{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvorfor dra på Interrail?

enjoy the beautiful stretches onboard the train during an interrail

Hvorfor bør du dra på Interrail?

Interrail er langsomme reiser. Det er fredfult. Det handler om å utforske. Interrail er det perfekte valget om du vil ta et dypdykk i historien og kulturen til en destinasjon på en bærekraftig og langsom måte.

Les alt om hvorfor du bør vurdere å dra på Interrail nedenfor.

Hva handler egentlig Interrail om?

Interrail er tilbake. På det gylne 80-tallet var KILROY nærmest synonymt med Interrail. Interrail & KILROY var for mange et likhetstegn med frihet - det å reise med et åpent sinn både med hensyn til tid, rute og reisemåte. Hundretusenvis av unge nysgjerrige reisende valfartet til alle kriker og kroker av Europa. Med en økende bevissthet om klimautfordringene i én hånd, og nysgjerrighet i den andre tror vi at Interrail er den perfekte måten å oppleve Europa på! Og Europa er ikke bare Europa. Det er massevis av relativt ukjente steder som venter på å bli utforsket og som definitivt er verdt et besøk, Vi kaller det "Exotic Nearby". Det være Balkan, i det østligste av Øst-Europa, eller i det nordlige Spania. Ja, til og med i Skandinavia. Og det vil bare fortsette å komme flere destinasjoner! Utforsk disse stedene, støt på det uforutsette, bli med ’backstage’ på de mest spennende destinasjonene. Unngå plasser som strever med over-turisme. Dra på søken etter det lokale, det ekte og genuine! 

En togreise åpner dørene opp til de store landskapene. Du reiser gjennom det dypeste indre, gjennom de vakreste omgivelser og natur du kan forestille deg, hele veien gjennom hjertet av Europa. Så det handler om å utnytte mulighetene du har til å stoppe underveis. Det fantastiske med et interrail er at det er du som er kapteinen på – det er du som bestemmer når og hvor du skal stoppe. Vi anbefaler at du hopper av toget på minst ett sted som du ikke har planlagt på forhånd. Snus rundt og vær nysgjerrig. Miks natur med kultur, det travle byliv med det tilbaketrukne landsbyliv, det langsomme med det hurtige.

En togreise er en langsom reise. Det finnes riktig nok lyntog, men sammenlignet med fly, som vi alle er vant med i dag, så er tog langsomme. Du får med andre ord tid til å bytte ut din travle hverdag med et mer flytende liv. Du får anledning til å senke skuldrene og gire ned.

Reis som en lokal - møt mennesker. Kom i møte med mennesker du ellers aldri ville ha blitt kjent med, det være seg om bord på toget eller på destinasjonene. Vær åpen og oppsøk folk. Jo mer du byr på deg selv og er imøtekommende, jo flere invitasjoner til vil du få – til lunsj, middag hjemme hos lokale, til en drink, en gratis guidet tur. Finn et sete ved siden av en av de lokale, selv om de kanskje bare skal sitte på toget i noen få stopp, og start en samtale. Vi vet av erfaring at det vi ofte husker best fra en reise, uansett hvor den er til, er menneskene vi møtte og de nye relasjonene vi dannet underveis.

Gjør reisen ombord på toget til et stort eventyr, med alle lydene, bevegelsene og inntrykkene. Du har masse av tid. Tid til å absorbere landskapet, fargene, lyset og livet som passerer utenfor togvinduet. Du har tid til å møte andre mennesker om bord på toget, dele historier, diskutere, få nye venner. Beveg deg rundt på toget, finn nye plasser å sitte på. Hopp av når toget stopper. Lag deg den perfekte spillelisten som passer til togets rytmiske rummel.

Interrail er klimavennlig. På lik linje med buss, så er togreiser i det minste en bæredyktig måte å reise på. Ditt avtrykk på miljøet er lite. Når du kommer frem til dine utvalgte destinasjoner underveis kan du også velge andre transportmidler for å komme deg rundt. Hva med å leie en sykkel? Det gir deg frihet, lar deg komme tettere på lokalbefolkningen, og du kan stoppe når som helst og hvor som helst.

Fakta om Interrail

Interrail er et togpass, som gjør det enkelt og fleksibelt å reise rundt og utforske Europa. Med togforbindelser til mer enn 40.000 destinasjoner i 33 land, har du ubegrensede muligheter til å sette sammen en helt unik reise tilpasset dine ønsker. Interrail Global Pass gir deg tilgang til et stort antall togruter i Europa med svært få unntak. Selv om Interrail Global Pass er gyldig for de fleste togruter, vil det likevel på noen spesielle tog være ekstra avgifter, og noen ruter hvor forhåndsreservasjoner er nødvendig. 

Litt om over-turisme

Turismeindustrien over hele verden er i vekst, og vokser år for år. Turister har en tendens til å besøke de samme stedene, og dette skaper flaskehalser og over-turisme. Ringvirkningene av dette kan være enorme. Barcelona og Venezia er eksempler på byer som kjemper med å finne en god balanse mellom å være en turistdestinasjon, en attraktiv by å besøke, og ikke minst en attraktiv by å bo i blant de lokale.

Turisme kan også ha en positiv innvirkning på den lokale økonomien og livskvaliteten. Men overalt rundt omkring har lokalbefolkninger begynt å stille spørsmålstegn ved masseturismen og hvordan det påvirker dem.

Når vi reiser har våre opplevelser og de menneskene vi møter ofte en stor innflytelse på hvordan vi synes reisen var når vi tenker tilbake på den. Så hvis lokalbefolkningen du møter ikke setter pris på å kunne dele sitt hjemsted med besøkende, så er det – forenklet sagt – heller ikke et sted som reisende vil trives med å besøke. Derfor må vi finne en balanse.

Det ligger en massiv oppgave foran oss når det gjelder over-turisme, og noen byer er allerede godt i gang med tiltak for å håndtere denne utfordringen. Men et reiseselskap som KILROY, og en reisende som deg, kan også være en aktiv del av løsningen.

alt

Design din egen reise

Design din egen Interrail rute gjennom Europa med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve
  2. Vi undersøker de beste mulighetene for deg
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg 

Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker så vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene, mulighetene og deretter ta kontakt med deg. Helst gratis selvfølgelig og uten noen forpliktelser.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...