{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hiking in Georgia


Isbreer, innsjøer og fjell, med noen på tur i Georgia
Se som liste

Lengde

16 dager

Hvor?

Georgia

Aktiviteter?

Fotturer & Kulturelle opplevelser

Anbefalte lommepenger

3000-4000 NOK

Send forespørsel
Legg ut på et 16-dagers eventyr til Georgia, hvor du vil utforske den robuste skjønnheten i Kaukasus-fjellene og fordype deg i den rike kulturen i dette eldgamle landet.

Reis utenfor allfarvei og oppdag skjulte perler, inkludert uberørte fjellvann, glitrende isbreer, snødekte topper, smaragddaler og tepper med markblomster. Gå gjennom frodige skoger og dra til avsidesliggende fossefall mens du puster inn den friske fjelluften og nyter det fantastiske landskapet.

Dykk inn i den fortryllende verden av georgisk tradisjon og kultur. Lær om den eldgamle kunsten å lage vin og delta i en tradisjonell qvevri-vinsmaking. Besøk flere hundre år gamle klostre og se storheten til middelalderarkitekturen. Nyt smakene av autentisk georgisk mat, og nyt khachapuri (ostebrød), khinkali (dumplings) og chacha (druebrandy).

Denne uforglemmelige reisen tar deg til noen av Georgias mest avsidesliggende og fantastiske steder, slik at du kan koble deg til naturen og oppleve den sanne essensen av dette fengslende landet sammen med andre reisende i alderen 23-31 år.

Hva er inkludert?
 • 15 netter overnatting

 • Engelsktalende guide

 • 10x frokost, 1x lunsj, 9x middag

 • Velkomstmiddag

 • Farvel lunsj

 • Guidet Tbilisi-vandring

 • Tradisjonelt georgisk folkeshow

 • Termiske basseng i Sairme

 • Svan hattekurs

 • Båttur gjennom Prometheus-hulen

 • 2 tradisjonelle georgiske vinsmakinger

 • Aktiviteter som beskrevet i reiseruten

 • Transport, inkludert dager i 4x4 4WD mellom destinasjoner (som beskrevet i reiseruten)

Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men vi kan hjelpe deg med dette!)

 • Transport til og fra Georgia (vi kan hjelpe deg med dette også!)

 • Måltider som ikke er oppgitt i forslaget

 • Drikke under måltider

 • Tips til sjåfører og guide

 • Vaksinasjoner (valgfritt)

 • Aktiviteter som ikke er beskrevet i forslaget

Ofte Stilte Spørsmål


Bestilling


Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående denne reisen eller ønsker å sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for den beste prisen. Hvis du bor utenfor Oslo, kan vi også hjelpe deg med å koble til billetter. Det er også mulig å forlenge reisen før gruppeturen starter eller etter at gruppeturen avsluttes dersom du ønsker å fortsette selvstendig. Gi oss beskjed når du bestiller!


Spørsmål? Ta kontakt!


Hvor mye lommepenger bør jeg ha med?


Lommepenger varierer veldig fra person til person. Mange opplevelser, aktiviteter og overnattingssteder er allerede inkludert i denne turen. Noen steder kan du velge å legge til aktiviteter (utover det som allerede er inkludert). Vil du være med på alt bør du budsjettere med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder hvis du planlegger å shoppe.


Når må jeg betale for reisen?


Ved bestilling må du betale et depositum på 1500 NOK. Resten av reisen skal betales senest 60 dager før avreise.


Overnatting


En betydelig del av å reise rundt i verden er å kunne bo på forskjellige steder og på forskjellige måter. På dette eventyret kan du forvente å bo på en blanding av histel, enkle hoteller og fjellgjesthus og hytter for dagene på tur. For hotell eller lignende overnatting vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportformer. Du kan se frem til å oppleve en rekke måter å komme deg rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivaner og en offentlig ferge ned Komansjøen.


Klima


Albania har et middelhavsklima preget av milde, våte vintre og varme, tørre somre. Vinteren strekker seg fra november til april, med temperaturer på gjennomsnittlig 5-12°C og sporadisk nedbør. Denne turen, som er i drift fra mai til oktober, fokuserer imidlertid på de varmere månedene. I løpet av denne perioden, fra mai til oktober, stiger temperaturen betydelig, fra 25-35°C. Innlandet og fjellområder kan ha kjøligere temperaturer og varierende værforhold. For vandringen til toppene på Balkan i Nord-Albania kan du forvente variert vær i høyere høyder. Våren, like før sommeren, og sensommeren (høsten) kan bringe litt kjøligere temperaturer, spesielt under sesongovergangene. Når du forbereder deg til denne turen, er det viktig å pakke deretter, med tanke på potensielle variasjoner i værforhold i disse overgangsperiodene og i høyere høyder.


Guide


Alle Tripmates-turer har en lokal guide eller turleder, noe som sikrer et sømløst balansert eventyr. Under vandringen i fjellet vil deltakerne dra nytte av guidede opplevelser, hvor guidene bistår med logistikk, navigasjon og overnatting. Dessuten tilbyr de verdifull innsikt i de besøkte destinasjonene, og foreslår ulike aktiviteter og attraksjoner. Tross alt er det ingen som er bedre å vise deg rundt enn de som faktisk bor der!


Du vil ha dager med og uten guide på turen. Guidede dager indikerer når guiden din vil være fysisk til stede sammen med gruppen din, mens dager uten guide refererer til dagene du er fri til å utforske på egen hånd. Du kan fortsatt be om råd eller tips, selvfølgelig!

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Dag 1 Tbilisi, Georgia

Gamarjoba - eller velkommen - til Georgia! Ved ankomst finner du veien til overnattingsstedet ditt. Om kvelden samles du og gruppa di for en velkomstmiddag og et tradisjonelt georgisk folkeshow. Denne kulturelle mash-upen kombinerer georgisk kultur og kulinariske herligheter!

Dag 2 Tbilisi

Utforsk Tbilisis livlige blanding av gamle og moderne vibes under dagens byvandring. Besøk Metekhi-kirken, vandre over fredsbroen og ta en taubane til Narikala festningen. Du kommer til å besøke flere historiske landemerker spredt over hele byen mens du nyter det lokale livet som skjer rundt deg.

Etterpå kan du bli med på et prosjekt kalt "Babale" som utfører verdifullt arbeid med å gi ferdighetstrening for de med Downs syndrom. Her har du sjansen til å hoppe inn og bli med noen av medarbeiderne når de produserer tre-, leire- og tekstilgjenstander, som hver er unik og håndlaget.

Resten av kvelden er fri til å gjøre som du vil. Velg å utforske byen til fots, spise middag på et lokalt sted, eller dra på barhoppng og nyt Tbilisis yrende natteliv. Hvis tiden tillater det, kan du og gruppa også besøke en av byens mange svovelbad for å slappe av før du begir deg ut i fjellene.

Dag 3 Vardzia

Reis videre fra Tbilisi og dra på en tur gjennom Tsalkas ville landskap med vulkanske platåer, blå innsjøer og brede daler, fulle av gjetere og dyr. Stopp ved den rolige Paravani-sjøen og nyt den utrolige utsikten. Deretter kan du utforske Vardzias klipperuiner, hvor middelalderhistorier dveler blant kong Tamars fresker.

Vardzia bugner over med historiske eventyr, gamle kirker, vinkjellere, spisesteder og mer, alt godt bevart i dag.

Dag 4 Akhaltsikhe

Spis frokost på overnattingsstedet før du reiser videre mot Akhaltsikhe, med et kort stopp ved Khertvisi festning. I Saro, som ligger på en klippe, kan du utforske gamle megalitter og en historisk kirke. Deretter kan du vandre rundt i Akhaltsikhes Rabati-festning, en blanding av moskeer, madrasaer og museer fulle av middelalderhistorier. En dag fullpakket med historiske perler!

Ved ankomst sjekker du inn på overnattingsstedet ditt og har resten av kvelden fri til å utforske.

Dag 5 Sazano

Dykk ned i de skjulte hjørnene av sørlige Georgia med en tur til Abastumani, hvor særegen arkitektur preger det subalpine landskapet. Deretter kan du jage kulden i Sairmes legendariske termiske kilder og mineralvann. Etter en dukkert venter det et cruise til den rustikke byen Sazano. Her blir det overnatting og en avslappet middag med resten av gruppa, og tid til å slappe av eller utforske.

Dag 6 Ushguli

Neste punkt på lista er en naturskjønn kjøretur gjennom Zagaro og Latipari Pass, som fører deg til de skyhøye Ushguli-landsbyene i Svaneti, blant Europas høyeste bebodde steder. Forbered deg på episke utsikter og frisk fjelluft. Slapp av og nyt middag med gruppa di.

Dag 7 Mestia

Legg ut på en 6-timers fottur fra Ushguli til den episke Schkhara-breen, overkom høyder og dypp ned i daler med toppene av Georgias høyeste fjell i bakgrunnen. Ta inn den søte lukten av villblomster i Enguri River Valley mens du fortsetter vandringen i fjellet. Etter turen bør du besøke det gamle Lamaria-klosteret for et stykke historie, før det bærer videre tilbake til Mestia. Avslutt dagen med å bli kjent med lokalbefolkningen og lag ikoniske Svan-hatter – det er autentisk georgisk DIY!

Dag 8 Mestia

Spis en god frokost og reis videre fra Mestia. Idag er det lagt opp til en 7-timers tur med episk utsikt over Kaukasus, gjennom Koruldi-sjøene og mektige Ushba. Du vil se forskjellige topper og isbreer, inkludert Tetnuldi (4800m), Lyla (4008m), Chatini (4012m) og Banguriani (3838m). Turen byr også på praktfull panoramautsikt over Mestia og sjansen til å passere uberørte fjellvann.

Dag 9 Zugdidi

Gjør et stopp ved den ruvende Enguri dammen, verdens nest høyeste betongbuedamm på 271,5 meter, som ligger nær Jvari i Georgia på vei til Zugdidi. Denne ingeniørbragden er en sentral del av Enguri vannkraftverk, og tilbyr både fantastisk utsikt og et glimt av monumental arkitektur.

Dag 10 Kutaisi

Start dagen med en spennende fottur i Okatse Canyon, med start fra landsbyen Gordi. Kryss den 500 meter lange hengende broen og skogsstien, som fører opp til den fantastiske Oschapo-fossen – en 60 meter høy foss.

Dag 11 Tbilisi

Turen bærer videre til den pittoreske byen Tskaltubo hvor Prometheus-hulen venter, et underjordisk skue av stalaktitter, stalagmitter og en fortryllende underjordisk innsjø. Vandre en kilometer inn i denne kalksteinslabyrinten, der tusenvis av naturkunstneri vises for fullt.

Reis videre til det krystallklare vannet på en båt der du glir over den underjordiske innsjøen i en dans med skygger og lys. Etter å ha besøkt hulen bærer det tilbake til Tbilisi, hvor du sjekker inn på overnattingsstedet ditt og vil ha resten av kvelden fri til å nyte byen.

Dag 12 Telavi

Fra Tbilisi går turen østover mot Georgias fruktbare vinland, og videre over Gombori-passet til de rolige New Shuamta og gamle Alaverdi-klostre, hvor munker mestrer vinproduksjon.

Avslutt med et besøk til Tsinandalis frodige eiendom, som også fungerer som et museum. Det blir overnatting i Telavi by, en by med vakker arkitektur rundt hvert hjørne.

Dag 13 Lagodekhi National Park

Gjør deg klar for en episk siste fjelltur i Lagodekhi nasjonalpark, på jakt etter skuespillet til den 40 meter høye Gurgeniani-fossen. De som søker litt mer adrenalin kan gå opp til toppen av fossen, hvor Ninoskhevi-elven renner over.

Turen fra Gurgeniani informasjonssenter går langs elven "Nino Gorge", flankert av sjeldne planter og muligheten til å oppdage hjort eller villsvin. Underveis er det mulig du må krysse elven flere ganger, spesielt i vårmånedene.

Dykk ned i Georgias 8000 år gamle vinarv med et besøk hos en tradisjonell vinkjeller. Nipp til qvevri-lagret vin og avdekk håndverket bak denne UNESCO-anerkjente kunsten.

Dag 14 Tbilisi

På tide å besøke Sighnaghi, det "georgiske Toscana" der gamle murer rammer inn den majestetiske Alazani-dalen. Spis lunsj med lokalbefolkningen og smak på god georgisk vin i Babaneuri vinkjelleren.

Etterpå fortsetter du videre til Tbilisi der du sjekker inn på overnattingsstedet ditt, tar farvel med guiden din, og vil ha resten av tiden fri til å utforske byen alene eller med resten av gruppa.

Dag 15 Tbilisi

Dagen før du reiser hjem (eller til et annet fantastisk eventyr) kan du gjøre som du vil. Få med deg det siste av Tbilisis elektriske energi før du legger deg og gjør deg klar til å si farvel til dine nye turkamerater! Hvis du ikke har hatt tid ennå, kan dette være din sjanse til å nyte et tradisjonelt svovelbadehus!

Dag 16 Tbilisi - Avreise

I dag er avreisedagen - ta farvel med de fremmede som nå har blitt gode venner under eventyret ditt gjennom Georgia. Kom deg til flyplassen for flyturen hjem eller reis videre til neste destinasjon. Nakhvamdis (farvel)!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...