Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
jordan-backpacker-desert-sidebar

Reiser til Jordan - Eventyr i ørkenen!

Reiser du til Jordan får du virkelig oppleve genuin, bunnløs gjestfrihet. Jordanere verdsetter turister høyt! I Jordan kan du vente deg fantastiske landskap, majestetiske fjell og antikke byerPå reisen i Jordan kan du for eksempel gå på oppdagelse i ruinbyen Petra, dykke i Dødehavet eller dra på eventyr i Wadi-ørkenen på enten en kamel eller en firehjuling. Drømmer du om å backpacke i Jordan kommer du til et trygt og morsomt land å oppdage på egenhånd!

Spør oss om reise til Jordan


Amman

Jordans hovedstad Amman er landets største by. Amman er som regel startpunktet for backpackere i Jordan. Her kan du nyte det tilbakelente bylivet, de romslige bydelene og moderne shopping som står i sterk kontrast til den travle gamlebyen, Citadel og det romerske amfiteateret - en berikende opplevelse! Sett videre kurs mot gamlebyens fargerike souks (markeder), og nyt en kopp chai te fra gjestfrie buikkeiere.


Opplev romerske ruiner i Jerash når du reiser i Jordan

Legger du turen innom Amman på reisen til Jordan, burde du også reise en times kjøretur nordover og oppleve ruinene etter den antikke romerske byen Jerash. Det passer perfekt som dagstur. Ta deg god tid og nyt de spektakulære synene som venter deg i Jerash, som f. eks. et romersk amfiteater, Temple of Artemis, Arch of Hadrian og det ovale Forum. Jerash er i dag den nest mest populære turistattraksjonen i Jordan, rett i hælene på Petras fantastiske ruiner.


Dødehavet er et must når du reiser i Jordan

Om du befinner deg i Jordan på en varm dag med skyfri himmel er en tur til Dødehavet et absolutt must! En dukkert i Dødehavet er en morsom opplevelse ulik alle andre svømmeturer du har hatt. Du vet riktignok på forhånd at du vil flyte i overflaten av innsjøen, men ingen kan forestille seg hvordan det faktisk føles før de har prøvd selv. Når du går utover i vannet og kommer til det punkt der bena ikke lengre når bunnen vil kroppen simpelthen "poppe opp" til overflaten som en kork! En herlig og annerledes følelse!


Oppdag legendariske Petra på reisen i Jordan

I juli 2007 ble Petra utnevnt til et av verdens nye underverker, et prosjekt som hadde mål av seg å vekke opp de 7 undere fra antikkens verden. Petra er det de fleste forbinder og gjenkjenner med Jordan, og er dobbelt så imponerende i virkeligheten som du forestiller deg!


Ørkeneventyr i Wadi Rum

Opplev dødskult ørkenlandskap og vakre fjellformasjoner i Wadi Rum. Her kan du slenge deg på en kamelsafari eller 4WD-tur over sanddynene. Grip sjansen til å tilbringe en natt i ørkenen i en ekte beduinerleir, og nyt den fantastiske stillheten mens du ligger på ryggen i sanden og titter opp på stjernehimmelen.


Dykk i havnebyen Aqaba på reise i Jordan

Det beste sted å dykke på reisen i Jordan er Aqaba. Det er Jordans eneste havneby og ligger en tre-fire timers kjøretur fra hovedstaden Amman. Her finner du flotte strandhoteller, deilige strender og topp muligheter for dykking og snorkling bare noen få meter fra land. 


Klima i Jordan

Det mest karakteristiske med klimaet er kontrastene mellom en svært nedbørrik regnsesong i perioden november-mars, til knusktørt vær resten av året. Med hete og tørre somre, og kjølige og variable vintre når praktisk talt alt av årets regn faller, har Jordan et typisk middelhavsklima så en reise til Jordan passer egentlig året rundt. 

Våre reisetips for reise i Jordan

Den enkleste måten å komme seg rundt på er ved å leie taxi, uansett hvor du skal - til og med hele veien til Aqaba. Eventuelt er leiebil også greit og rimelig. Veiene er gode, distansene korte og det er nok veiskilter til at du enkelt finner frem. Jordan er absolutt et trygt land å ferdes i, og fantastisk morsomt å oppdage på egenhånd!

 

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reise i Jordan

I Jordan kan du forvente deg fantastiske landskap, majestetiske fjell og antikke byer. Nyt det tilbakelente livet i Amman, landets største by, eller besøk den antikke romerske byen Jerash. Ta en dukkert i dødehavet hvor du kan flyte i vannoverflaten og se kule ørkenlandskap og fjellformasjoner i Wadi Rum.

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JORDAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...