{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Mexico, Guatemala & Belize


Opplev historie og kultur i Mexico på tur til Mexico, Guatemala & Belize med KILROY
Se som liste

Reiseperiode

38 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26 år

Lommepenger

19 000 - 21 000 NOK

Send forespørsel
Spenn deg fast og forbered deg på 5 uker med uforglemmelige opplevelser og skap minner for livet! Denne fellesreisen tar den gjennom historie og kultur i sørlige Mexico, gjennom vill natur og vulkaner i Guatemala, til krystallklart hav og en levende underhavsverden i Belize, før den avslutter tilbake på langstrakte strender i sørvestlige Mexico. Det blir over en måned med utrolige eventyr sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island!

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Tripmates er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for de som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Mexico, Guatemala og Belize! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egne Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 23 netter i Mexico, 9 netter i Guatemala og 3 netter i Belize
 • Hostell (35 netter, multi-share 4-12 pers), enkle hotell (1 natt, twin/trippelrom), telt (1 natt), buss (1 natt)
 • 14x frokost, 3x lunsj, 2x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, buss, båt og ferje
 • Transport fra/til flyplass
 • Turleder
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort
 • Hjelp ved grensekrysninger

 

Mexico:

 • Mexico City guidet mat- og bytur
 • Besøk til Teotihuacan Pyramids
 • Monte Alban og besøk hos urfolk
 • 4 timers surfekurs
 • Utforsk Sumidero Canyon
 • Guidet tur til Montebello Lakes og Chiflon Waterfalls
 • Tid på egenhånd i Tulum og Playa del Carmen

 

Guatemala:

 • Guidet elvetur til Maya stammer
 • 2 dagers hiking-tur til Acetenango vulkanen
 • Besøk til Semuc Champey nasjonalpark
 • Soloppgang i Tikal
 • Paddelboard i soloppgang ved Bacalarinnsjøen

 

Belize:

 • Tid på egenhånd på Caye Caulker
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Små gaver til familien dere besøker i Guatemala (ca. 3USD)
 • Avgift ved utreise av Mexico (ca. 35USD)
 • Avgift ved utreise av Belize (ca. 35USD)
 • Avgift ved innreise i Mexico (ca. 35USD)
 • Inngangsavgift til Acatenango vulkanen (ca. 15USD)
 • Inngangsavgift til Tikal (ca. 20USD)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 


Overnatting


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostel, enkle hotell, en natt i telt, og en overnatting på buss. For overnatting på hostel vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans, offentlige busser, båter og offentlig transport.


Klima


Mexico, Guatemala og Belize har variert klima, men har to hovedsesonger: tørrsesongen (november til april) og regntiden (mai til oktober). I den tørre årstiden kan temperaturene variere fra 20-30°C med lav luftfuktighet, mye sol og lite regn. I regntiden er temperaturene litt kjøligere ved 25-28°C, med høy luftfuktighet og mer regn. Når det først regner, regner det mye men over en kort periode, så resten av dagen kan som regel nytes ute i sola.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: Mexico, Guatemala & Belize

Reiserute: Oslo - Mexico - Guatemala - Belize - Mexico - Oslo

Tripmates turene har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne fellesreisen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Mexico City, Mexico Dag 1-4

Du starter denne fellesreisen i pulserende Mexico City og møter resten av gruppen din! Bli kjent med de du skal reise med og gled deg til et hav av episke opplevelser de neste 5 ukene. Mexico City er kjent for fantastisk mat, så vi har selvfølgelig inkludert en guidet tur rundt i byen der du virkelig får smake på det mexicanske kjøkkenet (og da snakker vi ikke Santa Maria eller Old el Paso). Du vil også få mulighet til å lære deg noen enkle fraser på spansk.

Det er også satt av tid til å besøke Teotihuacan pyramidene, kjent som hjemsted til oldtidens Maya samfunn. Du kommer også til å få mye tid til å utforske Mexico City på egenhånd,.

Herfra går turen videre sørover til Oaxaca!

Oaxaca, Mexico Dag 5-7

Oaxaca er en utrolig spennende region i Mexico! Byen i seg selv er hjem til Monte Alban ruinene, en eldgammel ruinby bygget av Zapotecerne. Hit har vi så klart lagt inn et besøk, samt at du får være med til Arrazola for å lære mer om mexicansk trehuggerkunst. Dagsturen går deretter til et gammelt kloster i Cuilapan de Guerrero, før den avsluttes i San Bartolo Coyotepec for å se hvordan keramikk blir laget av svart leire.

I Oaxaca får du også tid til å utforske byen på egenhånd, og da anbefaler vi at du sjekker ut hva byen har å by på! Mexico er kjent for tequilaen sin (og da snakker vi kvalitetstequila, ikke en flaske med en sombrerohatt på toppen), og Oaxaca er hjem til flere utrolige distillerier. Kanskje får du smaken for den mer tradisjonelle spriten Mezcal som kun kan lages i Oaxaca.

Puerto Escondido, Mexico Dag 8-11

Etter mange opplevelser den første uken er det nå klart for total avslapning ved kysten! Her har dere to surfetimer inkludert, ettersom denne byen er kjent for gode bølger. Utenom dette får du mye tid til å utforske byen på egenhånd, og da anbefaler vi virkelig å utnytte den flotte kysten! Sleng deg med på snorkeltur, slapp av på stranda, vandre rundt i byen og ta innover deg de avslappede surfevibsene denne byen byr på.

Herfra går turen videre til Tuxla Gutierrez og San Cristobal de las Casas!

San Cristobal del Las Casas, Mexico Dag 12-13

Fra Puerto Escondido går turen videre innover i landet til Tuxla Gutierrez. Bussturen hit er stappfull av vakker natur, og før du ankommer San Cristobal del las Casas har vi lagt inn en båttur ned elven hvor du blant annet får se fantatiske fossefall.

I San Cristobal venter det historie og rik kultur! Her får du sjansen til å bli kjent med tradisjonelle stammesamfunn og besøke de lokale markedene. Husk å ta med deg kontanter, for her finnes det sinnsykt mye flott lokal kunst.

Dagen etter går turen til Montebello Lakes og Chiflon Waterfalls! Opplev krystallklare innsjøer og bad i majestetiske fossefall: denne dagen kommer du sent til å glemme.

Panajachel, Guatemala Dag 14-16

Turen til Guatemala fra Mexico via byen Comitan. Etter en overnatting her, bærer turen videre til herlige Guatemala!

Velkommen til Panajachel! Denne byen er 800 år gammel og hjem til de urgamle Mayaene. Dere har en guidet tur på innsjøen som tar deg rundt til ulike Maya samfunn slik at kan du bli kjent med den fascinerende kulturen og historien til Maya samfunnet.

Den kjente Atitlan-vulkanen kan du også se fra innsjøen.

Antigua, Guatemala Dag 17-19

Fra Panajachel bærer turen videre til Antigua, en by som kommer til å være en base for de neste dagers eventyr.

Første dag går turen opp Acatenango vulkanen, og ikke bare det: dere kommer til å overnatte på toppen! Nyt den vakre soloppgangen fra toppen av vulkanen dagen etter, før turen bærer tilbake til Antigua.

Resten av dagen i Antigua står du fritt til å gjøre som du selv vil, om så det er å slappe av etter en lang dag eller utforske den sjarmerende byen.

Lanquin, Guatemala Dag 20-21

Dagen etter du ankommer har vi allerede booket deg inn på tidenes naturopplevelse! Semuc Champey nasjonalpark er en fryd for øyet: her er det grønt så langt øyet kan se, krystallklare elver, majestetiske fossefall. Du kan til og med velge å dra på tubing på elven, eller bade i et av de naturlige bassengene. Her kan du også utforske historiske steder der Mayaene hadde sine hellige ritualer.

Flores, Guatemala Dag 22-23

Siste stopp i Guatemala er historiske Flores! I denne byen har du muligheten til å reise til de kjente Tikal ruinene, som er de gamle pyramider hvor Mayaene levde for 2000 år siden. Her får du blant annet opplevd soloppgangen, en magisk opplevelse som du sent kommer til å glemme.

Fra Flores går turen videre til Belize!

Caye Caulker, Belize Dag 24-26

I Belize og på Caye Caulker står du fritt til å gjøre som du selv vil! Det har vært noen spennende uker, så vi skjønner godt om du bare vil slappe helt av de neste dagene.

Men om vi kan komme med noen gode tips, så anbefaler vi deg på det sterkeste at du utforsker dyrelivet under havet! Caye Caulker er hjem til helt fantastiske rev og mangrover som alle er verdt å besøke. Den aller mest kjente er kanskje Blue Hole! Book deg inn på en snorkle- eller dykketur for å utforske det spennende livet under overflaten! Om havet ikke er for deg, lei deg en sykkel og utforsk øyen.

Bacalar, Mexico Dag 27-29

Fra Belize bærer turen videre tilbake til Mexico, nærmere bestemt Bacalar. Her får du tid til å utforske på egenhånd, og da kan vi tipse om Lake of Seven Wonders. Bacalar ligger i elvemunningen rett ved havet, noe som skaper fantastiske blåtoner i vannet. Du bør heller ikke gå glipp av muligheten til å bade i en cenote (et synkehull) i Cenote Azul, en utrolig kul opplevelse!

Før turen går videre til vakre Tulum har dere en paddle board session i soloppgangen på vakre Bacalar Lagoon. En flott avskjed med disse vakre omgivelsene!

Tulum, Mexico Dag 29-32

Velkommen til Tulum - kjent for flotte strender og god stemning! Dette er en historisk by bygget av Mayaene, så her finner du utrolig mye historie og kultur. Vi anbefaler også at du får med deg Tulums verdenskjente strender, spesielt Playa Paraiso. Dette området byr også på flere muligheter til å bade i cenoter, så om dette er noe du kunne tenke deg å gjøre (igjen), så er dette the place to be! Tulum er også et utmerket sted å snorkle på, så hopp i vannet og utforsk livet under havoverflaten.

Playa del Carmen, Mexico Dag 33-36

Vi er kommet til siste stopp på reisen - Playa del Carmen! Dette stedet er kjent for sine nydelige strender og azurblått hav - her er det vanskelig å ikke finne roen!

Om du ikke har fått nok av historie og kultur kan du også ta en buss i 3 timer for å oppleve Chichen Itza, en av Mexicos mest kjente pyramider.

Hjemreise

Fellesreisen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Mellom-Amerika eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...