{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: New Zealand & Australia


Opplev New Zealand med KILROY
Se som liste

Reiseperiode

41 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

21 000 - 23 000 NOK

Pris fra*

82 552 NOK

Send forespørsel
Australia og New Zealand - to av backpackernes favoritt destinasjoner! Vi har satt sammen en opplevelsesrik reise som dekker begge landende! I over en måned kommer du og gruppen du reiser med til å få oppleve noe av det kuleste Australia og New Zealand har å by på: surfing, ville naturopplevelser, kultur, storbyliv: her er det kun fantasien som setter grenser.

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Fellesreisene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til spennende New Zealand og Australia. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 23 netter i New Zealand og 15 netter i Australia
 • Hostell (38 netter, multi-share 4-12 pers)
 • 32x frokost, 5x lunsj, 6x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, tog og rutebuss
 • Transport fra/til flyplass
 • Turleder
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort

 

New Zealand:

 • Cape Reinga tur
 • Utflukt til Whangarei Falls
 • Te Puia guidet tur
 • Waitomo Glowworm Caves
 • Spa Park
 • Vinsmaking i Marlborough
 • Omvisning på Hobbiton Movie Set
 • Street Art-tur i Christchurch
 • Trek til Karangahaka Gorge
 • Besøk Cathedral Cove, Coromandel
 • Raukuri-vandring i Waitomo
 • Besøk Huka Falls
 • Gå langs Kaikoura-halvøya
 • Besøk Mt John-stien, Lake Tekapo
 • Tur til Hooker Valley, Mt Cook nasjonalpark
 • Tid til å utforske New Zealand på egenhånd

 

Australia:

 • 2 for 1 drink voucher
 • SIM-card
 • 6 dagers surfetur fra Sydney til Byron Bay
 • Tid til å utforske Australia på egenhånd
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 


Overnatting


På denne turen kommer du til å bo på hostel. Her vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom. Å bo på hostel gir deg tilgang til fellesrom, sosiale aktiviteter, og sjansen til å møte andre backpackere fra hele verden!


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans, offentlige busser, tog og en flytur mellom Australia og New Zealand.


Klima


New Zealand har fire forskjellige sesonger. Sommeren (desember til februar) er varm med temperaturer fra 20-30°C. Høsten (mars til mai) er kjøligere med temperaturer rundt 15-20°C. Vinteren (juni til august) er kald med temperaturer rundt 5-15°C. Våren (september til november) er mildere med temperaturer på rundt 15-20°C. Det er imidlertid viktig å merke seg at været på New Zealand kan være uforutsigbart og kan variere betydelig avhengig av regionen og høyde, så det er best å være forberedt på alle forhold.


New South Wales i Australia har et temperert klima med fire forskjellige årstider. Sommeren (desember til februar) bringer varmt og tørt vær, med temperaturer fra 20-30°C. Høsten (mars til mai) er mildere, med temperaturer på rundt 13-24°C. Vinteren (juni til august) er kjølig og noe våt, med temperaturer fra 8-17°C. Våren (september til november) er en mild årstid, med temperaturer fra 12-23°C. Kystområdene har en tendens til å være mer moderate i temperatur, mens innlandsområdene er mer tørre og kan oppleve mer ekstreme temperaturer.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: New Zealand & Australia

Reiserute: ✈️ Oslo - Auckland - Queenstown - Sydney - Brisbane - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Auckland Dag 1-2

Haere mai: velkommen til New Zealand! Bruk først dag til å strekke på kroppen etter den lange flyturen, og utforsk alt det spennende Auckland har å by på.

Bay of Islands og Cape Reinga tour Dag 3-5

De første dagene går med på å utforske nordøyas Bay of Islands: over 140 tropiske øyer med uberørte strender og dyptvannsfiske i verdensklasse! Du får også være med på en guidet tur til Cape Reinga, en av New Zealands mange kjente fyrtårn. Etter Cape Reinga går turen tilbake til Auckland hvor dere har en natt i storbyen.

Hot Water Beach og Waitomo Glowworm Caves Dag 6-7

Etter noen avslappende dager, går turen videre til Hot Water Beach og Waitomo Caves. Hot Water Beach er kjent for sin gylne sand og varme undervannskilder. Her er vannet alltid deilig og varmt - det varmes nemlig opp fra dypt under jordas overflate!

Videre bærer turen til Waitomo, og da selvfølgelig de verdenskjente Waitomo Glowworm Caves! Her padler dere innover mørke huler som lyses opp av vakre selvlysende larver: en naturopplevelse for livet.

Rotorua og Tongariro National Park Dag 8-11

Neste stopp på reisen er Rotorua som er aller best kjent for å huse Hobbiton, landsbyen fra Ringenes Herre. Her får dere også tid til å utforske andre deler av området: nyt rensende gjørmebad, opplev geysirer på nært hold og slapp av i de varme kildene.

Turen bærer så videre til Tongariro National Park, New Zealands eldste nasjonalpark. Her er det mye å ta seg til av ville naturopplevelser, og vi har også inkludert et besøk til Spa Park, et spa med varme kilder og naturlige rock pools.

River Valley og Wellington Dag 12-14

Etter noen ville dager i Tongariro fortsetter eventyret i River Valley! Har har du muligheten til å begi deg ut på rafting, gå turer i vakker natur eller ri på hest i utrolige omgivelser: eller bruk dagene til å slappe helt av i River Valley Lodge!

Vi sier hadet til vill natur for noen dager, og vender nesa mot Wellington. Selv om dette er New Zealands hovedstad er det fortsatt mulig å begi seg ut på en aldri så liten fjelltur til nærliggende Mt. Victoria. Og er føttene slitne kan du heller utforske noen av byens mange restauranter og barer.

Kaikoura og Christchurch Dag 15-17

Veien fra Wellington til Kaikora tar deg over en av verdens vakreste fergeturer: Cook Strait tar reisende fra New Zealands nordlige øy til sørøya. På vei ned til Kaikoura kommer dere også til å stoppe i den vakre Marlborough regionen, kjent for å produsere vin. Vi har inkludert vinsmaking for dere her.

Christchurch er neste stopp på reisen, og her velger du selv om du vil utforske byen eller bli med på en havekspedisjon for å spotte alt fra delfiner til hvaler.

Lake Tekapo og Mt. Cook Dag 18-19

Lake Tekapo og Mt. Cook er verdenskjent for sine fargerike lupinblomster og turkise vann. Ikke bare kan du utforske den flotte naturen, vi kommer også til å ta deg med til UNESCOs Dark Sky Reserve. The Dark Sky Project er et av verdens beste steder for å oppleve en uforstyrret stjernehimmel!

Queenstown Dag 20-23

Queenstown er alle adrenalinjunkies sitt mekka! Rafting, strikkhopp, klatring, jetboating, husking i klipper: her er det et mangfold av fete aktiviteter å ta seg til.

Sydney Dag 24-27

Vi legger New Zealand bak oss, og vender snutene mot Australia og Sydney! Før vi begir oss ut på en 6 dagers surfetur fra Sydney til Byron Bay, får du 4 dager til å utforske Sydney. Besøk verdenskjente Bondi Beach, legg ut på svøm ved Manly, vandre gatelangs ved Operaen eller nyt late dager i sola i en av Sydneys mange parker!

Spot X Dag 28-33

I løpet av de neste 6 dagene kommer du til å lære deg å surfe på en veldig chill surfecamp. Du vil ha en instruktør som viser deg teknikk og tilstrekkelig med informasjon før du prøver deg ut i bølgene. De har også mange andre spennende aktiviteter på campen om man vil variere litt. Kurset er tilrettelagt nybegynnere.


OBS! Vær oppmerksom på at surfecampen har flere deltakere.

Byron Bay Dag 34-36

Etter en uke med surfing, venter det 4 avslappende dager i Byron Bay. Dette er et av verdens beste backpacker og surfespots: med sitt yrende uteliv og avslappende stemning er dette et perfekt sted for backpackere!

Brisbane Dag 37-39

Fra Byron Bay tar du og gruppen bussen opp til Brisbane for å nyte deres siste dager Down Under! Brisbane er en spennende studentby med masse å by på fra strender til uteliv.

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...