{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vinn en soloreise til Nord-Queensland i Australia med KILROY

Kunne du tenkt deg å teste ut det å reise solo på et av de kuleste stedene i verden?

Da er dette din sjanse til å vinne en tur til Nord-Queensland i Australia – med flere fete aktiviteter inkludert! Hvis Nord-Queensland ikke ringer en bjelle, så har du kanskje hørt om et sted kalt Great Barrier Reef eller kanskje Cairns? Trenger du flere grunner til å melde deg på konkurransen bør du ta en titt på bloginnlegget vårt om de beste stedene i Nord-Queensland i Australia.

Opplev en av de vakreste regionene i Australia, finn masse nye venner på veien og ha det utrolig gøy – sjekk ut denne videoen for hvordan du deltar i konkurransen og kanskje vinner en tur for livet!

 

 

Slik deltar du

 

 

Hvordan deltar  jeg i konkurransen?

Du fyller bare ut pop-up skjemaet på denne siden (om den ikke dukker opp bør du sjekke settings på nettleseren din) og klikk på boksen for å bli med på nyhetsbrevet vårt – så enkelt er det! Du kommer da til å motta reiseinspirasjon rett i innboksen to ganger i måneden og du kan melde deg av etter at konkurransen er ferdig.

 

Når får jeg vite om jeg har vunnet?

Vi tar kontakt med deg løpet av juni 2024. Hvis du ikke har hørt fra oss innen 1. juli så har du dessverre ikke blitt trukket som vinneren av denne premien.

Om vi tar kontakt med deg for å fortelle den gode nyhetene om at du har vunnet, så ber vi deg om å godta premien så fort som mulig – senest 7 dager innen vi tok kontakt med deg, slik at vi slipper å velge en ny vinner.

 

Om du vinner, så får du...

En helt fantastisk tur til Nord-Queensland, Australia som inkluderer:

10-dagers bedhopper pass fra Nomads

Greyhound bus pass fra Brisbane til Cairns (eller andre veien)

Fallskjermhopp fra ExperienceCo

Reefsleep fra ExperienceCo

Flybilletter tur/retur Australia (Datoene er fleksible, så om du vil bli i Australia i mer enn 10 dager så er du velkommen til å gjøre det – på egen regning selvfølgelig…

 

Premien må være booket før 30. November 2024. Selve turen må gjennomføres før 31. Desember 2025.

 

 

 

 

 

 

 

Vilkår & Betingelser

Vilkår & betingelser for konkurransen

Konkurransen er åpen for personer som er 18 år eller eldre og som bor i  Belgia, Nederland, Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Storbritannia, unntatt ansatte i Kilroy, deres familier og alle andre som er tilknyttet selskapet eller konkurransen.

Kilroy forbeholder seg retten til å verifisere vinnerens alder og diskvalifisere eventuelle vinnere under 18 år eller hvis oppførsel er i strid med konkurransens ånd eller intensjon. Personer som sender inn en påmelding, samtykker i disse vilkårene og betingelsene.


Slik deltar du

Vi tar imot søknader fra åpningsdatoen: 01/05/2024 til den endelige søknadsdatoen: 31/05/2024. Ved å delta i konkurransen samtykker du i å melde deg på KILROYs nyhetsbrev og motta kommunikasjon fra KILROY.

For å være kvalifisert til å vinne konkurransen, må du fullføre påmeldingsskjemaet på denne siden (aktiver pop-ups i nettleseren din hvis det ikke vises!) og krysse av for å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Ved å melde deg på KILROYs nyhetsbrev gir du oss samtykke til å sende deg kommunikasjon via e-post, samt kontakte deg i tilfelle du har vunnet konkurransen.


Premiene

1. Deltakere i konkurransen har sjansen til å vinne en tur for én person til Nord-Queensland i Australia. Premien inkluderer:

  • Tur-retur-flyreiser til Australia
  • 10-dagers bedhopper-pass fra Nomads
  • Greyhound busspass fra Brisbane til Cairns (eller omvendt)
  • Fallskjermhopping levert av ExperienceCo
  • Overnatting på revet levert av ExperienceCo


Det er mulig å forlenge turen utover de 10 dagene, på egen regning. Vi kan hjelpe deg med å bestille ekstra aktiviteter, overnatting og lignende. Hvis du bestemmer deg for å forlenge oppholdet i Australia, dekker KILROY fortsatt flyreisene så lenge turen din ikke strekker seg forbi 31. desember 2025.


2. Alle premier vil bli levert av Kilroy International, Greyhound, Nomads, ExperienceCo og Tourism North Queensland. Deltakere er ansvarlige for å ha gyldig foto-ID, pass og annen nødvendig dokumentasjon som visum, reiseforsikring og/eller bevis på vaksinasjon før avreise, og er ansvarlige for alle tilknyttede kostnader.


3. Premier og reiseopplegg må bestilles innen 30/11/2024 for reise før 31/12/2025.


4. Premien inkluderer ikke måltider, flyplasstransport eller andre valgfrie aktiviteter i tillegg til det som er nevnt ovenfor. Kostnadene for dette er vinnerens ansvar.


5. Premiene er avhengig av tilgjengelighet. Kilroy forbeholder seg retten til å erstatte premien eller deler av premien med en premie av lik eller høyere verdi.


6. Å bytte eller returnere premier er ikke mulig. Premien er personlig og kan ikke overføres eller byttes mot penger.


Vinnere

7. I denne konkurransen vil det bli trukket én vinner tilfeldig blant alle påmeldinger fra KILROY-landene. Vinneren vil bli kontaktet før 30. juni 2024 og vil ha frem til 07/07/2024 for å akseptere premien. Manglende aksept kan resultere i at en annen deltaker blir tildelt premien i stedet.


8. Kilroys avgjørelse er endelig, og ingen korrespondanse eller diskusjon vil bli inngått.


9. Hvis vinnerne ikke klarer å bestille premien innen 30/11/2024, vil premien bli annullert, og en ny vinner vil bli valgt.


Ansvar

10. Vinneren erkjenner og samtykker i at de er utelukkende ansvarlige for eventuelle skattekonsekvenser, inkludert, men ikke begrenset til, inntektsskatt, knyttet til mottak av premien.


11. Deltakeres data vil bli behandlet av Kilroy og er underlagt Kilroys personvernpolicy, som du finner her.


Generelt

12. Kilroy forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å utelukke deltakere fra kampanjen dersom Kilroy har grunn til å tro at deltakeren har brutt disse vilkårene og betingelsene.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...