{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den eksotiske porten til Europa

opplev det eksotiske i nærheten når du reiser til bosania

La oss hjelpe deg med å planlegge en fantastisk Interrail rute gjennom det eksotiske og ukjente Europa. Hva du bør gjøre og hvordan skal du få det til for å få mest mulig ut av opplevelsen og alle inntrykkene.

Mange har et syn på Europa som et kontrollert sivilisert, (for) strukturert sted. Men Europa har et stort antall steder med uventede sider, uventet vill natur og er en gullgruve med mye å tilby.

Vi har satt sammen noen forslag som er verdt å se, enten alene eller på noen guidede opplevelser med lokale. Dette er ruter som gir deg en god sjanse til å komme ansikt til ansikt med noen av hovedingrediensene i det vi i KILROY ser på som den perfekte reisen. Bruk rutene for inspirasjon og lag din egen personlige vri på Interrail-eventyret.

Vi vil at du skal møte lokalbefolkningen og henge med dem, vi vil at du skal prøve det lokale kjøkkenet - ikke minst der lokalbefolkningen spiser, vi vil at du skal oppleve det lokale livet og komme under huden på deres kultur. Det vil ikke alltid skje av seg selv. Vær åpen og nysgjerrig. Ta sideveiene og hopp av toget på spontane steder. Det er ofte når du tar en avstikker fra den planlagte ruten at du får de beste opplevelsene!

Med Interrail og bruk av lokal transport er CO2-avtrykket ditt lavt og reisen din blir noe utenom det vanlige.

alt

Design din egen reise

Design din egen Interrail rute gjennom Europa med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Vi undersøker de beste mulighetene for deg
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg 

Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker så vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene, mulighetene og deretter ta kontakt med deg. Helt gratis og uten forpliktelser, selvfølgelig!

Design din reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...