Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Vietnam


Opplev Vietnam med KILROY
Kart over reiseruten til Vietnam

Tripmates: Vietnam

Reiserute: Oslo - Hanoi - Ho Chi Minh City - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige, Island og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Utforsk vakre Hanoi, Vietnam

Hanoi Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, møter du din fantastiske guide som vil være din nye beste venn mens du reiser rundt i Vietnam! Sjekk inn på hostellet og gjør deg klar for en kveld med drinker og middag ute på byen. Dagen etter har vi fikset en guidet bytur slik at du blir godt kjent med Hanoi by, en fascinerende og livlig by med røtter fra kolonitiden.

Nyt digg gatemat, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlig lokalbefolkning!

Vakker og vill natur i Sapa, Vietnam

Sapa Dag 3-5

Sett deg på bussen for å reise videre til den magisk vakre regionen Sapa. Etter lunsj starter trekking-turen hvor dere blant går igjennom lokale landsbyer som Sin Chai og får et innblikk i hvordan innbyggerne bor. Her vil du også bli møtt av en lokal familie som du skal få lov til å bo hos for natten. Nyt tradisjonell mat før leggetid!

Neste stopp i Sapa er landsbyen Lao Chai. Etter å ha tilbrakt et par timer med lokalbefolkningen her, fortsetter du å vandre til Ta Van der du får muligheten ti å tilbringe natten med en lokal familie. Dagen etter bærer det videre til landsbyen Giang Ta Chai der du nyter en lokal lunsj, før du vender snuten tilbake mot Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay Dag 6-7

Rise and shine! Etter en overnatting i Hanoi reiser du til Tuan Chau Marina tidlig dagen etter for å hoppe ombord en båt som vil vise deg fantastiske Ha Long Bay. Utforsk den vakre Surprising Cave, gå av på Titop Island og klatre til toppen av øya for å beundre utsikten. Når kvelden kommer blir det Sunset Party på soldekket. Heng med de andre backpackerne eller bare ta det med ro og lad opp for morgendagen, der du vil fortsette å utforske grotter og flytende landsbyer!

Fjellandskap i Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binh Dag 8-9

Reisen fortsetter til Ninh Binh som ligger 92 km sør for Hanoi. Her finner dere det fantastiske landskapet kjent som "Ha Long Bay on Land". Vi lover at du ikke vil bli skuffet! Du får også muligheten til å utforske frodige rismarker, templer og mystisk dype innsjøer ved Trang An Scenic Complex, et UNESCOs verdensarvsted. Vi har lagt til en tur opp Mau Cave Mountain som har fantastisk utsikt utover de mange vakre rismarkene.

Siste dag tar dere nattoget til Hue.

Matlaging og vietnamesisk historie i Hue, Vietnam

Hue Dag 10

Få en god natts søvn på toget og våkn opp i keiserbyen Hue. Her venter en dag full av eventyr som begynner med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste av Vietnams kriger har blitt utkjempet og enda en UNESCO verdensarv du kan krysse av på listen.

Dagens middag lager du selv! Under et tradisjonelt matlagingskurs vil du lære alt om vietnamesisk matlaging. Fortsett deretter for et par drinker på byen eller chill på hotellet!

Historie, kultur og shopping i Hoi An, Vietnam

Hoi An Dag 11-13

Reise til neste stopp er et høydepunkt i seg selv! Hopp inn i åpne jeeper som har vært brukt siden krigstiden og begynn den 5-timers reisen mot Hoi An. Nyt lunsj på stranden og utsikten fra toppen av Hai Van-fjellpasset på veien. Sørg for å lade mobilen før turen starter, for dette er et øyeblikk du ikke vil glemme!

Den neste dagen har dere heldags guidet tur i Hoi An.
Dagen etter får du tid til å fortsette å utforske Hoi An på egenhånd. Ta en spasertur for å sjekke ut alle de vakre bygningene, besøk noen av de lokale håndverksbutikkene og andre historiske steder rundt i byen. Smak på lokale retter som Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh Mi.

På kvelden går turen videre med nattog til Nha Trang.

Templer og vakre strender i Nha Trang, Vietnam

Nha Trang Dag 13-17

Her har vi inkludert en halvdags guidet tur. Om dere ønsker kan dere utforske templer, lokale markeder og vakre strender på egenhånd. Det er helt opp til deg hva du vil finne på videre, men vi kan anbefale en heldagsutflukt til fornøyelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til å slappe av på stranden?

Krigshistorie og storbyliv i Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City Dag 18-21

Vi nærmer oss slutten på reisen og siste stopp er Ho Chi Minh City. Her har du noen fridager til å utforske byen på egenhånd, men vi har planlagt en guidet tur rundt omkring i byen, samt til et av minnesmerkene fra Vietnamkrigen. Utenom dette står du fritt til å reise rundt på egenhånd, men vi anbefaler alltid et besøk til War Remnants Museum for å lære mer om Vietnamkrigen, rusle rundt på Ben Thanh-markedet og dra ut på byen for å prøve utelivet. Den siste dagen kan du bruke akkurat som du vil!

Hjemreise

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med reisegjengen din. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

7500-9500 NOK

Pris fra*

32 842 NOK

Send forespørsel
Om du vil oppleve Sørøst-Asia, men er usikker på hvor du bør starte så er denne turen perfekt! Reis gjennom Vietnam med andre backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark! Dette landet er perfekt å ta utgangspunkt i dersom du ønsker en litt mykere landing før du reiser videre til resten av regionen. Fra Ho Chi Minh er det nemlig lett - og rimelig - å reise til både Kambodsja og Thailand. Høres det fristende ut? Da bør du lese videre og sikre deg din plass!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til vakre Vietnam. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alla flybilletter 
 • Lokal transport
 • 21 dagers opplevelsesreise i Vietnam
 • 20 overnattinger
 • 14x frokost, 5x lunsj & 5x middag
 • Hanoi bytur
 • Besøk til Sapa (3 dager, 2 netter)
 • Ha Long Bay båtcruise
 • Besøk Trang An Scenic-komplekset
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue bytur
 • Matlagingskurs
 • Jeep-tur med åpen topp Hai Van
 • Guidet tur til Old Town Hoi An
 • Guidet Ho Chi Minh Vietnam War tour
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort
Hva er ikke inkludert?
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter
 • Vaksiner
 • Visum
 • Reiseutstyr
 • Tips til guide og sjåfør
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne turen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. På enkelte steder kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Andre opplevelser

Fellesreiser

Tripmates: Vietnam

Reiserute: Oslo - Hanoi - Ho Chi Minh City - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige, Island og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Hanoi Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, møter du din fantastiske guide som vil være din nye beste venn mens du reiser rundt i Vietnam! Sjekk inn på hostellet og gjør deg klar for en kveld med drinker og middag ute på byen. Dagen etter har vi fikset en guidet bytur slik at du blir godt kjent med Hanoi by, en fascinerende og livlig by med røtter fra kolonitiden.

Nyt digg gatemat, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlig lokalbefolkning!

Sapa Dag 3-5

Sett deg på bussen for å reise videre til den magisk vakre regionen Sapa. Etter lunsj starter trekking-turen hvor dere blant går igjennom lokale landsbyer som Sin Chai og får et innblikk i hvordan innbyggerne bor. Her vil du også bli møtt av en lokal familie som du skal få lov til å bo hos for natten. Nyt tradisjonell mat før leggetid!

Neste stopp i Sapa er landsbyen Lao Chai. Etter å ha tilbrakt et par timer med lokalbefolkningen her, fortsetter du å vandre til Ta Van der du får muligheten ti å tilbringe natten med en lokal familie. Dagen etter bærer det videre til landsbyen Giang Ta Chai der du nyter en lokal lunsj, før du vender snuten tilbake mot Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay Dag 6-7

Rise and shine! Etter en overnatting i Hanoi reiser du til Tuan Chau Marina tidlig dagen etter for å hoppe ombord en båt som vil vise deg fantastiske Ha Long Bay. Utforsk den vakre Surprising Cave, gå av på Titop Island og klatre til toppen av øya for å beundre utsikten. Når kvelden kommer blir det Sunset Party på soldekket. Heng med de andre backpackerne eller bare ta det med ro og lad opp for morgendagen, der du vil fortsette å utforske grotter og flytende landsbyer!

Ninh Binh Dag 8-9

Reisen fortsetter til Ninh Binh som ligger 92 km sør for Hanoi. Her finner dere det fantastiske landskapet kjent som "Ha Long Bay on Land". Vi lover at du ikke vil bli skuffet! Du får også muligheten til å utforske frodige rismarker, templer og mystisk dype innsjøer ved Trang An Scenic Complex, et UNESCOs verdensarvsted. Vi har lagt til en tur opp Mau Cave Mountain som har fantastisk utsikt utover de mange vakre rismarkene.

Siste dag tar dere nattoget til Hue.

Hue Dag 10

Få en god natts søvn på toget og våkn opp i keiserbyen Hue. Her venter en dag full av eventyr som begynner med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste av Vietnams kriger har blitt utkjempet og enda en UNESCO verdensarv du kan krysse av på listen.

Dagens middag lager du selv! Under et tradisjonelt matlagingskurs vil du lære alt om vietnamesisk matlaging. Fortsett deretter for et par drinker på byen eller chill på hotellet!

Hoi An Dag 11-13

Reise til neste stopp er et høydepunkt i seg selv! Hopp inn i åpne jeeper som har vært brukt siden krigstiden og begynn den 5-timers reisen mot Hoi An. Nyt lunsj på stranden og utsikten fra toppen av Hai Van-fjellpasset på veien. Sørg for å lade mobilen før turen starter, for dette er et øyeblikk du ikke vil glemme!

Den neste dagen har dere heldags guidet tur i Hoi An.
Dagen etter får du tid til å fortsette å utforske Hoi An på egenhånd. Ta en spasertur for å sjekke ut alle de vakre bygningene, besøk noen av de lokale håndverksbutikkene og andre historiske steder rundt i byen. Smak på lokale retter som Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh Mi.

På kvelden går turen videre med nattog til Nha Trang.

Nha Trang Dag 13-17

Her har vi inkludert en halvdags guidet tur. Om dere ønsker kan dere utforske templer, lokale markeder og vakre strender på egenhånd. Det er helt opp til deg hva du vil finne på videre, men vi kan anbefale en heldagsutflukt til fornøyelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til å slappe av på stranden?

Ho Chi Minh City Dag 18-21

Vi nærmer oss slutten på reisen og siste stopp er Ho Chi Minh City. Her har du noen fridager til å utforske byen på egenhånd, men vi har planlagt en guidet tur rundt omkring i byen, samt til et av minnesmerkene fra Vietnamkrigen. Utenom dette står du fritt til å reise rundt på egenhånd, men vi anbefaler alltid et besøk til War Remnants Museum for å lære mer om Vietnamkrigen, rusle rundt på Ben Thanh-markedet og dra ut på byen for å prøve utelivet. Den siste dagen kan du bruke akkurat som du vil!

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med reisegjengen din. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...