{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Bali, Gili & Lembongan


Tripmates: Bali, Gili & Lembongan med KILROY
Se som liste

Reiseperiode

20 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26 år

Lommepenger

7000 - 8500 NOK

Send forespørsel
Sett av 18 dager og bli med oss på denne fantastiske gruppeturen til Bali, Gili & Lembongan med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island! Vi snakker surfing, fotturer, snorkling i verdensklasse og paradisstrender så langt øyet kan se. Hva sier du?

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Tripmates er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Bali, Gili & Lembongan! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til din egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 •  17 netter i Indonesia
 • Enkle hotell (17 netter, twin/trippelrom)
 • 17x frokost, 5x lunsj, 1x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, buss, båt og speedbåt
 • Transport fra/til flyplass
 • Lokal guide
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort

 

Indonesia:

 • Besøk gamle templer
 • Utflukt til Monkey Forest
 • Rafting på Telaga Waja River
 • Språkkurs i Bahasa
 • Besøk Tukad Cepung-fossen
 • Besøk hos en lokal familie
 • Kurvveving
 • Vandring i rismarker
 • 1 times kajakkleie eller SUP i Mangroveskog
 • Vulkanvandring til soloppgang
 • Balinesisk massasje
 • Lær å lage tradisjonelle hindu offerings
 • Rismarker i Ubud
 • Snorkling i Tulamben
 • Snorkling på Giliøyene
 • Sykkeltur på Gili Trawangan
 • Surfing i Canggu
 • Chill på stranden
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 


Overnatting


På denne turen vil du bli innkvartert på enkle hotell. Rom gjennom hele turen vil være en blanding av enten tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans, offentlige busser, offentlige hurtigbåter og båter.


Klima


Bali har et tropisk klima med to hovedsesonger: tørrsesongen (april til september) og regntiden (oktober til mars). I den tørre årstiden kan temperaturene variere fra 27-32°C med lav luftfuktighet og mye solskinn, i gjennomsnitt rundt 9 timer solskinn per dag, og sjelden nedbør. I regntiden er temperaturene litt kjøligere ved 25-29°C, med høyere luftfuktighet og hyppigere regnbyger.


Mens Balis regntid gir sporadisk nedbør, byr den også på et frodig og levende landskap med fantastisk grønne rismarker og brusende fossefall. Om noe, blir øyas naturlige skjønnhet fremhevet og gir en behagelig pause fra varmen, i tillegg til at det er mindre turistete.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: Bali, Gili & Lembongan

Reiserute: Oslo - Ubud - Amed - Gili Trawangan - Lembongan - Canggu - Oslo

Tripmates turene har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 plasser per avgang. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne fellesreisen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Ubud Dag 1-5

Reisen starter i frodige Ubud! Nyt kvelden med gruppen og gjør deg klar for nye eventyr som blant annet inkluderer en utflukt til Monkey Forest, et fascinerende tempel midt i regnskogen med hundrevis av aper. Vi har også inkludert et besøk til de nærliggende rismarkene.

Neste morgen må du opp tidlig! Idag får du muligheten til å se soloppgangen fra toppen av den mektige vulkanen Mount Batur etterfulgt av en velfortjent massasje!

Neste dag er en adrenalinfylt dag hvor du får teste rafting på den mektige Telaga Waja River. For en opplevelse!

Amed Dag 5-8

Reisen fortsetter fra Ubud til den sjarmerende byen Amed. Langs med veien kommer dere til å stoppe ved fossefall, strender og et tempel før dere når Ameds sorte strender! Her er kysten omkranset av korallrev, noe som gjør Amed til et fantastisk sted for snorkling. I Amed er det både muligheter for avslapning, men vi har også inkludert en snorkletur og et kurvvevingskurs.

Gili Trawangan Dag 8-11

Eventyret fortsetter med båt til Gili Trawangan hvor du får tid til å nyte omgivelsene og til å jobbe med brunfargen før det er tid for å oppleve øyas uteliv. Utforsk øya på sykkel (det er ingen biler her) og opplev den fantastiske solnedgangen. Du kan også se frem til fantastisk snorkling i krystallklart vann! Kan det bli bedre?

Lembongan Dag 11-14

Vi reiser videre fra Gili til enda et paradis! I Lembongan står du fritt til å gjøre som du selv vil, men om vi skulle gitt deg noen tips anbefaler vi at du sjekker ut Nusa Penida eller de fantastiske snorklemulighetene.

Canggu Dag 14-18

Velkommen til siste stopp på denne fantastiske reisen til Bali! Canggu står for dør, og her kickstarter du eventyret med en surfetime på morgenen, etterfulgt av en ettermiddagstur Tanah Lot Temple! De resterende dagene bestemmer du selv hva du vil gjøre, men var vi deg ville vi absolutt sjekket ut de mange strendene som ligger i nærheten.

Hjemreise

Fellesreisen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...