{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Thailand


Lær deg å lage thailandsk mat på fellesreise til Thailand med KILROY
Se som liste

Reiseperiode

23 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

7500-9500 NOK

Pris fra*

38 392 NOK

Send forespørsel
Vil du oppleve Thailand, men leter etter noen å reise med? På denne fellesreisen får du oppleve, smake og føle alt Thailand har å tilby! Denne turen er den ultimate kombinasjonen av naturopplevelser, pulserende byliv, kritthvite strender og kultur. Høres det fristende ut? Da bør du lese videre og sikre deg din plass!

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til vakre Thailand. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 20 netter i Thailand
 • Hostell (10 netter, multi-share 4-12 pers), enkle hotell (4 netter, twin/trippelrom), enkle hytter (4 netter, twinrom), telt (1 natt), nattbuss (1 natt)
 • 20x frokost, 7x lunsj, 8x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, pick-up truck, longtail-båt, tuk tuk og ferje
 • Transport fra/til flyplass
 • Turleder
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort

 

Thailand:

 • Guidet tur i China Town, Bangkok
 • Guidet tur til Chao Phraya-elven og Grand Palace i Bangkok
 • Kwai-elvecruise for å komme til din flytende bungalow
 • Trek til Umphang nasjonalpark
 • Båttur langs elven i Umphang
 • Besøk Tee Lor Su-fossen
 • Trekking til Palatha
 • Matlagingskurs i Chiang Mai
 • Kveldssykkeltur i Chiang Mai
 • Safari i Khao Sok National Park
 • 2 dagers tur på Cheow Lake
 • Chill tid på stranden
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 


Overnatting


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostel, enkle hotell, enkle hytter, en natt camping i et felles telt og en overnatting på en nattbuss. For overnatting på hostel vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivaner, offentlige busser, tuk-tuks, offentlige pick-up trucks, longtailbåt, offentlig ferge og en innenlandsflyvning i Thailand.


Klima


Thailand har tre hovedsesonger: den varme årstiden (mars til mai), regntiden (juni til oktober) og den kjølige årstiden (november til februar). I den varme årstiden ligger temperaturene i gjennomsnitt på rundt 30-35°C med høy luftfuktighet. Regntiden betyr kjøligere temperaturer på rundt 25-30°C. Regnet kan få landskapet i Thailand til å se mer levende og frodig ut, noe som gjør det til en flott tid å utforske landets naturlige skjønnhet på. Den kjølige årstiden er den mest behagelige med lavere luftfuktighet, og temperaturer rundt 20-30°C.


Det er viktig å merke seg at temperaturene kan variere avhengig av regionen i Thailand du besøker, og at temperaturen så lav som 5-10°C om natten ikke er uvanlig i Thailands nordvestlige områder.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: Thailand

Reiserute: ✈️ Oslo - Thailand - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Bangkok Dag 1-4

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Mae Sot Dag 5

Fremme i Mae Sot møter dere en guide som viser dere hvor dere kan slenge fra dere og slappe av før neste del av reiseventyret begynner!

Umphang Wildlife Sanctuary Dag 6-8

Er du gira på et ekte jungeleventyr? Da kommer du til å elske denne delen av fellesreisen! Etter frokost hopper du inn i en åpen bil som tar deg langt opp i fjellet. I Umphang er det mye som venter på deg! Prøv rafting (på lavt nivå) langs Mae Klong-elven, lag mat over åpen ild, svøm i naturlige fossefall og avslutt med en 3 timers fottur til Palatha- her venter det en bil for å ta deg tilbake til Umphang.

Chiang Mai Dag 9-11

Neste stopp på reisen er Chiang Mai. Her har du tid til å oppleve byen på egenhånd før dere hopper på sykler og besøker alle de lokale nattmarkedene. Det blir også ett stopp innom et lokalt tempel hvor du kan lære mer om byens historie. Etter det kan du velge å dra på byen og sjekk ut Chiang Mais natteliv! Dagen etter venter et matlagingskurs hvor du får muligheten til å skaffe deg nye ferdigheter innen thailandsk matlagning. Lær å lage en ekte Pad Thai eller kanskje prøve deg på en Massaman curry?

Khao Sok Nasjonalpark Dag 12-14

Dere hopper på flyet for å starte andre halvdel av reisen. Det venter en bil på dere i Surat Thani som tar dere med til overnattingsstedet utenfor Khao Sok Nasjonalpark og vi kan garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! Bruk ettermiddagen på å samle krefter eller padle kano på elven. Resten av kvelden tilbringer du med dine nye venner!

Dagen etter fortsetter turen til Cheow Lan Lake der dere skal få overnatte i flytende bungalows. Hopp på båten og finn skjulte steder å bade i det krystallklare vannet og utforske både grotter og de berømte kalksteinsklippene som du sikkert kjenner igjen fra bilder. Tidlig neste morgen skal dere på en spennende safari for å oppleve mer av den fantastiske jungelen og dyrelivet fra eleven. Pust inn den friske luften og ta til deg naturens skjønnhet før du vender nesa mot din neste destinasjon, Krabi!

Krabi Dag 15

Det blir et lite stopp i Krabi! Sjekk in på hostellet i Krabi og bruk dagen på å oppdage på egenhånd. Allerede neste dag drar dere videre med ferje til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi Dag 16-18

Velkommen til paradis! her har dere 3 hele dager på å gjøre akkurat det du vil. Etter alle inntrykkene så langt så fortjener du å kunne slappe av på stranden. Du bør også legge ut på en snorkletur og padle kajakk!

Phuket Dag 19-21

Reisen begynner å nærme seg slutten og det er på tide å hoppe på fergen til Phuket. Bruk de neste 2 dagene på egenhånd før det er på tide å si hadet til de nye reisevennene dine! Vil du fortsette reisen i Thailand eller reise videre til en annen destinasjon? Snakk med oss når du bestiller reisen, så hjelper vi deg med å forlenge reiseruten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...