{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
jordan-camels-desert-wadi-rum-cover
jordan-backpacker-desert-sidebar

Reiser til Jordan - Eventyr i ørkenen!

Reiser du til Jordan får du virkelig oppleve genuin, bunnløs gjestfrihet. Jordanere verdsetter turister høyt! I Jordan kan du vente deg fantastiske landskap, majestetiske fjell og antikke byerPå reisen i Jordan kan du for eksempel gå på oppdagelse i ruinbyen Petra, dykke i Dødehavet eller dra på eventyr i Wadi-ørkenen på enten en kamel eller en firehjuling. Drømmer du om å backpacke i Jordan kommer du til et trygt og morsomt land å oppdage på egenhånd!

Spør oss om reise til Jordan


Amman

Jordans hovedstad Amman er landets største by. Amman er som regel startpunktet for backpackere i Jordan. Her kan du nyte det tilbakelente bylivet, de romslige bydelene og moderne shopping som står i sterk kontrast til den travle gamlebyen, Citadel og det romerske amfiteateret - en berikende opplevelse! Sett videre kurs mot gamlebyens fargerike souks (markeder), og nyt en kopp chai te fra gjestfrie buikkeiere.


Opplev romerske ruiner i Jerash når du reiser i Jordan

Legger du turen innom Amman på reisen til Jordan, burde du også reise en times kjøretur nordover og oppleve ruinene etter den antikke romerske byen Jerash. Det passer perfekt som dagstur. Ta deg god tid og nyt de spektakulære synene som venter deg i Jerash, som f. eks. et romersk amfiteater, Temple of Artemis, Arch of Hadrian og det ovale Forum. Jerash er i dag den nest mest populære turistattraksjonen i Jordan, rett i hælene på Petras fantastiske ruiner.


Dødehavet er et must når du reiser i Jordan

Om du befinner deg i Jordan på en varm dag med skyfri himmel er en tur til Dødehavet et absolutt must! En dukkert i Dødehavet er en morsom opplevelse ulik alle andre svømmeturer du har hatt. Du vet riktignok på forhånd at du vil flyte i overflaten av innsjøen, men ingen kan forestille seg hvordan det faktisk føles før de har prøvd selv. Når du går utover i vannet og kommer til det punkt der bena ikke lengre når bunnen vil kroppen simpelthen "poppe opp" til overflaten som en kork! En herlig og annerledes følelse!


Oppdag legendariske Petra på reisen i Jordan

I juli 2007 ble Petra utnevnt til et av verdens nye underverker, et prosjekt som hadde mål av seg å vekke opp de 7 undere fra antikkens verden. Petra er det de fleste forbinder og gjenkjenner med Jordan, og er dobbelt så imponerende i virkeligheten som du forestiller deg!


Ørkeneventyr i Wadi Rum

Opplev dødskult ørkenlandskap og vakre fjellformasjoner i Wadi Rum. Her kan du slenge deg på en kamelsafari eller 4WD-tur over sanddynene. Grip sjansen til å tilbringe en natt i ørkenen i en ekte beduinerleir, og nyt den fantastiske stillheten mens du ligger på ryggen i sanden og titter opp på stjernehimmelen.


Dykk i havnebyen Aqaba på reise i Jordan

Det beste sted å dykke på reisen i Jordan er Aqaba. Det er Jordans eneste havneby og ligger en tre-fire timers kjøretur fra hovedstaden Amman. Her finner du flotte strandhoteller, deilige strender og topp muligheter for dykking og snorkling bare noen få meter fra land. 


Klima i Jordan

Det mest karakteristiske med klimaet er kontrastene mellom en svært nedbørrik regnsesong i perioden november-mars, til knusktørt vær resten av året. Med hete og tørre somre, og kjølige og variable vintre når praktisk talt alt av årets regn faller, har Jordan et typisk middelhavsklima så en reise til Jordan passer egentlig året rundt. 

Våre reisetips for reise i Jordan

Den enkleste måten å komme seg rundt på er ved å leie taxi, uansett hvor du skal - til og med hele veien til Aqaba. Eventuelt er leiebil også greit og rimelig. Veiene er gode, distansene korte og det er nok veiskilter til at du enkelt finner frem. Jordan er absolutt et trygt land å ferdes i, og fantastisk morsomt å oppdage på egenhånd!

 

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reise i Jordan

I Jordan kan du forvente deg fantastiske landskap, majestetiske fjell og antikke byer. Nyt det tilbakelente livet i Amman, landets største by, eller besøk den antikke romerske byen Jerash. Ta en dukkert i dødehavet hvor du kan flyte i vannoverflaten og se kule ørkenlandskap og fjellformasjoner i Wadi Rum.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JORDAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...