{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

KILROY EXPLORER PROGRAM: Vinn en 20 til 25-dagers reise

Elsker du å lage innhold og i tillegg utforske nye steder?

 

Da er dette sjansen din til å vinne en 20 til 25-dagers opplevelse for livet, til en av 9 destinasjoner (som er litt utenom det vanlige). Denne reisen gir deg spenning, fantastiske opplevelser, du lærer noe nytt og vi garanterer at du får mange nye travel buddies. Alt dette mens du lager innhold for KILROY. Stay tuned for mer informasjon og flere detaljer.

Reis til én av 9 fantastiske destinasjoner med KILROY for å lage innhold

Fortsett å sjekke siden for å få med deg alle destinasjonene.

Dest 1 Chile Argentina
1.

Chile & Argentina

Dest 2 Vietnam
2.

Vietnam

Dest 3 Tanzania
3.

Tanzania

Dest 4 South Korea And China
4.

Sør-Korea & Kina

Dest 5 Nepal And India
5.

Nepal & India

Dest 6 Panama
6.

Panama

Betingelser

Vilkår og betingelser for KILROY Explorer-program for konkurransedeltakere

Disse vilkårene og betingelsene gjelder for KILROY Explorer program (heretter kalt “konkurransen”) som tilbys av KILROY NORWAY AS, registrert med organisasjonsnummer 940 073 251, med registrert adresse Sandakerveien 114A, 0484 Oslo.

 

Kapittel 1: Vilkår og betingelser for deltagere i KILROYs Explorer program

 1. Disse vilkårene og betingelsene gjelder for konkurransen som arrangeres av Kilroy og gjelder ikke for andre tjenester som tilbys av og/eller avtaler med Kilroy.
 2. Kampanjen er kun åpen for personer over 18 år og bosatt i Storbritannia, Danmark, Nederland, Sverige, Norge, Belgia, Finland og Island.
 3. En person som sender inn en påmelding (en “deltaker”) samtykker i å være bundet av disse vilkårene og betingelsene.
 4. Deltakelse i konkurransen er utelukket for ansatte i Kilroy og deres pårørende/ektefelle, samt alle som er direkte eller indirekte involvert på noen måte i utviklingen og gjennomføringen av konkurransen.
 5. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er kvalifisert til å gjøre oppgavene og er kvalifisert til å kreve eventuell premie dersom du vinner.  Kilroy kan kreve at du gir bevis på at du er kvalifisert til å delta i konkurransen.
 6. Ved å delta i konkurransen samtykker du i å lage korte videoer og bilder på vegne av Kilroy for å promotere Kilroys produkter og tjenester, hvis du blir valgt som vinner.
 7. Kilroy forbeholder seg alle rettigheter til å diskvalifisere enhver deltaker hvis oppførsel er i strid med konkurransens ånd eller intensjon.

Chapter 2: Slik deltar du

 1. Konkurransen holdes fra torsdag 29. februar ( “Åpningsdatoen”) til torsdag 11. april 2024 (“Avslutningsdatoen”). Alle bidrag til konkurransen må være mottatt av Kilroy senest kl. 23:59 på Avslutningsdatoen. Alle bidrag som mottas etter Avslutningsdatoen, diskvalifiseres automatisk.

 2. Deltakere deltar i konkurransen ved å laste opp en video med en varighet på opptil 1 minutt via sin Instagram- eller TikTok-konto som svar på en av følgende oppgaver:
  a)Fortell oss om en uventet reiseopplevelse.
  b. Gi oss noen av dine mindre ordinære reisetips og triks.
  c) Fortell oss om en lidenskap du har for øyeblikket, eller en ferdighet du ønsker å prøve (dykking, dansing, fjellklatring, keramikk, etc.) og hvor i verden du kunne tenkt deg å teste ut dette.
 3. Med videoinnlegget til konkurransen bør deltakerne vise frem ferdigheter innen innholdsproduksjon, inkludert historiefortelling, redigering og videografi. Det er disse ferdighetene som vil bli vurdert av KILROYs jury når de bestemmer hvem som vinner konkurransen.
 4. For å delta må deltakerne oppgi fullt navn og e-postadresse.
 5. For å delta i konkurransen må deltakerne følge og tagge sin lokale KILROY-konto enten på Instagram eller TikTok, og inkludere fornavn, alder og reisemål i bildeteksten, i tillegg til å bruke hastaggen #explorerprogram2024. Eventuelle videoinnlegg som ikke følger disse kravene, kan bli diskvalifisert fra konkurransen.
 6. Ved å delta i denne konkurransen samtykker deltakerne i at fornavnet deres og social handle blir vist på KILROYs nettside og i sosiale medier.

Chapter 3: Premiene

 1. Deltakere i konkurransen har sjanse til å vinne en av ni reiseopplevelser med en verdi på opptil EUR 4 000. Premiene som kan vinnes inkluderer turer med internasjonale returflygninger i økonomiklasse, overnatting og turer/aktiviteter.
 2. Alle premier må bestilles via Kilroy. Deltakerne er ansvarlige for å bære gyldig foto-ID, pass og eventuell annen nødvendig dokumentasjon, som visum og/eller bevis på vaksinasjon, før avreise og er ansvarlige for alle tilknyttede kostnader.
 3. Premier må bestilles innen fredag 28. juni 2024 for reiser før 16. desember 2024.
 4. Premien inkluderer ikke noe som ikke er nevnt i beskrivelsen, som for eksempel reiseforsikring, måltider og valgfrie aktiviteter. Dette er vinnerens ansvar. Som et reisebyrå kan Kilroy gi bestillingsassistanse med tjenester relatert til premien, men det er ikke et krav å bestille ytterligere tjenester med Kilroy for å kreve premien.
 5. Premier som kreves, er underlagt Kilroys generelle bestillingsvilkår og -betingelser.
 6. Bildene er kun for illustrasjonsformål.
 7. Premiene er avhengig av tilgjengelighet. Arrangøren forbeholder seg retten til å erstatte premien med en premie av lik eller høyere verdi.
 8. Å bytte eller returnere premier er ikke mulig. Premien er personlig og kan ikke overføres eller byttes mot penger.

Chapter 4: Vinnere

 1. Det vil være totalt åtte vinnere i konkurransen – én vinner fra hvert KILROY-territorium (Storbritannia, Danmark, Nederland, Sverige, Norge, Belgia, Finland og Island).
 2. Alle gyldige bidrag (underlagt moderering) i løpet av konkurransens periode vil bli vurdert av en intern panel baestående av KILROYs markedsføringsledere, sosiale mediekoordinatorer og innholdsprodusenter. 24 finalister vil bli valgt ut og gjennomgått av samme dommerpanel, med tillegg av en uavhengig dommer, for å avgjøre de endelige åtte vinnerne.
 3. Vinnerne vil bli valgt i to runder:
  a. I første runde vil deltakerne bli valgt basert på deres videobidrag til konkurransen. Dette videobidraget vil bli vurdert av KILROYs markedsføringsledere og sosiale mediekoordinatorer i hvert KILROY-territorium (Storbritannia, Danmark, Nederland, Sverige, Norge, Belgia, Finland og Island). Tre finalister vil bli valgt per territorium basert på deres ferdigheter innen innholdsproduksjon – vurdert etter nivået av historiefortelling, redigering og videografi som vises i konkurransens videobidrag. Finalistene vil bli varslet via direktemelding på den sosiale medieplattformen de brukte for å delta i konkurransen, fredag 26. april 2024.

  b. I andre runde vil finalistene bli invitert til et online intervju med Explorer Program-dommerpanelet, bestående av KILROYs markedsføringsledere, sosiale mediekoordinatorer og innholdsprodusenter, samt én uavhengig dommer. Intervjuet vil vare omtrent 30–45 minutter, og deltakeren vil bli stilt flere spørsmål om reise og innhold.
 4. Ved å akseptere en premie, samtykker vinnerne i følgende:
  a. Lage minimum tre korte videoer som skal brukes på Instagram og/eller TikTok.
  b. Ta over lokale Kilroy-sosiale mediekontoer to ganger.
  c. Produsere én direktesending (live)… Levere 50 høykvalitets, uredigerte bilder og 75 uredigerte videoer fra destinasjonene og aktivitetene som er inkludert i premien.
  d. Gi Kilroy all rå videoopptak og bilder samlet inn under premiereisen.
  e. Gi Kilroy ubegrenset og eksklusiv rett til å bruke dette innholdet globalt på Kilroys kanaler, inkludert, men ikke begrenset til, sosiale medieplattformer, nettsider og promotering av markedsføringsmateriell.
  f) Delta i en Q&A etter reisen, enten lokalt eller online.
  g) Frasi seg retten til å inspisere eller godkjenne ferdige fotografier eller elektroniske materialer som kan produseres fra rå-videoopptak og bilder som er gitt til Kilroy.
  h) Frasi seg retten til å bli kreditert som innholdsprodusent.
  i) Kun bruke innholdet produsert på premiereisen for å promotere Kilroys produkter og tjenester, og ikke bruke eller distribuere innholdet på en måte som kan være konkurrerende eller skadelig for Kilroy.
  j) Levere innhold til Kilroy med jevne mellomrom under premiereisen. Manglende levering kan føre til avslutning av ytterligere tjenester som tilbys i premiereisen, inkludert, men ikke begrenset til, transport, turer og overnatting.
  k) Opptre som en ambassadør for Kilroy og oppføre seg positivt og profesjonelt under premiereisen og i kommunikasjon med eget og Kilroys sosiale mediepublikum.
  m) Opptre som en uavhengig skaper og ikke som ansatt eller agent for Kilroy av noen art.
 5. Beslutningen fra Kilroy er endelig, og det vil ikke bli ført noen korrespondanse eller diskusjon.
 6. Hvis vinnerne ikke klarer å kreve premien sin innen fredag 28. juni 2024, vil premien bli inndratt, og en ny vinner vil bli valgt. Det vil ikke bli gjort noen erstatninger eller forlengelser.
 7. Vinnerne forplikter seg til å oppføre seg i samsvar med gjeldende regler for opptreden fra Kilroy og/eller andre tredjeparter som er involvert på Kilroys steder og/eller tredjeparter.
 8. Kilroy må enten publisere eller gjøre tilgjengelig informasjon som indikerer at en gyldig premieutdeling fant sted. For å oppfylle denne forpliktelsen vil Kilroy publisere navnet og byen til de åtte premievinnerne på Instagram-kanalen sin innen fredag 31. mai 2024.
 9. Hvis du motsetter deg at navnet ditt og likheten din blir publisert eller gjort tilgjengelig, vennligst kontakt Kilroy på [email protected]. I slike tilfeller må Kilroy likevel gi informasjonen og de vinnende bidragene etter anmodning til lokale myndigheter for reklamestandarder.

 

Chapter 5: Ansvarsområder

 1. Vinnerne forplikter seg til å skaffe tillatelse til å bruke bilder av personer som er fanget på video eller i bilder i innholdet som produseres for Kilroy som en del av konkurransen. Et skjema for medieutgivelse vil bli gjort tilgjengelig for alle vinnere, men det er vinnerens ansvar å innhente disse tillatelsene mens de lager innhold.
 2. Vinnerne forplikter seg til å være ansvarlige for eventuelle forpliktelser ved bruk av tredjepartsinnhold og for eventuelle brudd på opphavsrett eller andre juridiske overtredelser når de lager innhold på premieturen.
 3. Vinnerne vil være ansvarlige for å skrive opp alle fradrag og utføre alle handlinger som er nødvendige i henhold til inntektsskattelovgivningen, pensjonslovgivningen, lønnsskattelovgivningen eller annen lovgivning som gir rett til langtidsferie eller årlig ferie som skal betales, og vinnerne samtykker i å betale og være eneansvarlige for alle rettigheter, enten det gjelder noen arbeidskontrakt, langtidsferie, yrkesskade, pensjon, årlig ferie eller prisbelønning for ansatte eller andre som gjør sine tjenester tilgjengelige for vinnerne i forhold til de forpliktelsene som er uttrykt eller underforstått i denne avtalen. Vinnerne samtykker i å holde Kilroy skadesløs for alle forpliktelser, forpliktelser, krav, straff eller kostnader som pådras i forbindelse med skatt eller ansettelsessaker som er omtalt i denne paragrafen.
 4. Deltakernes data vil bli behandlet av Kilroy og er underlagt Kilroys personvernpolicy, som kan finnes her. Kilroy vil bruke disse dataene til å sende varslings-e-poster til deltakerne i løpet av konkurransens varighet. Når konkurransen er avsluttet og vinnerne er varslet, vil deltakerne ikke motta ytterligere kommunikasjon fra Kilroy med mindre de har meldt seg på for å motta markedsføringskommunikasjon.
 5. Deltakerne garanterer at de personlige dataene som er oppgitt som en del av konkurransen, er korrekte, sanne, oppdaterte og komplette. Dette er nødvendig for å kunne

Kapittel 6: Generelt

 1. Eventuelle klager eller spørsmål om konkurransen, premiene eller disse vilkårene og betingelsene kan sendes direkte til [email protected]. Kilroy vil forsøke å svare på spørsmål og klager innen 10 arbeidsdager etter å ha mottatt henvendelsen.
 2. Kilroy forbeholder seg retten til å utelukke deltakere fra kampanjen hvis Kilroy har grunn til å tro at deltakeren har brutt disse vilkårene og betingelsene.
 3. Kilroy har også rett til å avslutte, avbryte eller endre kampanjen etter eget skjønn og uten forhåndsvarsel, og/eller endre premiene som kan oppnås hvis det blir nødvendig.
 4. Disse vilkårene og betingelsene er underlagt engelsk lov. Hvis noen deltakere i denne kampanjen ønsker å ta rettslige skritt, må de gjøre dette foran domstolene i Storbritannia .

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...