Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Thailand (april)


Lær deg å lage thailandsk mat på fellesreise til Thailand med KILROY
Kart over resierute til Thailand med Tripmates

Tripmates: Thailand

Reiserute: ✈️ Oslo - Thailand - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

opplev templer, tuk.tuk og uteliv i bangkok

Bangkok Templer, tuk tuk & uteliv

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

opplev mae sot på fellesreise til thailand

Mae Sot Eventyret fortsetter

Kvelden derpå setter du deg på bussen som skal ta deg til Mae Sot. Sett på en bra podcast, len deg tilbake og la landskapet suse fordi utenfor vinduet. Fremme i Mae Sot møter dere en guide som viser dere hvor dere kan slenge fra dere og slappe av før neste del av reiseventyret begynner!

opplev jungel, camping, fossefall og Umphang wildlife Sanctuary på fellesreise til thailand

Umphang Wildlife Sanctuary Jungel, camping & fossefall

Er du gira på et ekte jungeleventyr? Da kommer du til å elske denne delen av fellesreisen! Etter frokost hopper du inn i en åpen bil som tar deg langt opp i fjellet. Det er en utrolig fin tur - men blir du lett bilsyk så bør du ta deg noen bilsyketabletter på forhånd! I Umphang er det mye som venter på deg! Prøv rafting (på lavt nivå) langs Mae Klong-elven, lag mat over åpen ild, svøm i naturlige fossefall og avslutt med en 3 timers fottur til Palatha- her venter det en bil for å ta deg tilbake til Umphang.

opplev er sykkelturer, markeder & matlagningskurs i chiang mai

Chiang Mai Sykkeltur, markeder & matlagningskurs

Neste stopp på reisen er Chiang Mai. Her har du tid til å oppleve byen på egenhånd før dere hopper på sykler og besøker alle de lokale nattmarkedene. Det blir også ett stopp innom et lokalt tempel hvor du kan lære mer om byens historie. Etter det kan du velge å dra på byen og sjekk ut Chiang Mais natteliv! Dagen etter venter et matlagingskurs hvor du får muligheten til å skaffe deg nye ferdigheter innen thailandsk matlagning. Lær å lage en ekte Pad Thai eller kanskje prøve deg på en Massaman curry?

opplev khao sok national park på fellesreise til thailand

Khao Sok Nasjonalpark Vakker natur venter!

Dere hopper på flyet for å starte andre halvdel av reisen. Det venter en bil på dere i Surat Thani som tar dere med til overnattingsstedet utenfor Khao Sok Nasjonalpark og vi kan garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! Bruk ettermiddagen på å samle krefter eller padle kano på elven. Resten av kvelden tilbringer du med dine nye venner! Dagen etter fortsetter turen til Cheow Lan Lake der dere skal få overnatte i flytende bungalows. Hopp på båten og finn skjulte steder å bade i det krystallklare vannet og utforske både grotter og de berømte kalksteinsklippene som du sikkert kjenner igjen fra bilder. Dere må stille klokkene deres ganske tidlig neste dag, for dere skal hoppe ned i kanoer og legge ut på tur for å oppleve mer av ...

få et lite stopp i krabi på fellesreise til thailand

Krabi Egentid

Det blir et lite stopp i Krabi! Sjekk in på hostellet i Krabi og bruk dagen på å oppdage på egenhånd. Allerede neste dag drar dere videre med ferje til Koh Phi Phi!

opplev Koh Phi Phi på fellesreise til thailand med KILROY

Koh Phi Phi Beach time!

Velkommen til paradis! her har dere 3 hele dager på å gjøre akkurat det du vil. Etter alle inntrykkene så langt så fortjener du å kunne slappe av på stranden. Du bør også legge ut på en snorkletur og padle kajakk!

opplev phuket på fellesreise til thailand med KILROY

Phuket Egentid

Reisen begynner å nærme seg slutten og det er på tide å hoppe på fergen til Phuket. En lokal guide vil møte deg ved brygga for å vise deg veien til hostellet i Phuket. Bruk de neste 2 dagene på egenhånd før det er på tide å si hade til de nye reisevennene dine! Vil du fortsette reisen i Thailand eller reise videre til en annen destinasjon? Snakk med oss når du bestiller reisen, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

7500-9500 NOK

Pris fra*

39 185 NOK

Send forespørsel
Vil du oppleve Thailand, men leter etter noen å reise med? På denne fellesreisen får du oppleve, smake og føle alt Thailand har å tilby! Denne turen er den ultimate kombinasjonen av naturopplevelser, pulserende byliv, kritthvite strender og kultur. Høres det fristende ut? Da bør du lese videre og sikre deg din plass!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til vakre Thailand. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 21 dagers opplevelsesreise i Thailand
 • 20 overnattinger
 • 20x frokost, 7x lunsj & 7x middag
 • Guidet tur i China Town, Bangkok
 • Guidet tur til Chao Phraya-elven og Grand Palace i Bangkok
 • Kwai-elvecruise for å komme til din flytende bungalow
 • Trek til Umphang nasjonalpark
 • Umphang elveraftingtur
 • Besøk Tee Lor Su-fossen
 • Trekking til Palatha
 • Matlagingskurs i Chiang Mai
 • Kveldssykkeltur i Chiang Mai
 • Safari i Khao Sok National Park
 • 2 dagers tur på Cheow Lake
 • Lokal transport
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?


Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Andre opplevelser

Fellesreiser

Tripmates: Thailand

Reiserute: ✈️ Oslo - Thailand - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Bangkok Templer, tuk tuk & uteliv

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Mae Sot Eventyret fortsetter

Kvelden derpå setter du deg på bussen som skal ta deg til Mae Sot. Sett på en bra podcast, len deg tilbake og la landskapet suse fordi utenfor vinduet. Fremme i Mae Sot møter dere en guide som viser dere hvor dere kan slenge fra dere og slappe av før neste del av reiseventyret begynner!

Umphang Wildlife Sanctuary Jungel, camping & fossefall

Er du gira på et ekte jungeleventyr? Da kommer du til å elske denne delen av fellesreisen! Etter frokost hopper du inn i en åpen bil som tar deg langt opp i fjellet. Det er en utrolig fin tur - men blir du lett bilsyk så bør du ta deg noen bilsyketabletter på forhånd! I Umphang er det mye som venter på deg! Prøv rafting (på lavt nivå) langs Mae Klong-elven, lag mat over åpen ild, svøm i naturlige fossefall og avslutt med en 3 timers fottur til Palatha- her venter det en bil for å ta deg tilbake til Umphang.

Chiang Mai Sykkeltur, markeder & matlagningskurs

Neste stopp på reisen er Chiang Mai. Her har du tid til å oppleve byen på egenhånd før dere hopper på sykler og besøker alle de lokale nattmarkedene. Det blir også ett stopp innom et lokalt tempel hvor du kan lære mer om byens historie. Etter det kan du velge å dra på byen og sjekk ut Chiang Mais natteliv! Dagen etter venter et matlagingskurs hvor du får muligheten til å skaffe deg nye ferdigheter innen thailandsk matlagning. Lær å lage en ekte Pad Thai eller kanskje prøve deg på en Massaman curry?

Khao Sok Nasjonalpark Vakker natur venter!

Dere hopper på flyet for å starte andre halvdel av reisen. Det venter en bil på dere i Surat Thani som tar dere med til overnattingsstedet utenfor Khao Sok Nasjonalpark og vi kan garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! Bruk ettermiddagen på å samle krefter eller padle kano på elven. Resten av kvelden tilbringer du med dine nye venner!

Dagen etter fortsetter turen til Cheow Lan Lake der dere skal få overnatte i flytende bungalows. Hopp på båten og finn skjulte steder å bade i det krystallklare vannet og utforske både grotter og de berømte kalksteinsklippene som du sikkert kjenner igjen fra bilder. Dere må stille klokkene deres ganske tidlig neste dag, for dere skal hoppe ned i kanoer og legge ut på tur for å oppleve mer av den fantastiske jungelen og dyrelivet fra eleven. Pust inn den friske luften og ta til deg naturens skjønnhet før du vender nesa mot din neste destinasjon, Krabi!

Krabi Egentid

Det blir et lite stopp i Krabi! Sjekk in på hostellet i Krabi og bruk dagen på å oppdage på egenhånd. Allerede neste dag drar dere videre med ferje til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi Beach time!

Velkommen til paradis! her har dere 3 hele dager på å gjøre akkurat det du vil. Etter alle inntrykkene så langt så fortjener du å kunne slappe av på stranden. Du bør også legge ut på en snorkletur og padle kajakk!

Phuket Egentid

Reisen begynner å nærme seg slutten og det er på tide å hoppe på fergen til Phuket. En lokal guide vil møte deg ved brygga for å vise deg veien til hostellet i Phuket. Bruk de neste 2 dagene på egenhånd før det er på tide å si hade til de nye reisevennene dine! Vil du fortsette reisen i Thailand eller reise videre til en annen destinasjon? Snakk med oss når du bestiller reisen, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...