{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 tips til deg som skal på Interrail for første gang

10 tips til deg som skal på din første togreise rundt Europa

Noen få triks for å gjøre din reise på Interrail minneverdig

Friheten og fleksibiliteten på en Interrail-billett gir deg et utrolig eventyr. Interrail passer for alle - uavhengig av interesser eller alder, men som alle andre verdifulle opplevelser er det noen ting du kan gjøre for å være best mulig forberedt før avreise. Et Interrail-eventyr er fullpakket med moro! Nedenfor har vi listet opp våre topp 10 Interrail-tips for å hjelpe deg med å planlegge en togreise for livet!

Her får du 10 av våre beste tips før du legger ut på Interrail-reisen gjennom Europa.

 1. Lag en grov skisse til reiseruten (f.eks. i Google Maps) - og merk alle stedene, byene og opplevelsene du MÅ få med deg på togreisen. På denne måten kan du være sikker på å få sett dine favorittdestinasjoner, mens du fremdeles utnytter fleksibiliteten til interrailpasset ditt og stopper på de mindre kjente stedene underveis!

 2. Last ned Interrail-appen for å få all informasjonen du trenger - den kan være nyttig hvis du opplever tidsendringer eller forsinkelser i løpet av reisen!
  Du kan også se gjennom reiseruten din i appen for å sjekke daglige avganger og varighet på strekningene under planleggingsprosessen av reisen.

 3. Bestill setereservasjon på din ut- og innreise, spesielt hvis du reiser i høysesongen mellom mai og september. En god tommelfingerregel kan være å bestille sete på turer som varer lengre enn 4 timer. Les mer om setereservasjoner her.

 4. Prøv et nattog! Det er en morsom og minneverdig opplevelse. Sørg imidlertid for å reservere sete 1-3 måneder i forveien, i høysesongen blir det fort fullbooket.

 5. Ta minst ett stopp i en ukjent by. Mens Berlin, Budapest og Barcelona alle er utrolige destinasjoner,
  er det så mange mindre og ukjente byer i hele Europa som venter på å bli utforsket! Planlegg noen netter i en by du ikke har hørt om før, så unngår du turistmengdene og høye priser, og du vil du mest sannsynlig få en mer lokal og autentisk opplevelse!

 6. Kontakt et reisebyrå for å få gode reiseråd om de beste rutene og opplevelsene underveis. Våre Interrail-eksperter hjelper deg gjerne gjennom planleggingsprosessen, booker setereservasjoner og deler sine beste destinasjoner og opplevelser langs ruten din.

 7. Ta med ryggsekken, ikke en koffert. Å dra rundt på en tung koffert på et Interrail-eventyr er ikke morsomt og vil bli et irritasjonsmoment på togstasjoner,
  underveis på reisen og fra stasjonen til overnattingsstedet ditt på hvert reisemål.
  Det er også nyttig å ta med en liten veske eller dagsekk hvor du kan ha verdisakene dine i nærheten mens du er på toget.

 8. Hva du bør ta med: Husk å ta med en vannflaske som kan brukes flere ganger, og fyll opp med snacks før hver togreise. Mens noen tog selger snacks ombord, er ikke dette alltid tilfelle, og tilbud ombord kan være begrenset og dyrt. Det er også lurt å tenke gjennom hva du vil bruke tiden på under togreisene før avreise, så pakk gjerne med en bok og powerbank, ettersom ikke alle togene har ladere. En genser eller et teppe kan også komme godt med - spesielt hvis du planlegger en lengre togreise eller nattog på reiseruten din.

 9. Snakk med en fremmed! Å ta toget (sammenlignet med å fly) åpner opp for unike møter mellom mennesker - både medreisende og lokalbefolkningen.
  Når du reiser med tog, kan du sitte overfor noen du ikke kjenner, og kan bruke denne muligheten til å starte en samtale. Husk at ofte er det de menneskene du møter underveis på reisen som skaper de beste reiseopplevelsene!

 10. Go with the flow. En av de største fordelene med et Interrail-pass er billettenes fleksibilitet. Det er ikke nødvendig å ha alt nøye planlagt på turen, noe som gir litt spontan beslutningstaking underveis! En Interrail-reise gjennom Europa kan tilby reisende den ultimate friheten - du trenger bare å følge strømmen!

Hvis du fremdeles er usikker på hvordan du kan gjøre Interrail-reisen til det perfekte eventyret, er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg!

Jeg vil vite mer om Interrail

alt

Design din egen reise

Vil du starte planleggingen av et Interrail-eventyr gjennom Europa helt på din egen måte? Vi forteller deg hvordan:

 1. Du setter opp drømmeturen din 
 2. Vi undersøker de beste alternativene
 3. Du får personlige tilbakemeldinger fra en reiseekspert

Vi vil sjekke reiseruten din, hjelpe deg med å få mest mulig ut av budsjettet ditt og dele våre beste reisetips. Alt er gratis - uten kostnad, ingen forpliktelser.

Kom i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...