Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene (sommer)


Lev livet omgitt av grønne åskammer, blå himmel og fantastiske opplevelser
Kart over reiseruten til Sri Lanka og Maldivene

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: Oslo - Sri Lanka - Maldivene - Oslo

Tripmates turene våre har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne Tripmates turen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Negombo, Sri Lanka

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

På flyplassen vil en varm velkomst og transport ta deg gjennom gatene i Negombo til overnattingsstedet ditt. Sjekk inn på hostelet og bli kjent med de nye reisekompisene dine som du kommer til å dele dette fantastiske eventyret med!

Bli med på en guidet tur til det lokale fiskemarkedet og lær mer om Negombos historie.

Sigiriya, Sri Lanka

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidlig neste morgen setter du kursen mot Sigiriya Rock. Her blir du møtt av ruinene til et praktfullt palass som stikker opp av bakken og bare utsikten fra toppen er helt utrolig! Dagen etter får du besøke Giritale Lake der du får muligheten til å utforske landsbyene på sykkel og smake på deilig, lokal mat! På ettermiddagen er det tid for safari i Minneriya nasjonalpark. Hold utkikk etter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Trincomalee, Sri Lanka

Sri Lanka Trincomalee Dag 5-8

Det er på tide å reise videre mot en by kjent som Asias flotteste havn! I Trincomalee finner du flotte strender, masser av spennende historie og deilig mat.

På dag 2 tar vi deg med til Pigeon National Park, en nasjonalpark som består av to øyer omringet av noen av Sri Lankas flotteste korallrev. Kast deg ut i det krystallklare havet og utforsk alt det spennende livet som befinner seg under overflaten!

Resten av tiden i Trincomalee får du til å utforske på egenhånd. Vi anbefaler at du sjekker ut templer som Kandasamy Tempel, eller Fort Frederick, og fordyp deg i Sri Lankas fascinerende historie!

Kandy, Sri Lanka

Sri Lanka Kandy Dag 9-11

Det er på tide å reise videre sørover mot Sri Lankas nest største by, Kandy, som ligger gjemt mellom grønne åser. Utforsk dette hellige stedet hvor du blant annet finner Tannens tempel, landets viktigste religiøse helligdom, et kjempeflott perlemuseum og Botianian Gardens, som absolutt er verdt et besøk. Visste du forresten at regionen rundt produserer mesteparten av Sri Lankas te og ris?

Ella, Sri Lanka

Sri Lanka Ella Dag 11-14

Hopp på toget for å reise via den magisk vakre togstrekningen til Ella. Denne sjarmerende byen er omgitt av fjell, teplantasjer og grøntområder uansett hvor du går. Fra Ella Gap får du en flott utsikt over byen og på en klar kveld kan du se den svake gløden fra Great Basse-fyret på Sri Lankas sørkyst. Vi foreslår også å bestige Little Adams Peak for nok en spektakulær utsikt over det fantastiske landskapet. Her kan du bruke tiden din som du vil!

Vær oppmerksom på at togreisen til Ella er avhengig av tilgjengelighet. Billettene kan bestilles fra 30 dager før avreise og ved mangel på seter bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Bandarawela & Udawalawa , Sri Lanka

Sri Lanka Bandarawela & Udawalawa Dag 14-15

Fra Ella bærer turen videre til Bandarawela der dere tilbringer natten i et tradisjonelt, buddhistisk tempel. Grip sjansen til å gjøre deg kjent med buddhistiske tradisjoner og slå av en prat med en av de mange munkene som bor i tempelet.

Dagen etter går reisen videre til Udawalawe Nasjonalpark der du får muligheten til å besøke Elephant Transit Home, et senter som jobber med å rehabilitere foreldreløse elefanter for å slippe dem tilbake i det fri.

Før turen bærer videre har vi inkludert en Jeep safari i nasjonalparken: har du øynene godt med deg kan du se elefanter, bøffel, sambhurer og langurer (og masse annet spennende!).

Ahangama, Sri Lanka

Sri Lanka Ahangama Dag 16-19

Eventyret på Sri Lanka ender i Ahangama. Hvis du lengter etter litt avslapning etter alle de spennende eventyrene, har du kommet til rett sted. Dagene her bestemmer du selv hva du vil gjøre, men vi anbefaler at du besøker Sinharaja Rainforest, en regnskog som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Eller sjekk ut spennende Galle City!

Etter et par dager her er det på tide å hoppe på flyet til drømmedestinasjonen, Maldivene!

Male, Maldivene

Sri Lanka til Maldivene Malé Dag 19-20

Det er på tide å hoppe på flyet som tar deg til Maldivene. Når du ankommer Malé, blir du hentet på flyplassen, og dagen etter bører turen videre til øya Dhiffushi. Men før du setter deg på flyet igjen, har vi inkludert en guidet gåtur rundt i Male by.

Diffushi, Maldivene

Maldivene Dhiffushi Dag 20-22

Velkommen til paradis! Tilbring tre dager på den lille øya Dhiffushi med å slappe av på stranden, bade i det krystallklare vannet, henge på lokale kafeer og snorkle på Turtle Point. Etter noen dager her vil du neppe reise hjem igjen!

Thulusdhoo, Maldivene

Maldivene Thulusdhoo Dag 23-26

Neste stopp på Maldivene er den relativt ukjente øya Thulusdhoo, som byr på magiske surfebølger og avslappende vibes. Etter å ha levert bagasjen på hostelet, er det på tide å utforske øya på egenhånd, en øy som er bittelitt større enn Dhiffushi. Lær deg å surfe, slapp av i hengekøyene med utsikt over Det indiske hav og kajakk ved solnedgang.

Benytt anledningen til å nyte de siste dagene av dette eventyret til det ytterste!

Hjemreise

Hjemreise Male Dag 26

Tripmates turen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Sett deg på flyet til Male før du reiser hjem igjen til Norge. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26

Lommepenger

9000 - 11 000 NOK

Pris fra*

46 419 NOK

Send forespørsel
Lengter du etter palmetrær og krystallklart hav, så er dette reisen for deg! Sleng det med på dette fantastiske eventyret til Sri Lanka og Maldivene der vi har kombinert spennende opplevelser med ultimat avslapning. Les videre, og la deg overbevise om at dette eventyret er midt i blinken for deg!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til Sri Lanka & Maldivene! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egne Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 16 dagers opplevelsesreise på Sri Lanka
 • 15 overnatting
 • 8 dagers øyhopping på Maldivene
 • 7 overnattinger
 • 24 frokoster, 1 middag
 • Besøk til Sigiriya
 • Giritale landsbyvandring
 • Besøk Polonnarua-ruinene
 • Tur til Pigeon Island
 • Temple of Tooth
 • Togbillett til Ella
 • Besøk til Elephant Transit Home
 • Jeep Safari i Udawalawe National
 • Snorkling
 • ... Og masse mer gøy!
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • ISIC-kort
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: Oslo - Sri Lanka - Maldivene - Oslo

Tripmates turene våre har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne Tripmates turen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

På flyplassen vil en varm velkomst og transport ta deg gjennom gatene i Negombo til overnattingsstedet ditt. Sjekk inn på hostelet og bli kjent med de nye reisekompisene dine som du kommer til å dele dette fantastiske eventyret med!

Bli med på en guidet tur til det lokale fiskemarkedet og lær mer om Negombos historie.

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidlig neste morgen setter du kursen mot Sigiriya Rock. Her blir du møtt av ruinene til et praktfullt palass som stikker opp av bakken og bare utsikten fra toppen er helt utrolig! Dagen etter får du besøke Giritale Lake der du får muligheten til å utforske landsbyene på sykkel og smake på deilig, lokal mat! På ettermiddagen er det tid for safari i Minneriya nasjonalpark. Hold utkikk etter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Sri Lanka Trincomalee Dag 5-8

Det er på tide å reise videre mot en by kjent som Asias flotteste havn! I Trincomalee finner du flotte strender, masser av spennende historie og deilig mat.

På dag 2 tar vi deg med til Pigeon National Park, en nasjonalpark som består av to øyer omringet av noen av Sri Lankas flotteste korallrev. Kast deg ut i det krystallklare havet og utforsk alt det spennende livet som befinner seg under overflaten!

Resten av tiden i Trincomalee får du til å utforske på egenhånd. Vi anbefaler at du sjekker ut templer som Kandasamy Tempel, eller Fort Frederick, og fordyp deg i Sri Lankas fascinerende historie!

Sri Lanka Kandy Dag 9-11

Det er på tide å reise videre sørover mot Sri Lankas nest største by, Kandy, som ligger gjemt mellom grønne åser. Utforsk dette hellige stedet hvor du blant annet finner Tannens tempel, landets viktigste religiøse helligdom, et kjempeflott perlemuseum og Botianian Gardens, som absolutt er verdt et besøk. Visste du forresten at regionen rundt produserer mesteparten av Sri Lankas te og ris?

Sri Lanka Ella Dag 11-14

Hopp på toget for å reise via den magisk vakre togstrekningen til Ella. Denne sjarmerende byen er omgitt av fjell, teplantasjer og grøntområder uansett hvor du går. Fra Ella Gap får du en flott utsikt over byen og på en klar kveld kan du se den svake gløden fra Great Basse-fyret på Sri Lankas sørkyst. Vi foreslår også å bestige Little Adams Peak for nok en spektakulær utsikt over det fantastiske landskapet. Her kan du bruke tiden din som du vil!

Vær oppmerksom på at togreisen til Ella er avhengig av tilgjengelighet. Billettene kan bestilles fra 30 dager før avreise og ved mangel på seter bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Sri Lanka Bandarawela & Udawalawa Dag 14-15

Fra Ella bærer turen videre til Bandarawela der dere tilbringer natten i et tradisjonelt, buddhistisk tempel. Grip sjansen til å gjøre deg kjent med buddhistiske tradisjoner og slå av en prat med en av de mange munkene som bor i tempelet.

Dagen etter går reisen videre til Udawalawe Nasjonalpark der du får muligheten til å besøke Elephant Transit Home, et senter som jobber med å rehabilitere foreldreløse elefanter for å slippe dem tilbake i det fri.

Før turen bærer videre har vi inkludert en Jeep safari i nasjonalparken: har du øynene godt med deg kan du se elefanter, bøffel, sambhurer og langurer (og masse annet spennende!).

Sri Lanka Ahangama Dag 16-19

Eventyret på Sri Lanka ender i Ahangama. Hvis du lengter etter litt avslapning etter alle de spennende eventyrene, har du kommet til rett sted. Dagene her bestemmer du selv hva du vil gjøre, men vi anbefaler at du besøker Sinharaja Rainforest, en regnskog som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Eller sjekk ut spennende Galle City!

Etter et par dager her er det på tide å hoppe på flyet til drømmedestinasjonen, Maldivene!

Sri Lanka til Maldivene Malé Dag 19-20

Det er på tide å hoppe på flyet som tar deg til Maldivene. Når du ankommer Malé, blir du hentet på flyplassen, og dagen etter bører turen videre til øya Dhiffushi. Men før du setter deg på flyet igjen, har vi inkludert en guidet gåtur rundt i Male by.

Maldivene Dhiffushi Dag 20-22

Velkommen til paradis! Tilbring tre dager på den lille øya Dhiffushi med å slappe av på stranden, bade i det krystallklare vannet, henge på lokale kafeer og snorkle på Turtle Point. Etter noen dager her vil du neppe reise hjem igjen!

Maldivene Thulusdhoo Dag 23-26

Neste stopp på Maldivene er den relativt ukjente øya Thulusdhoo, som byr på magiske surfebølger og avslappende vibes. Etter å ha levert bagasjen på hostelet, er det på tide å utforske øya på egenhånd, en øy som er bittelitt større enn Dhiffushi. Lær deg å surfe, slapp av i hengekøyene med utsikt over Det indiske hav og kajakk ved solnedgang.

Benytt anledningen til å nyte de siste dagene av dette eventyret til det ytterste!

Hjemreise Male Dag 26

Tripmates turen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Sett deg på flyet til Male før du reiser hjem igjen til Norge. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...