Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Surfing i Marokko – re:balance


Surf lessons in Morocco
Microsoftteams Image (67)

Dag 1: Ankomstdag i Sidi Kouki

Velkommen til Marokko! I dag blir du hentet ved ankomst på Essaouira busstasjon og fraktet til et hotell på hjul! Du vil starte med en orientering om de kommende to ukene etterfulgt av en spasertur gjennom landsbyen Sidi Kouki og kanskje en dukkert i havet avhengig av ankomsttid. Om kvelden vil gruppen din komme sammen for en velkomst BBQ.

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D (1)

Dag 2: Sidi Kouki og Essaouira

Start morgenen med en frokostbuffé før du drar ut for din første surfetime i noen av de beste bølgene i Marokko. Du spiser lunsj på stranden på ettermiddagen før du drar til Essaouiras medina. Om kvelden kan du nyte en gruppemiddag i Medina på en restaurant med deilig mat, livlig lokal kunst og levende musikk.

4B83F8D8 1D73 44B1 A083 5C96DEB3B52D

Dag 3: Sidi Kouki

Våkne opp til en yogaøkt om morgenen (ikke for tidlig)! Etter frokost drar du ut til din andre surfetime. På ettermiddagen får du tid til å utforske de nærliggende hulene og klippene i Cap Sim. Middagen blir på en lokal restaurant i Sidi Kaouki.

DSCF2969

Dag 4: Sidi Kouki til Imsouane

Hopp inn i vanen mens hotellet ditt flytter seg til neste destinasjon, og følg kysten på jakt etter de beste bølgene. Du kommer til å få enda en surfetime i dag i ca. 2 timer for så å tilbringe ettermiddagen på stranden. Velg å fortsette jakten på bølgene om ettermiddagen eller prøv slacklining for å forbedre balansen ytterligere!

20E52869 F7CD 4DF5 93F2 188AD7E77364

Dag 5: Imsouane

Vend snuten mot det lokale fiskemarkedet etter morgenens surfetime. Dagen i dag handler mer om å slappe av på Imsouanes vakre strand. Du kan også bruke tiden din på å vandre rundt i landsbyen, slacklining eller nyte havet. Etter en lokal middag vil du ha din første surfevideoanalyse og få tips fra ekspertinstruktørene dine om hvordan du kan forbedre surfeteknikken din.

Dag 6: Imsouane

Etter gårsdagens fokus på avslapning, vil du starte dagen i dag med en ny surfetime etter frokost. Spis lunsj på stranden før du drar til klippene i Imsouane for en yogaøkt. I kveld kan du velge mellom middag på en lokal restaurant eller en solnedgangsfiske-BBQ på ditt mobile hotell.

Dag 7: Imsouane til Desert Point (Taghazout)

I dag vil du reise til den tredje destinasjonen fra Imsouane til surfecampen Desert Point (Taghazout) etter en surfetime på morgenen. Underveis vil du stoppe for et besøk i den lille ørkenen Tamri, hvor du kan ta surfeferdighetene dine til sanden - sandboarding i sanddynene! Middagen blir i landsbyen Berbere.

623C79D2 953A 4D11 85A9 8D8CE097D735

Dag 8: Desert Point (Taghazout)

Nok en dag, nok en frokostbuffé. Dra ut for å finne de beste bølgene under dine daglige surfetimer. På ettermiddagen besøker du Taghazout for å utforske før du spiser en gruppemiddag og en nyter en natt ute på byen.

DSC 1703

Dag 9: Desert Point (Taghazout)

Rise and shine for en yoga sesh på morgenkvisten! Øv på ferdigheter du kan bruke på land så vel som i vann. På ettermiddagen får du tid til å jakte på bølger og få tips fra instruktørene dine. Etter dette kan du slappe av på stranden, ta en spasertur eller utforske den lokale landsbyen. Om kvelden vil du ha din andre surfevideoanalyse hvor du helt sikkert vil se fremgangen din etter hvert som tiden har gått og få noen tips om hvordan du kan forbedre teknikken din ytterligere.

BE23276C 3A50 4418 B1EB 2FDA1E1F1DF7

Dag 10: Desert Point (Taghazout) og Aourir

Ta turen ut for å surfe mens det mobile hotellet flytter seg til siste destinasjon på turen – Aourir. Etter å ha surfet, hopper du i vanen og drar til den travle souken i Agadir, hvor du kan finne et utvalg av tradisjonelle marokkanske produkter som krydder, keramikk, håndlaget håndverk, klær... – du skjønner tegninga! Du vil spise lunsj på markedet og middag tilbake på det mobile hotellet.

DSC 0824

Dag 11: Aourir

Etter frokost og surfing, drar du på tur til Paradise Valley for å besøke fossefall i fjellene. Dette elveforede bademålet ligger mellom steinete klipper med utrolig utsikt. Du spiser lunsj i Paradise Valley og har ettermiddagen til å slappe av med gruppen, svømming og klippehopping.

0C303720 B856 4581 B515 E10371B8F1FD

Dag 12: Aourir

Nyt en rolig morgen dagen før avreise. På ettermiddagen vil du ha tid til å surfe noen bølger og fortsette å bygge videre på ferdighetene du har lært gjennom hele turen - eller dra tilbake til de flotte fossefallene i Paradise Valley om du heller ønsker det. Om kvelden spiser du og gruppa en siste middag sammen på en lokal restaurant.

1BF40BD1 F851 4B1B B799 7845AA4DE63A

Dag 13: Avreise – Agadir

I dag er den siste dagen din, så nyt den! Etter frokost samles du for å se videoene og bildene fra turen. På ettermiddagen blir du transportert til Agadir flyplass eller til Agadir busstasjon for avreise hjem eller videre til neste destinasjon. Ta farvel med Marokko, vennene du har fått, og minnene fra surfeeventyret som vil vare i mange år fremover!

Se som liste

Reiselengde

14 dager

Hvor?

Essaouira, Sidi Kaouki, Imsouane, Taghazout, Aourir, Agadir

Hva kommer du til å lære?

Surfing

Anbefalt lommepenger

3500-4500kr

Pris fra*

17 950 NOK

Send forespørsel
Finn indre balanse på denne surfeturen gjennom Marokko. Hopp ombord på hotellet på hjul mens du utforsker regionens skjulte perler.

Community møter eventyr på denne to uker lange reisen gjennom Marokko. Under denne re:balance turen kommer du til å reise langs kystlinjen hvor du finner uberørte strender og noen av de beste bølgene i verden. Med hotellet ditt på hjul er det ingen grenser for hvor du kan dra og hva du kan finne på. Dykk ned i dypet av deg selv mens du praktiserer yoga, meditasjon, slacklining og fotturer langs de Marokkos vakre kystlinje. Dette eventyret lar deg få kontakt med havet gjennom surfing mens du forbedrer ferdighetene dine underveis. Utforsk sammen med et community av likesinnede reisende som vil oppleve det samme som deg.

Det er på tide å gi slipp på stresset og begynne å lade opp batteriene! Ta en sårt tiltrengt pause fra hverdagen med denne to ukers reisen gjennom Marokko!

Vil du vite mer om denne opplevelsen? Klikk her for å booke online!

Hva er inkludert?
 • All overnatting
 • Daglige surfetimer
 • Alle frokoster
 • 2 surfevideo analyser
 • Transfer ved ankomst og avreise til lokal busstasjon
 • Gratis wifi
 • Lokale aktiviteter som er oppgitt
 • Besøk til historiske områder
 • Velkomst- og avreisemiddag
 • Tilrettelegging for å bli kjent før avreise
 • 24/7 tilgang på hjelp fra personale
 • Surfeutstyr
 • Valgfrie fotturer
 • KILROY goodiebag før avreise
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Internasjonal transport til og fra start- og sluttsteder
 • Måltider som ikke er oppgitt
 • Tilleggsaktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

"I want to learn new skills and go out of my comfort zone"

"I want to experience local culture together with other travellers"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Dag 1: Ankomstdag i Sidi Kouki

Velkommen til Marokko! I dag blir du hentet ved ankomst på Essaouira busstasjon og fraktet til et hotell på hjul! Du vil starte med en orientering om de kommende to ukene etterfulgt av en spasertur gjennom landsbyen Sidi Kouki og kanskje en dukkert i havet avhengig av ankomsttid. Om kvelden vil gruppen din komme sammen for en velkomst BBQ.

Dag 2: Sidi Kouki og Essaouira

Start morgenen med en frokostbuffé før du drar ut for din første surfetime i noen av de beste bølgene i Marokko. Du spiser lunsj på stranden på ettermiddagen før du drar til Essaouiras medina. Om kvelden kan du nyte en gruppemiddag i Medina på en restaurant med deilig mat, livlig lokal kunst og levende musikk.

Dag 3: Sidi Kouki

Våkne opp til en yogaøkt om morgenen (ikke for tidlig)! Etter frokost drar du ut til din andre surfetime. På ettermiddagen får du tid til å utforske de nærliggende hulene og klippene i Cap Sim. Middagen blir på en lokal restaurant i Sidi Kaouki.

Dag 4: Sidi Kouki til Imsouane

Hopp inn i vanen mens hotellet ditt flytter seg til neste destinasjon, og følg kysten på jakt etter de beste bølgene. Du kommer til å få enda en surfetime i dag i ca. 2 timer for så å tilbringe ettermiddagen på stranden. Velg å fortsette jakten på bølgene om ettermiddagen eller prøv slacklining for å forbedre balansen ytterligere!

Dag 5: Imsouane

Vend snuten mot det lokale fiskemarkedet etter morgenens surfetime. Dagen i dag handler mer om å slappe av på Imsouanes vakre strand. Du kan også bruke tiden din på å vandre rundt i landsbyen, slacklining eller nyte havet. Etter en lokal middag vil du ha din første surfevideoanalyse og få tips fra ekspertinstruktørene dine om hvordan du kan forbedre surfeteknikken din.

Dag 6: Imsouane

Etter gårsdagens fokus på avslapning, vil du starte dagen i dag med en ny surfetime etter frokost. Spis lunsj på stranden før du drar til klippene i Imsouane for en yogaøkt. I kveld kan du velge mellom middag på en lokal restaurant eller en solnedgangsfiske-BBQ på ditt mobile hotell.

Dag 7: Imsouane til Desert Point (Taghazout)

I dag vil du reise til den tredje destinasjonen fra Imsouane til surfecampen Desert Point (Taghazout) etter en surfetime på morgenen. Underveis vil du stoppe for et besøk i den lille ørkenen Tamri, hvor du kan ta surfeferdighetene dine til sanden - sandboarding i sanddynene! Middagen blir i landsbyen Berbere.

Dag 8: Desert Point (Taghazout)

Nok en dag, nok en frokostbuffé. Dra ut for å finne de beste bølgene under dine daglige surfetimer. På ettermiddagen besøker du Taghazout for å utforske før du spiser en gruppemiddag og en nyter en natt ute på byen.

Dag 9: Desert Point (Taghazout)

Rise and shine for en yoga sesh på morgenkvisten! Øv på ferdigheter du kan bruke på land så vel som i vann. På ettermiddagen får du tid til å jakte på bølger og få tips fra instruktørene dine. Etter dette kan du slappe av på stranden, ta en spasertur eller utforske den lokale landsbyen. Om kvelden vil du ha din andre surfevideoanalyse hvor du helt sikkert vil se fremgangen din etter hvert som tiden har gått og få noen tips om hvordan du kan forbedre teknikken din ytterligere.

Dag 10: Desert Point (Taghazout) og Aourir

Ta turen ut for å surfe mens det mobile hotellet flytter seg til siste destinasjon på turen – Aourir. Etter å ha surfet, hopper du i vanen og drar til den travle souken i Agadir, hvor du kan finne et utvalg av tradisjonelle marokkanske produkter som krydder, keramikk, håndlaget håndverk, klær... – du skjønner tegninga! Du vil spise lunsj på markedet og middag tilbake på det mobile hotellet.

Dag 11: Aourir

Etter frokost og surfing, drar du på tur til Paradise Valley for å besøke fossefall i fjellene. Dette elveforede bademålet ligger mellom steinete klipper med utrolig utsikt. Du spiser lunsj i Paradise Valley og har ettermiddagen til å slappe av med gruppen, svømming og klippehopping.

Dag 12: Aourir

Nyt en rolig morgen dagen før avreise. På ettermiddagen vil du ha tid til å surfe noen bølger og fortsette å bygge videre på ferdighetene du har lært gjennom hele turen - eller dra tilbake til de flotte fossefallene i Paradise Valley om du heller ønsker det. Om kvelden spiser du og gruppa en siste middag sammen på en lokal restaurant.

Dag 13: Avreise – Agadir

I dag er den siste dagen din, så nyt den! Etter frokost samles du for å se videoene og bildene fra turen. På ettermiddagen blir du transportert til Agadir flyplass eller til Agadir busstasjon for avreise hjem eller videre til neste destinasjon. Ta farvel med Marokko, vennene du har fått, og minnene fra surfeeventyret som vil vare i mange år fremover!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...