{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Alt du trenger å vite om festivalen

girl-with-view

Usikker på hva hele oppstyret rundt KILROY Travel Festival er?

I denne FAQen vil vi prøve å svare på alle spørsmålene dine knyttet til hele opplegget. Forhåpentligvis har du en idé om konseptet når du har kommet til bunnen av denne siden.

Surfer On Beach
See the full program for the Travel Festival
Check out all the cool online travel talks, and sign up for those you find interesting. It's a great mix og internal and external speakers, and we're sure there's something for you! You can sign up to as many as possible!
KILROY Travel Festival Program

Hva er KILROY Travel Festival?

KILROY Travel Festival er 1 uke med online reiseforedrag og tips som gir inspirasjon til hvordan du kan reise, hvor du bør dra, hva du bør oppleve og hvem du kan dra sammen med.

Du vil oppleve å reise fra et helt nytt perspektiv, lære nye ting og kanskje til og med møte noen fremtidige reisekompiser!

Festivalen finner sted 10-14 oktober 2022 og vil bli sendt direkte gjennom en rekke online foredrag og interaktive sessions samt fysiske arrangementer i Oslo. Det er helt gratis å delta og det er ingen grense for antall sessions du kan registrere deg på.

Vær oppmerksom på at det er begrenset med plasser på de fysiske eventsene, så husk å melde deg på i forkant.

Er det kun online?

Nei. Vel, alle foredragene våre er online. Vi kommer også til å arrangere et fysisk arrangement i Oslo - men antall plasser er begrenset, så sørg for å registrere deg i tide. 

Når er det?

Online delen av KILROY Travel Festival finner sted 10-14 oktober 2022. Vi starter hver dag klokken 17.00 CEST og avslutter rundt klokken 21.00. Det fysiske arrangementet vil være enten torsdag eller fredag - se ditt lokale program her.

Når og hvor melder jeg meg på?

Det er enkelt å melde seg på KILROY Travel Festival. Bare klikk på de foredragene du ønsker å delta på i oversikten og meld deg på med navn og e-post. Du vil motta en bekreftelses-e-post (på engelsk) som sikrer deg plass og sender deg en påminnelse dagen for arrangementet.

Ønsker du å delta på flere sessions i løpet av festivaluken, så gjentar du ganske enkelt prosessen for hver økt.

Hvordan får jeg tilgang til foredragene?

Når du melder deg på et arrangement, vil du motta en e-post med en lenke til økten du registrerte deg for. Du vil kunne få tilgang til det virtuelle venterommet 15 minutter før økten starter, men vi anbefaler å hoppe inn på økten noen minutter før den går live.

Lenken i e-posten din vil koble deg til økten via din foretrukne nettleser. Du kan få tilgang til øktene via din foretrukne enhet (mobil, bærbar PC, nettbrett)

Kommer foredragene til å bli holdt på norsk eller engelsk?

Alle øktene vil bli holdt på engelsk da vi har foredragsholdere fra hele verden! Mens teamet vårt består av enkeltpersoner som kan snakke alle de nordiske språkene og nederlandsk, foretrekker vi at deltakerne kommuniserer i chatten på engelsk slik at alle åpent kan bidra og følge den samme samtalen. Hvis du ikke er i stand til å kommunisere på engelsk, inviterer vi deg til å sende oss en e-post slik at vi kan avtale et tidspunkt for å svare på alle reiserelaterte spørsmål på norsk!

Det lokale eventet kommer til å bli holdt på norsk.

Hvordan deltar jeg på foredraget?

Når du har meldt deg på et arrangement, mottar du en e-post med link til foredraget. Du vil få tilgang til det virtuelle venterommet 15 minutter før det starter, men vi anbefaler at du bare klikker på lenken noen minutter før.

Er det gratis?

Alle eventsene er 100 % GRATIS og du kan delta på så mange eller få du vil.

Jeg har registrert meg til et foredrag, men kan ikke delta allikevel. Er det mulig å se foredraget allikevel?

Ting skjer!. Alle foredragene vil bli tatt opp live og blir sendt ut til de som er påmeldt til arrangementet dagen etter.

Jeg ønsker å delta på et foredrag, men det passer ikke akkurat den dagen. Hva gjør jeg?

I så fall anbefaler vi fortsatt at du melder deg på det foredraget du ønsker å delta på og ser den som opptak på et senere tidspunkt. Vi sender ut en e-post til deg med en unik lenke til opptaket dagen etter alt starter dersom du var påmeldt.

Jeg liker alle foredragene – kan jeg melde meg på alle samtidig?

Dessverre er det ikke mulig å registrere seg til alt på en gang. Vi vil gjerne ha deg med på alle foredragene, men du må registrere deg for hvert enkelt med navn og e-post.

Hva kan jeg forvente av å delta på et av foredragene under festivalen?

Målet vårt med KILROY Travel Festival 2022 er å gi reiseinspirasjon og ekspertråd i håp om at du kan lære en ting eller to før ditt neste eventyr i utlandet. Alle våre foredragsholdere har god ekspertise innen sitt felt og er nøye utvalgt for ikke bare å gi deg basic reisetips, men for å gi deg innsidetips og kanskje utfordre deg litt i måten du tenker på reiser i dag.

Hvem er foredragsholderne?

Foredragsholderne vil variere mye avhengig av hvilken økt du deltar på. Foredragsholderne inkluderer både interne og eksterne eksperter – fra reisekonsulenter til reiseoperatører til bloggere og klimaambassadører. Du kan se gjennom de forskjellige foredragsholderne ved å bla gjennom de separate oversiktsene.

Jeg har en idé eller tilbakemelding jeg vil gi, hvor sender jeg den?

Hvis du har kule ideer eller tilbakemeldinger som kan hjelpe oss å forbedre oss for vår neste reisefestival opplevelse, vil vi gjerne høre om det:
Send en e-post til [email protected]

Linken fungerer ikke?

Våre webinar arrangementer krever registrering før de går live. Hvis lenken din ikke fungerer, prøv å registrere deg på nytt for foredraget du prøver å bli med på. Det kan også være lurt å prøve å bli med fra en annen nettleser og sørg for at eventuelle popup-blokkere er slått av. Vi vil sørge for å dele opptaket av arrangementet med alle de som ble registrert – så hvis du får problemer med å bli med live, kan du fortsatt se gjennom all informasjonen som er delt i opptaket.

Lyden eller videoen lagger?

En lyd- eller videoforsinkelse er mest sannsynlig et resultat av dårlig internettforbindelse. Hvis du opplever dette under festivalen, anbefaler vi å prøve å koble til en pålitelig internettkilde eller til mobilnettverket hvis internettforbindelsen er dårlig.

Vil du lære mer om reisealternativene dine eller vil du begynne å planlegge ditt neste eventyr?

Ikke noe problem, vi er her for å hjelpe. Klikk på knappen nedenfor og bestill et møte med en av våre reisespesialister.

I wanna know more!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...