{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Costa Rica


Opplev Costa Rica med KILROY
Se som liste

Reiseperiode

19 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26 år

Lommepenger

9000 - 11000 NOK

Send forespørsel
Klar for å oppleve Costa Rica sammen med andre unge backpackere? På denne fellesreisen får du oppleve vulkaner, magiske dype skoger, vakre sandstrender og uberørte naturreservat. Reisen gir deg fleksibiliteten til å skape den turen du vil ha, enten det er å sveve over tretoppene, rappellere ned fosser eller lære deg å surfe. Denne fellesreiser viser det det vakreste av Costa Rica. Er du klar?

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til "Pura Vida's" hjemland, Costa Rica.

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egne Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

Hva er inkludert?

 

 • Alle flybilletter
 • 17 netter i Costa Rica
 • Hostell (13 netter, multi-share 4-12 pers), enkle hotell (4 netter, twin/trippelrom)
 • 16x frokost, 2x middag
 • Lokal transport: privat minibuss
 • Transport fra/til flyplass
 • Turleder
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort

 

Costa Rica:

 • San Jose bytur
 • Velkomstmiddag med introduksjon til Costa Rica
 • Besøk til Sloth Sanctuary via båt
 • Sjokoladetur med smaksprøver
 • Besøk Arenal nasjonalpark
 • Tur til Monteverde Reserva Biologica
 • Nattsafari i Monteverde
 • Tid til å utforske Santa Teresa på egenhånd
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Tripmates turen til Costa Rica er virkelig den beste opplevelsen jeg har hatt på så mange måter! Å oppleve en ny kultur, den fantastiske naturen og de ville dyrene var helt magisk. Samholdet i gruppen ble også helt spesielt. One for the memory books🫶🏻

Caroline,

Norge


Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 


Overnatting


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostel og på enkle hotell. For overnatting på hostel vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


På denne turen kan du forvente transport i form av private minibusser under hele reisen. På fritiden anbefaler vi at du også prøver andre lokale transportalternativer!


Klima


Costa Rica har et tropisk klima med to hovedsesonger: tørrsesongen (desember til april) og regntiden (mai til november). I den tørre årstiden varierer temperaturen fra 27-32°C med lav luftfuktighet, mye sol og lite regn. I regntiden er temperaturene litt kjøligere på mellom 25-29°C, med høy luftfuktighet og mer regn. Regnet varer derimot som regel ikke spesielt lenge, så resten av dagen kan fortsatt brukes til å utforske ting utendørs. Regntiden bringer også med seg frodige grøntområder og store fossefall, noe som gjør det til en flott tid å utforske Costa Ricas naturlige skjønnhet.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!


Tilbake til toppen

Tripmates: Costa Rica

Reiserute: ✈️ Oslo – Costa Rica - Oslo

Fellesreisen har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 plasser på turen. På fellesreisen reiser du men andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark og kan møte en internasjonal gjeng på Costa Rica. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne fellesreisen.

Dag 1-2 San José

Velkommen til Costa Rica! Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til overnattingstedet deres som ikke ligger altfor langt unna flyplassen. Bruk den første dagen i San Jose til å bli kjent med de nye reisekameratene dine og utforsk byen på egenhånd. På kvelden vil det være en velkomstmiddag hvor dere får en introduksjon til Costa Rica sin kultur. Neste dag får dere en guidet tur gjennom Costa Ricas hovedstad! Dette er en travel by med mye å se. Lær om kulturen her og historien før dere blir kjørt videre til Puerto Viejo de Limón.

Dag 3-4 Puerto Viejo de Limón

Når dere ankommer Puerto Viejo kan du utforske området eller dra på en svømmetur ved det Karibiske havet. Neste dag skal dere besøke Sloth Sanctuary hvor dere få se nydelig dovendyr. Videre går turen oppover Estrella River hvor dere får oppleve regnskog og flott natur! Neste dag kan dere utforske området på egenhånd.

Dag 5-7 Arenal

Dere reiser videre til Arenal! Men først blir det ett stopp innom Puerto Viejo de Sarapiqui for å besøke et biologisk reservat og dra på en sjokolade-tur! Ja, det høres kanskje litt rart ut? Sjokoladen har sin opprinnelse i Mellom-Amerika og har hatt en ekstraordinær historie; det var en av de viktigste produktene for maya og aztekerne, så vel som andre sentralamerikanske kulturer. Dere får vite mer om historien, se demonstrasjoner, få smake (selvsagt)! Som en del av å forbedre samfunnet her, er Tirimbina dessuten knyttet til Amazilia del Caribe Women's Association, som har dedikert seg til produksjon av håndlagde økologiske sjokolade. Disse kan bli funnet i suvenirbutikken, og gjennom et kjøp kan du hjelpe lokalbefolkningen her.

Neste dag bli det et besøk til den majestetiske vulkanen Arenal! Du kommer til å få en imponerende utsikt over vulkanen. Siste dag i Arenal kan du gjøre akkurat det du føler for...
.

Dag 8-9 Monteverde

Neste stop er Monteverde! Dere får muligheten til å oppdage den sjarmerende småbyen før dere legger ut på en fottur på natten gjennom Curicancha Reservatet. På denne turen går du på naturlige stier gjennom skogen som har et utrolig mangfold av naturtyper, og du ser fugler og pattedyr i sine naturlige omgivelser.

Neste dag blir det mer av skogen! Monteverde Cloud Forest Reserve er et av de mest kjente konserveringsområdene i Mellom-Amerika. Det er en tropisk regnskog, men på grunn av høydemetrene så kalles den for en «cloud forest». Det er bare å stålsette seg, for her er det 100% luftfuktighet – men du får også se noen av de mer sjeldne dyrene som jaguar og puma og over 450 typer fugler.

Siste dagen i Montverde blir dere kjørt videre til Santa Teresa. Dette er siste dagen dere har med guide da resten av reisen er på egenhånd. Dere har også inkludert en avskjedsmiddag med han/henne denne kvelden.

Dag 10-16 Santa Teresa

I Santa Teresa kan du gjøre akkurat det du vil! Kanskje vil du lære deg å surfe? Denne lille byen er kjent for surfing i verdensklasse! Hvis surfing ikke er noe for deg, så kan vi foreslå at du prøver deg på hesteryggen, fotturer i området eller tretoppturer!

Day 17-18 Nyt en siste dag i San Jose

Siste dagen kan dere nyte alt det San Jose har å by på! Som Costa Ricas hovedstad og største by er det alltid noe å finne på: shop-til-you-drop, ta et matlagingskurs, vandre langs de fargerike gatene eller besøk noen av de flotte museene.

Hjemreise

Fellesreisen er over og dere reiser videre med minner for livet! Det er også mulig å legge inn flere dager i Costa Rica før man flyr hjem (dette må bookes på forhånd) eller om du vil reise videre med dine nye travel buddies?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...