{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili


Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY
Kart over reiseruten til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Reiserute: Oslo - Thailand - Malaysia - Sumatra - Bali - Gili Trawangan - Oslo

Tripmates turene har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne fellesreisen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Opplev Bangkok på fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Bangkok, Thailand Dag 1-4

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Herfra går turen videre sørover til Surat Thani og Khao Sok med nattog!

Opplev Surat Thani og Khao Sok på denne fellesreisen til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Khao Sok, Thailand Dag 5-7

I Surat Thani venter det en van på dere som frakter dere videre til frodige Khao Sok Nasjonalpark: her kan vi garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! De neste dagene kommer dere blant annet til å få oppleve nattvandring i jungelen og guidet tur i tradisjonelle longtailbåter på Cheow Lake.

Opplev Krabi på fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Krabi, Thailand Dag 8-9

Velkommen til en av backpackernes storfavoritter: Krabi! Denne byen kombinerer vakker natur og opplevelser med uteliv og eventyr bak enhver sving. Her får du tid til å utforske på egenhånd, og er det noe du MÅ få med deg anbefaler vi Chicken Island (Ko Kai) og Railay Beach!

Opplev Koh Lipe på fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Koh Lipe, Thailand Dag 10-13

Vi reiser videre fra Krabi til enda et strandparadis! Nyt late dager på stranda og lad batteriene på Koh Lipe i noen dager, før turen bærer videre fra Thailand til Langkawi i Malaysia.

Opplev Langkawi på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Langkawi, Malaysia Dag 14-17

Selamat Datang: velkommen til Malaysia! Langkawi består av 99 øyer og har en haug av opplevelser å by på. Du står fritt til å velge hvordan du tilbringer dagene her, men vi anbefaler på det sterkeste at du utforsker ihvertfall ett av den tallrike fossefallene på øya. Se om ikke du får øye på ville aper, eller kanskje en slange eller to!

Opplev Cameron Highlands på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Cameron Highlands, Malaysia Dag 18-19

Fra sol og sjø, til høye fjell! Cameron highlands ligger godtbortgjemt i de malaysiske fjellene, 1500m over havet. Her får du blant annet vært med på en guidet tur til en te plantasje, og du kommer til å bli slått ut av den vakre naturen rundt deg!

Opplev Taman Negara på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Taman Negara, Malaysia Dag 20-21

Fra høylandet går turen videre til Taman Negara najsonalpark. Bli med på nattvandring i jungelen for å se etter spennende dyr, etterfulgt av en canopy walk høyt oppe i tretoppene dagen etter! Her snakker vi 40 meter over bakken, så dette er en ypperlig mulighet til å spotte kule fugler og nyte den fantastiske utsikten fra tretoppene.

Opplev Kuala Lumpur på vår fellesreise till Bali med KILROY

Kuala Lumpur, Malaysia Dag 22-24

Etter noen uker med mye natur er det på tide med et stopp tilbake i sivilisasjonen! Kuala Lumpur er en utrolig spennende by med sinnsykt god gatemat og yrende uteliv. Bli med på en guidet tur rundt i byen, og bli kjent med Kuala Lumpurs rike historie. Du kommer også til å få tid til å utforske byen på egenhånd.

Opplev Melaka på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Melaka, Malaysia Dag 25-26

Vi er kommet til vårt siste stopp i Malaysia, Melaka. Denne byen er roligere enn Kuala Lumpur, og er rik på historie og kultur. Bruk tiden din her på å utforske de gamle byggene fra kolonitiden, vandre gjennom historiske nabolag og besøk vakre templer.

Opplev Medan på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Medan, Sumatra Dag 27-28

Velkommen til vakre Sumatra, og til 3 land på reisen: Indonesia! Dagen i Medan kommer til å gå med på å bli guidet rundt i byen i lokale "pedicabs". Her får du sett både byen i seg selv, samt områdene rundt byen. Du får blant annet besøke rismarker og et lokalt marked der du får tid til å vandre rundt og se etter spennende suvenirer.

Opplev Bukit Lawang på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Bukit Lawang, Sumatra Dag 29

Den guidede turen i Medan ender opp i Bukit Lawang, en rolig landsby i Sumatra og inngangsporten til orangutangens hjemland! Den første dagen her kommer du til å legge ut på en 3-timers jungeltrek på jakt etter orangutanger i det fri. Du kan også få øye på et mangfold av ulike andre aper, samt påfugler, flyvende ekorn m.m. hvis du er heldig. Turen avsluttes med guidet elvetubing på vei hjem!

Opplev Berastagi, Samosir Island og Lake Toba på vår fellesreise med KILROY

Berastagi, Samosir Island og Lake Toba, Sumatra Dag 30-32

Fjell, vulkaner, innsjøer og sykkelturer: dette er tre dager fullstappet med opplevelser! Berastagi er en sjarmerende fjellandsby som byr på rik historie, masse kultur og deilig, fersk frukt. Byen er også startpunktet for fjellvandringen opp Mt. Sibayak. En vakker opplevelse der du vandrer fra jungel til fjell mens du hører gibonapene rope fra høy oppe i tretoppene! Du kan også velge og avslutte turen med et besøk til de varme kildene.

Herfra går turen til Samosir Island og Lake Toba, og her får du leid sykler som du kan bruke til å utforske øya!

Opplev Ubud på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Ubud, Bali Dag 33-36

I Ubud venter det mye gøy! Her har vi blant annet lagt inn et besøk til kjente Monkey Forest, vandring langs rismarker, tempelbesøk, fotturer til vakre fossefall, og muligheten til å bli kjent med de lokale! Resten av tiden står du selv fritt til å velge hva du selv vil gjøre, og vi anbefaler blant annet at du prøver deg på elverafting eller nyter en tradisjonell balinesisk massasje.

Opplev Sibetan og Amed på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Sibetan & Amed, Bali Dag 37-39

I Sibetan får du en gylden mulighet til å virkelig bli kjent med de lokale. Dette er en tradisjonell balinesisk landsby, så her har vi lagt inn en guidet tur i denne koselige landsbyen, og du kommer også til å få spise middag sammen med de lokale.

Fra Sibetan går turen videre til strandparadiset Amed! Her er livet noe annet, så få på deg snorkel og dykkemaske og opplev livet under overflaten!

Opplev Gili T på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Gili Trawangan, Bali Dag 40-42

Fra et strandparadis til et annet: velkommen til Gili T! Det finnes hverken biler eller motorsykler her, så dette er det ultimate stedet å slappe av på. Utforsk øya sammen med en guide på sykkel, og oppdag hvorfor nettopp disse øyene er så populære. Du kan så klart ikke dra hit uten å hilse på en skilpadde eller to, så vi har selvfølgelig inkludert en guidet snorkletur!

Opplev Canggu på vår fellesreise til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Canggu Dag 43-47

Velkommen til siste stopp på denne fantastiske reisen! Canggu står for dør, og her str du fritt til å lage ditt eget eventyr før du reiser hjem. Dette er en populær surfe destinasjon, så vi anbefaler på det sterkeste at dette er noe du utnytter! Det finnes flust av surfe skoler rundt omkring i byen, og har du allerede litt erfaring trenger du bare å leie deg et brett.

Fly hjem fra Canggu i Bali

Hjemreise Dag 48

Fellesreisen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Se som liste

Reiseperiode

50 dager

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18 - 26 år

Lommepenger

18 000 - 20 000 NOK

Pris fra*

68 136 NOK

Send forespørsel
Er du klar for nesten 2 måneder med ville eventyr og opplevelser for livet? Denne fantastiske fellesreisen tar deg gjennom de travle gatene og vakre strendene i Thailand, storbyer og vill natur i Malaysia, sjimpanser og jungel i Sumatra, øyliv og rismarker på Bali & fantastiske snorklemuligheter på Gili! Så sett av 7 uker og forbered deg på tidenes eventyr sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island!

Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. 

Tripmates er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for de som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egne Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

____________________________________________________________________________________

Skreddersy din reise

Mange av våre reisende tar en Tripmates-tur som en del av en lengre reise.

Et eksempel på dette kan være at man ønsker å forlenge reisen i etterkant og/eller legge til flere destinasjoner, samt fylle på med spennende opplevelser som frivillig arbeid, road trip med campervan, joine en surfeskole, lære seg å dykke eller delta på språkkurs. Det meste er mulig! Våre dyktige reisespesialister sitter klar til å hjelpe deg med å skreddersy akkurat den reisen du ønsker deg, og kan sette sammen en totalpakke med både Tripmates-tur og andre opplevelser, aktiviteter og destinasjoner du ønsker deg. Kort sagt får du DIN drømmereisen hos oss!

SKRIV TIL OSS

______________________________________________________________________________________

 

 

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • 13 netter i Thailand, 13 netter i Malaysia og 21 netter i Indonesia
 • Hostell (17 netter, multi-share 4-12 pers), enkle hotell (24 netter, twin/trippelrom), enkle hytter (4 netter, twinrom), Homestay (1 natt, twinrom), tog (1 natt)
 • 46x frokost, 4x lunsj, 6x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, Land Rover, ferje, buss, tog og speedbåt
 • Transport fra/til flyplass
 • Turleder
 • Tid til å utforske på egenhånd
 • Mange spennende aktiviteter
 • Klimakompensasjon på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebook-gruppe
 • Avreisemøte online
 • IYTC-kort

 

Thailand:

 • Båttur på Chao Praya Khlong elven
 • Safari i Khao Sok Nasjonalpark
 • 2-dagers guidet tur på Cheow Lake
 • Overnatting i trehytte
 • Chill på stranden i Krabi og Koh Lipe

 

Malaysia:

 • Kajakktur i mangrover på Langkawi
 • Oppdagelsesferd i Mossey Forest
 • Kveldsvandring i jungel i Taman Negara
 • Teresek Hill jungelvandring
 • Guidet tur i Kuala Lumpur
 • Guidet tur i Medan

 

Indonesia:

 • Orangutang trekking i Bukit Lawang
 • Elvetubing
 • Hike Mt. Sibayak
 • Sykkeltur i Samosir
 • Guidet tur til rismarkene i Ubud
 • Snorkletur
 • Homestay
 • Besøk til Monkey Forest
 • Tempelturer og fossefall
 • Sykkeltur på Gili
 • Chill på stranden på Bali
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise.


Overnatting


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostel, enkle hotell, enkle hytter, en natt i homestay (bo hos lokale), og en overnatting ute i det fri. For overnatting på hostel vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans, offentlige busser, offentlige hurtigbåter og vanlige båter.


Klima


Thailand og Malaysia har tre hovedsesonger: den varme årstiden (mars til mai), regntiden (juni til oktober) og den kjølige årstiden (november til februar). I den varme årstiden kan temperaturene i gjennomsnitt ligge rundt 30-35°C med høy luftfuktighet. Regntiden bringer kjøligere temperaturer på gjennomsnittlig rundt 25-30°C. Regnet kan få landskapet i Thailand og Malaysia til å se mer levende og frodig ut, noe som gjør det til en vakker tid å utforske hvert lands naturlige skjønnhet. Den kjølige årstiden er den mest behagelige med lavere luftfuktighet, temperaturer rundt 20-30°C.


Det er viktig å merke seg at temperaturene kan variere avhengig av regionen(e) du besøker.


Sumatra har et tropisk regnskogklima med to hovedsesonger: tørrsesongen (februar til september) og regntiden (oktober til januar). I den tørre årstiden kan temperaturene variere fra 23-32°C med lavere luftfuktighet og mye sol. Nedbør er sjelden. I regntiden er temperaturene litt kjøligere ved 22-31°C, med høy luftfuktighet og hyppige regnbyger, med mye høyere nedbør.


Bali har et tropisk klima med to hovedsesonger: tørrsesongen (april til september) og regntiden (oktober til mars). I den tørre årstiden kan temperaturene variere fra 27-32°C med lav luftfuktighet og mye solskinn, i gjennomsnitt rundt 9 timer solskinn per dag, og sjelden nedbør. I regntiden er temperaturene litt kjøligere ved 25-29°C, med høyere luftfuktighet og hyppigere regnbyger.


Mens Balis regntid gir sporadisk nedbør, byr den også på et frodig og levende landskap med fantastisk grønne rismarker og brusende fossefall. Om noe, blir øyas naturlige skjønnhet fremhevet og gir en behagelig pause fra varmen, i tillegg til at det er mindre turistete.


Guide


Alle Tripmates turer har en lokal guide eller turleder, noe som sørger for et problemfritt eventyr, spesielt i starten av reisen. Guidene er der for å hjelpe til med logistikk, for eksempel å navigere rundt og sjekke inn på overnattingssteder. I tillegg gir de uvurderlig innsikt i reisemålene du skal besøke og gir anbefalinger til ulike aktiviteter og severdigheter. Med ekspertisen til de lokale guidene vil du bli mye bedre kjent med stedene du besøker, samt historien, kulturen og sosiale normene til de ulike stedene. Det finnes tross alt ingen bedre til å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha både guidede og uguidede dager under turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens uguidede dager refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan be om råd eller tips!

Tilbake til toppen

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Reiserute: Oslo - Thailand - Malaysia - Sumatra - Bali - Gili Trawangan - Oslo

Tripmates turene har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne fellesreisen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Bangkok, Thailand Dag 1-4

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Herfra går turen videre sørover til Surat Thani og Khao Sok med nattog!

Khao Sok, Thailand Dag 5-7

I Surat Thani venter det en van på dere som frakter dere videre til frodige Khao Sok Nasjonalpark: her kan vi garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! De neste dagene kommer dere blant annet til å få oppleve nattvandring i jungelen og guidet tur i tradisjonelle longtailbåter på Cheow Lake.

Krabi, Thailand Dag 8-9

Velkommen til en av backpackernes storfavoritter: Krabi! Denne byen kombinerer vakker natur og opplevelser med uteliv og eventyr bak enhver sving. Her får du tid til å utforske på egenhånd, og er det noe du MÅ få med deg anbefaler vi Chicken Island (Ko Kai) og Railay Beach!

Koh Lipe, Thailand Dag 10-13

Vi reiser videre fra Krabi til enda et strandparadis! Nyt late dager på stranda og lad batteriene på Koh Lipe i noen dager, før turen bærer videre fra Thailand til Langkawi i Malaysia.

Langkawi, Malaysia Dag 14-17

Selamat Datang: velkommen til Malaysia! Langkawi består av 99 øyer og har en haug av opplevelser å by på. Du står fritt til å velge hvordan du tilbringer dagene her, men vi anbefaler på det sterkeste at du utforsker ihvertfall ett av den tallrike fossefallene på øya. Se om ikke du får øye på ville aper, eller kanskje en slange eller to!

Cameron Highlands, Malaysia Dag 18-19

Fra sol og sjø, til høye fjell! Cameron highlands ligger godtbortgjemt i de malaysiske fjellene, 1500m over havet. Her får du blant annet vært med på en guidet tur til en te plantasje, og du kommer til å bli slått ut av den vakre naturen rundt deg!

Taman Negara, Malaysia Dag 20-21

Fra høylandet går turen videre til Taman Negara najsonalpark. Bli med på nattvandring i jungelen for å se etter spennende dyr, etterfulgt av en canopy walk høyt oppe i tretoppene dagen etter! Her snakker vi 40 meter over bakken, så dette er en ypperlig mulighet til å spotte kule fugler og nyte den fantastiske utsikten fra tretoppene.

Kuala Lumpur, Malaysia Dag 22-24

Etter noen uker med mye natur er det på tide med et stopp tilbake i sivilisasjonen! Kuala Lumpur er en utrolig spennende by med sinnsykt god gatemat og yrende uteliv. Bli med på en guidet tur rundt i byen, og bli kjent med Kuala Lumpurs rike historie. Du kommer også til å få tid til å utforske byen på egenhånd.

Melaka, Malaysia Dag 25-26

Vi er kommet til vårt siste stopp i Malaysia, Melaka. Denne byen er roligere enn Kuala Lumpur, og er rik på historie og kultur. Bruk tiden din her på å utforske de gamle byggene fra kolonitiden, vandre gjennom historiske nabolag og besøk vakre templer.

Medan, Sumatra Dag 27-28

Velkommen til vakre Sumatra, og til 3 land på reisen: Indonesia! Dagen i Medan kommer til å gå med på å bli guidet rundt i byen i lokale "pedicabs". Her får du sett både byen i seg selv, samt områdene rundt byen. Du får blant annet besøke rismarker og et lokalt marked der du får tid til å vandre rundt og se etter spennende suvenirer.

Bukit Lawang, Sumatra Dag 29

Den guidede turen i Medan ender opp i Bukit Lawang, en rolig landsby i Sumatra og inngangsporten til orangutangens hjemland! Den første dagen her kommer du til å legge ut på en 3-timers jungeltrek på jakt etter orangutanger i det fri. Du kan også få øye på et mangfold av ulike andre aper, samt påfugler, flyvende ekorn m.m. hvis du er heldig. Turen avsluttes med guidet elvetubing på vei hjem!

Berastagi, Samosir Island og Lake Toba, Sumatra Dag 30-32

Fjell, vulkaner, innsjøer og sykkelturer: dette er tre dager fullstappet med opplevelser! Berastagi er en sjarmerende fjellandsby som byr på rik historie, masse kultur og deilig, fersk frukt. Byen er også startpunktet for fjellvandringen opp Mt. Sibayak. En vakker opplevelse der du vandrer fra jungel til fjell mens du hører gibonapene rope fra høy oppe i tretoppene! Du kan også velge og avslutte turen med et besøk til de varme kildene.

Herfra går turen til Samosir Island og Lake Toba, og her får du leid sykler som du kan bruke til å utforske øya!

Ubud, Bali Dag 33-36

I Ubud venter det mye gøy! Her har vi blant annet lagt inn et besøk til kjente Monkey Forest, vandring langs rismarker, tempelbesøk, fotturer til vakre fossefall, og muligheten til å bli kjent med de lokale! Resten av tiden står du selv fritt til å velge hva du selv vil gjøre, og vi anbefaler blant annet at du prøver deg på elverafting eller nyter en tradisjonell balinesisk massasje.

Sibetan & Amed, Bali Dag 37-39

I Sibetan får du en gylden mulighet til å virkelig bli kjent med de lokale. Dette er en tradisjonell balinesisk landsby, så her har vi lagt inn en guidet tur i denne koselige landsbyen, og du kommer også til å få spise middag sammen med de lokale.

Fra Sibetan går turen videre til strandparadiset Amed! Her er livet noe annet, så få på deg snorkel og dykkemaske og opplev livet under overflaten!

Gili Trawangan, Bali Dag 40-42

Fra et strandparadis til et annet: velkommen til Gili T! Det finnes hverken biler eller motorsykler her, så dette er det ultimate stedet å slappe av på. Utforsk øya sammen med en guide på sykkel, og oppdag hvorfor nettopp disse øyene er så populære. Du kan så klart ikke dra hit uten å hilse på en skilpadde eller to, så vi har selvfølgelig inkludert en guidet snorkletur!

Canggu Dag 43-47

Velkommen til siste stopp på denne fantastiske reisen! Canggu står for dør, og her str du fritt til å lage ditt eget eventyr før du reiser hjem. Dette er en populær surfe destinasjon, så vi anbefaler på det sterkeste at dette er noe du utnytter! Det finnes flust av surfe skoler rundt omkring i byen, og har du allerede litt erfaring trenger du bare å leie deg et brett.

Hjemreise Dag 48

Fellesreisen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...