er en utrolig flott opplevelse å besøke Emam Mosque rundt middagstid, når flisene tindrer i sollyset og lyden av ettermiddagsbønnen glir gjennom korridorene.

Shiraz og Persepolis

Shiraz er selve hjertet av persisk kultur. Litt utenfor byen troner kronen av den persiske storhetstiden, Persepolis. Det er uten tvil verdt å reise helt ut i Irans ørken mens man svetter i litervis for å oppleve dette imponerende byggverket. Persepolis ble oppført i år 500 før Kristus av Darius den 1. Han var slett ikke sparsom når det gjaldt byggmateriale, og palassene ble reist i svart marmor - som på den tiden var polert skinnende blank. Selv om kun ruinene etter Persepolis gjenstår i dag er det enkelt å se for seg hvordan delikate persiske silketepper lå utbredt mellom de nesten 20 meter høye søylene.

Iranerne kjenner også Shiraz som byen hvor den folkekjære dikteren Hafez levde og døde i på 1300-tallet. Alle iranere liker Hafez uansett alder, innkomst og religiøs tro. Et besøk til Hafez' grav i Shiraz er nærmest som en pilegrimsreise for iranere, og rundt omkring graven leser folk opp dikt mens de berører kisten. I Irans storbyer møter man ofte på gatebarn som i stedet for å tigge selger fargerike konvolutter med spådommer skrevet av Hafez.

Irans fjell - frisk luft og vulkaner som stinker av svovel

For å oppleve en friere og mer tolerant side av Iran fullstendig blottet for politikk og religiøse leveregler, anbefaler vi å pakke sekken med varme klær og evt. telt og sovepose og så legge ut på vandretur i Irans fjellterreng. Her trenger ikke kvinnene kle seg med slør, og menn og kvinner sover tett om hverandre i teltene for å holde på varmen.

Tochal

Nord for Teheran ligger Tochal, en naturlig ende for millionbyens ekstreme byggvekst og som en markering for at den gigantiske hovedstaden tross alt stopper et sted. Det er et populært utfluktssted for iranere som trenger frisk luft. Tochals store klippesteiner er perfekt for klatring, og på sommerens fridager trekker konsentrerte klatrere hit i hopetall. Ta med klatresko på reisen din til Iran dersom dette er en sport som interesserer deg!

Damavand

Irans høyeste fjell (5678 moh) er vulkanen Damavand som ligger få timers kjøring fra Teheran. Damavand kan bestiges på to dager - men det krever skikkelig utstyr, god kondisjon og en dose erfaring innenfor fjellklatring. Utfordringen ligger i å klare høyden i tillegg til svovelstanken som siver ut fra vulkanens indre på rundt 5000 meters høyde. Om sommeren er det alltid fullt av lokalfolk på fjellet, og stemningen er varm og vennlig!

Skitur til Dizin

På vinterstid faller det herlig puddersnø på fjellene i Iran, og det populære vintersportstedet Dizin åpner opp skiheisene for tilstrømmende iranere fra Teheran. Stedet er ikke spesielt stort, men snøen er god og våghalser reiser dit for å kjøre offpiste. Mange unge iranere henger imidlertid kun i te-huset ved bunnen av pisten, der de flørter og utveksler telefonnumre.

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL IRAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Vennligst fyll ut alle detaljer

  Lukk
  Kontakt
  Skriv til oss

  Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

  Dette feltet må fylles ut
  Dette feltet må fylles ut

  Hei,

  Takk for din henvendelse!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

  I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Book et møte

  Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
  Dette feltet må fylles ut

  Takk for din møtebooking!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

  I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

   

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...