{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates

Fellesreiser - KILROY

Oppdag verden sammen med andre unge backpackere

Drømmer du om å reise ut i verden, men leter etter noen å reise sammen med? Da har vi konseptet for deg! Vi arrangerer nemlig fellesreiser med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark! Disse turene kaller vi "Tripmates" og er designet for de som ønsker å ha noen å reise sammen med, samt friheten ved backpackerlivet.

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Spør oss om våre Tripmates turer

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Hva er egentlig Tripmates?

 • Tripmates er en skreddersydd reise for deg mellom 18-26 år, der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker fra Norge, Sverige, Danmark og Island.
 • De forskjellige Tripmates turene har ulik varighet, men som regel et sted mellom 2 uker og 3 måneder.
 • Hver fellesreise har kun 12 plasser.
 • De fleste aktiviteter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg.
 • De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egen hånd om man skulle ønske det.
 • Konseptet egner seg perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.
 • Du finner enda mer info her under: Ofte stilte spørsmål om Tripmates

Book et møte om Tripmates

Hvorfor velge Tripmates med KILROY?

 • Du reiser med andre unge fra Skandinavia og Island og opplever nye kulturer på en trygg måte. I tillegg får du likesinnede "travel buddies"! 
 • Fast kontaktperson før, under og etter reisen (en egen community manager) 
 • Du deltar på et avreisemøte der du møter de andre KILROY-reisende før avgang, som sikrer du er godt forberedt til din tur.
 • Du reiser med lokale guider gjennom våre samarbeidspartnere. Vi mener at på en KILROY-reise skal du guides av lokale og ikke en norsk guide som må oversette alt. 
 • Våre reiser er satt sammen av eksperter og er reiser du ikke kan planlegge selv. 

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/twin rooms. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom dere skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...