{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene (sommer)


Lev livet omgitt av grønne åskammer, blå himmel og fantastiske opplevelser
Se som liste

Reiseperiode

28 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26

Lommepenger

7000 - 9000 NOK

Send forespørsel
Lengter du etter palmetrær og krystallklart hav, så er dette reisen for deg! Sleng det med på dette fantastiske eventyret til Sri Lanka og Maldivene der vi har kombinert spennende opplevelser med ultimat avslapning. Les videre, og la deg overbevise om at dette eventyret er midt i blinken for deg!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til Sri Lanka & Maldivene! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til ditt eget Tripmates-team.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 18 netter på Sri Lanka og 7 netter på Maldivene
 • Hostell (4 netter, multi-share 4-12 pers), enkle hotell (12 netter, twin/triple/quad room), telt (1 natt), homestay (3 netter, twin/triple/quad room), guesthouse (5 netter, twin/triple/quad room) 
 • 25 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, buss, tog og båt
 • Transport fra og til flyplassen
 • Lokal guide
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebookgruppe
 • Online avreisemøte
 • IYTC-kort

 

Sri Lanka:

 • Besøk til Sigiriya Rock
 • Tur til landsbyen i Girithale
 • Temple of Tooth
 • Polonnarua-ruinene
 • Pigeon Island-tur
 • Togtur fra Kandy til Ella
 • Besøk hos Elephant transit home
 • Jeep Safari i Udawalawe National park

 

Maldivene:

 • Snorkel tur
 • 1 time kajakkleie
 • Pikniktur til sandbank

 

Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.


Overnatting


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostel, enkle hotell, homestay (bo hos lokale) og en natts camping i telt. For overnatting på hostel vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans, offentlige busser, tog, en flytur mellom Sri Lanka og Maldivene og hurtigbåttransport mellom øyene på Maldivene.


Klima


Sri Lanka har to monsunsesonger som deler året inn i tørrsesongen (desember til mars) og regntiden (mai til september). Den tørre årstiden byr på temperaturer fra 28-32°C, lavere luftfuktighet, mye solskinn og sjelden nedbør. Regntiden er noe kjøligere med temperaturer på 26-30°C, høy luftfuktighet og mer regn. Det er viktig å merke seg at værforholdene kan variere avhengig av regionen på Sri Lanka du besøker.


Maldivene har et tropisk klima med to hovedsesonger: den tørre årstiden (desember til april) og den våte årstiden (mai til november). Temperaturen holder seg ganske jevn gjennom hele året, i gjennomsnitt rundt 28-30°C. I den tørre årstiden er det mye sol og svært lite nedbør. Den våte årstiden gir litt kjøligere temperaturer og høyere luftfuktighet, og noe regn.


I et forsøk på å redusere sjansen for regn samt ha mer stabilt vær, har vi satt sammen to ulike turer til Sri Lanka og Maldivene i henholdsvis sommer- og vintersesongen.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: Oslo - Sri Lanka - Maldivene - Oslo

Tripmates turene våre har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne Tripmates turen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Sri Lanka Negombo: Dag 1-2

På flyplassen vil en varm velkomst og transport ta deg gjennom gatene i Negombo til overnattingsstedet ditt. Sjekk inn på hostellet og bli kjent med de nye reisekompisene dine som du kommer til å dele dette fantastiske eventyret med!

Bli med på en guidet tur til det lokale fiskemarkedet og lær mer om Negombos historie.

Sri Lanka Sigiriya: Dag 3-4

Tidlig neste morgen setter du kursen mot Sigiriya Rock. Her blir du møtt av ruinene til et praktfullt palass som stikker opp av bakken og bare utsikten fra toppen er helt utrolig! Dagen etter får du besøke Giritale Lake der du får muligheten til å utforske landsbyene på sykkel og smake på deilig, lokal mat!

Sri Lanka Trincomalee: Dag 5-8

Det er på tide å reise videre mot en by kjent som Asias flotteste havn! I Trincomalee finner du flotte strender, masser av spennende historie og deilig mat.

Vi tar deg også med til Pigeon National Park, en nasjonalpark som består av to øyer omringet av noen av Sri Lankas flotteste korallrev. Kast deg ut i det krystallklare havet og utforsk alt det spennende livet som befinner seg under overflaten!

Resten av tiden i Trincomalee får du til å utforske på egenhånd. Vi anbefaler at du sjekker ut templer som Kandasamy Tempel, eller Fort Frederick, og fordyp deg i Sri Lankas fascinerende historie!

Sri Lanka Kandy: Dag 9-11

Det er på tide å reise videre sørover mot Sri Lankas nest største by, Kandy, som ligger gjemt mellom grønne åser. Utforsk dette hellige stedet hvor du blant annet finner Tannens tempel, landets viktigste religiøse helligdom, et edelstensmuseum og en botanisk hage. Det er absolutt er verdt et besøk. Visste du forresten at i denne regionen produserer de mesteparten av Sri Lankas te og ris?

Sri Lanka Ella Dag: 11-14

Hopp på toget for å reise via den magisk vakre togstrekningen til Ella. Denne sjarmerende byen er omgitt av fjell, teplantasjer og grønne områder uansett hvor du går. Fra Ella Gap får du en flott utsikt over byen og på en klar kveld kan du se den svake gløden fra Great Basse-fyret på Sri Lankas sørkyst. Vi foreslår også å bestige Little Adams Peak for nok en spektakulær utsikt over det fantastiske landskapet. Her kan du bruke tiden din som du vil!

Sri Lanka Bandarawela & Udawalawa: Dag 14-15

Fra Ella bærer turen videre til Bandarawela der dere tilbringer natten i et tradisjonelt, buddhistisk tempel. Grip sjansen til å gjøre deg kjent med buddhistiske tradisjoner og slå av en prat med en av de mange munkene som bor i tempelet.

Dagen etter går reisen videre til Udawalawe Nasjonalpark der du får muligheten til å besøke Elephant Transit Home, et senter som jobber med å rehabilitere foreldreløse elefanter for å slippe dem tilbake i det fri.

Før turen bærer videre har vi inkludert en Jeep safari i nasjonalparken: følger du godt med deg kan du se elefanter, bøffel, Sambhur og languraper (og masse annet spennende!).

Sri Lanka Thalpe: Dag 16-19

Eventyret på Sri Lanka ender i Thalpe. Hvis du lengter etter litt avslapning etter alle de spennende eventyrene, har du kommet til rett sted. Dagene her bestemmer du selv hva du vil gjøre, men vi anbefaler at du besøker Sinharaja Rainforest, en regnskog som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Eller sjekk ut spennende Galle City!

Etter et par dager her er det på tide å hoppe på flyet til din neste destinasjon - Maldivene!

Sri Lanka til Maldivene Dhiffushi: Dag 19-21

Det er på tide å hoppe på flyet som tar deg til Maldivene. Når du ankommer Malé, blir du hentet på flyplassen, og reiser videre til øya Dhiffushi. Tilbring tre dager på den lille paradisøya, hvor du kan slappe av på stranden, svømme i det krystallklare havet eller utforske de små cafeene rundt på øya. Etter et par dager ønsker du garantert ikke å reise hjem.

Maldivene Thulusdhoo: Dag 22-25

Neste stopp på Maldivene er nok en spennende lokal øy - Thulusdhoo! Her finnes det noe for enhver, enten om man ønsker å prøve de magiske surfebølgene, snorkle eller bare slappe av. Mens du er på Thulusdhoo er det også inkludert en times kajakkleie samt en pikniktur til en sandbank. Det er også muligheter til å gjøre andre vannaktiviteter på denne øya.

Benytt anledningen til å nyte de siste dagene av dette eventyret til det ytterste!

Hjemreise Male Dag 26

Tripmates-turen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Sett deg på båten til Male før du reiser hjem igjen til Norge. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg med å forlenge reiseruten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...