Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fridykking i Indonesia – re:breathe


Women on underwater freediving trip in Indonesia
Map of the itinerary or route for the experience

Dag 1 - Ankomst Bali

Reiserute: Oslo - Denpasar - Sanur - Nusa Lembongan - Sanur - Oslo

Fly til Ngurah Rai International Airport (DPS) og bli ønsket velkommen av den aromatiske lukten av aromatisk røkelse, varmen fra solens stråler og den travle hverdagen til både reisende og lokalbefolkningen. Du vil bli møtt på flyplassen av en sjåfør som vil ta deg med til Sanur, et kystknutepunkt hvor du går ombord en hurtigbåt til Nusa Lembongan. Den totale transfertiden er rundt 2 timer, men kan variere litt på grunn av trafikk. Når du har nådd sluttdestinasjonen har du tid til å freshe deg opp etter å ha sjekket inn. Møt resten av mannskapet ditt for en velkomstmiddag i fellesskapsstil om kvelden.

Hanging out in hammock on beach paradise

Dag 2

Nyt en rolig morgen og velg å stå opp seint eller dykke inn i litt øyutforskning! I dag er det ingenting planlagt, men du kan velge å leie noen scootere, hvile ved bassenget eller ha en stranddag med resten av gruppa.

learning freediving

Dag 3

I dag begynner eventyret når du starter fridykkerkurset ditt! Du vil begynne med noen teoritimer før du dykker ned i bassenget hvor du finner pusten under overflaten. Instruktøren din vil lede deg gjennom flere øvelser for å gjøre deg komfortabel mens du bruker det grunnleggende du har lært i løpet av teorien. Om kvelden vil du ha din første meditasjonsøkt. Du vil bli overrasket over hvordan du kan bruke fridykkerlæringen din i øvelser på land! Middagen er på egen hånd, men det er mange alternativer innen gangavstand. Velg å tilbringe tid på egenhånd eller ta en matbit med resten av gruppen din!

Group of people freediving in ocean

Dag 4

Etter frokost starter du dagen med en yogaøkt med fokus på fleksibilitet, pustearbeid og andre ulike øvelser som vil utfylle fridykkertreningen din. På ettermiddagen slenger du på deg et par med finner for din første fridykkingsøkt i havet. Instruktøren din vil lede gruppa gjennom flere aktiviteter i havet for å forbedre ferdighetene dine - og du vil bli overrasket over hvor raskt du vil utvikle deg!

Man standing on beach in Nusa Lembongan, Indonesia

Dag 5

I dag får du muligheten til å utforske øya, prøve surfing, melde deg på en dykketur eller hoppe på en scooter for å besøke de magiske mangroveskogene nord på øya eller de mange strendene spredt langs kysten. Hvis du føler deg supereventyrlysten, kan du også slenge deg på en ferge til en av de nærliggende øyene! Eller du kan velge å bli værende og ta et dypere dykk innover med ekstra yoga, pustearbeid eller meditasjonsøkter. Alternativene er uendelige!

Freediving course

Dag 6

Etter frokost (og en langsom morgen), hopper du i bassenget etter en teoriøkt. Denne instruktørledede økten vil hjelpe deg å forbedre din statiske og dynamiske pust mens du er under vann - alt for å gjøre deg mer komfortabel når du dykker (og ja, det er en vitenskap bak det)! Senere på dagen vil du ha en ny guidet meditasjonsøkt før du har kvelden fri. Det er mange flotte restauranter, hippe barer og fasjonable butikker bare noen skritt unna!

Freedive 07 12 24

Dag 7

Øvelse gjør mester og i dag starter du morgenen med en valgfri yogatime før du drar ut i havet for en instruktørledet session i åpent vann. Forbedre teknikken ytterligere når du gir dypdykket en sjanse. Dag for dag vil du begynne å innse hvorfor mange anser fridykking som en av havets mest meditative idretter.

People freediving

Dag 8

I dag vil du fortsette å forbedre dykketeknikkene dine under nok en økt i åpent hav. Fortsett å bygge videre på ferdighetene for å erobre kropp og sinn, og bevis at du kan gjøre noe virkelig fantastisk! Pust inn før du dykker nedover med linen i hånden. Du vil få flere muligheter i hver økt med åpent hav for å forbedre teknikken din. På ettermiddagen har du en yogaøkt før du har resten av dagen for deg selv.

Beach in Nusa Lembongan, Indonesia

Dag 9

I dag vil du ha en sårt tiltrengt hviledag etter flere økter med fridykking og yoga. Slapp av ved bassengkanten på overnattingsstedet ditt, bestill noen ekstra økter for å mestre ferdighetene dine, eller velg å delta i andre spennende aktiviteter som øya har å tilby! På kvelden er det planlagt en guidet meditasjonsøkt med resten av gruppa.

Freediving with manta rays in Indonesia

Dag 10

Dagens aktiviteter vil garantert få hjertet ditt til å banke og blodet pumpe: på planen står fridykking med gigantiske mantaer som kaller Nusa-øyas varme bukter hjem. Nusa Lembongan og Nusa Penida er hjemsted for noen av Indonesias sunneste revsystemer, samt utrolig dyreliv som gjør hver tur til et spektakulært eventyr. Lær hvordan du trygt kan samhandle med dyrelivet og forstå hvordan fridykking kan endre disse interaksjonene. På kvelden blir det enda en gruppeguidet meditasjonsøkt før du får resten av kvelden fri til å gjøre som du selv ønsker!

Breathing course, yoga and meditation

Dag 11

I dag vil du bli delt inn i 2 grupper avhengig av størrelsen på gruppen din. I mindre grupper vil du ta et dypdykk innover under en Conscious Connected Breathing (CCB) økt. Denne øvelsen har potensiale til å være transformativ (hvis du lar det), men er også valgfri hvis du ikke føler deg klar til å delta. Mange lurer på om det er mulig å forbedre sin mentale og fysiske helse bare ved å endre måten du puster på, og med CCB er svaret ja. Pusten er kraftig, og å lære å utnytte pusten fullt ut kan gi både mentale og fysiske fordeler som du kan integrere i din daglige rutine resten av livet!

Freediving in the ocean

Dag 12

Etter en krevende dag 11 vil du ha en yogaøkt før frokost. På ettermiddagen kan du slappe av eller velge å sjekke ut en annen aktivitet fra bucket-listen som dykking, surfing eller ekstra fridykkingsøkter. Om kvelden møtes du til en guidet meditasjonsøkt før middag.

Falaq Lazuardi Drl9dofzsk8 Unsplash

Dag 13

I dag er den siste hele dagen din på øya, og avhengig av hjemreisedatoen din (du bør ikke dykke innen 24 timer etter flying), kan du velge å fylle dagen med litt mer dykking, et besøk til en nærliggende øy-oase, eller andre aktiviteter på Nusa Lembongan. Om kvelden vil du ha en avskjedsmiddag i fellesskapsstil der dere kan reflektere over den siste ukens aktiviteter, finne ut den beste måten å holde kontakten med de andre i gruppa, og shoppe det siste du mangler av suvenirer!

Sunset in Nusa Lembongan

Dag 14 - Avreise

Som de sier, alle gode ting må ta slutt. I dag vil du ta farvel med paradisøya, Nusa Lembongan. Du blir tatt med tilbake til Bali via hurtigbåt (ca. 40 minutter) og kan deretter velge å bli satt av på flyplassen eller fortsette videre til neste destinasjon. Hvis du har mer tid, oppfordrer vi sterkt til å forlenge oppholdet. Besøk den kulturelle oasen Ubud, bo i den sjarmerende surferbyen Changgu, eller ta en tur til de pittoreske kystklippene ved Uluwatu. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du ta turen til den nærliggende øya Lombok for en 4-dagers vulkanvandring eller til Gili-øyene for noen ekstra dager med avslapning!

Arial photo of ocean in Nusa Lembongan, Indonesia

Godt å vite

Noen ganger endrer ting seg – men la oss være ærlige, alt er en del av eventyret! Den beskrevne reiseruten er utsatt for mindre endringer og endringer som kan være et resultat av værforhold eller andre eksterne faktorer. Selv om timeplanen kan variere litt, vil alle aktivitetene som er oppgitt skje under reisens varighet.

Se som liste

Reiselengde

14 dager

Hvor?

Nusa Lembongan, Indonesia

Hva kommer du til å lære?

Fridykking

Anbefalt lommepenger

2500-3500kr

Pris fra*

18 400 NOK

Send forespørsel
Reis til et indonesisk paradis i to uker med fokus på å kontrollere pust og indre balanse. Du reiser hjem som sertifisert fridykker, med fantastiske minner fra å ha levd det ultimate øylivet og kontroll på indre ro gjennom 2 uker med meditasjon og yoga.

Dykk under overflaten og opplev den ultimate frihetsfølelsen. For mange er fridykking en av de beste formene for frihet og meditasjon – og en sjanse til å presse kroppens grenser mens du er tilstede i øyeblikket. På denne Re:discover-reisen drar til det indonesiske paradiset Nusa Lembongan i to uker med fokus på pust og fridykking. Du vil lære det grunnleggende om fridykking og vil bli overrasket over å se at det du lærer er relevant selv etter at du kommer hjem. Ingen tidligere dykkererfaring er nødvendig for å delta, du trenger bare å være gira på å prøve deg på å dykke!

På fritiden har du muligheten til å utforske Nusa Lembongan eller kan velge å ta en dagstur til de andre øyene - som Nusa Penida. Tilbring en dag på den beryktede Dream Beach i solens stråler, eller oppdag livet under overflaten fra et annet perspektiv ved å prøve dykking! Lei en scooter, besøk lokale markeder eller arranger et besøk til mangroveskogene nord på øya. Du kan også velge å finpusse ferdighetene dine i fridykking, yoga eller meditasjon ved å bestille flere økter.

Du vil dykke inn i disse aktivitetene med en gruppe likesinnede eventyrere som er like ivrige etter å utfordre seg selv. Dykk nær skipsvrak og skjær, se manta rays og skilpadder, alt sammen med et fellesskap av fantastiske med-reisende.

Vil du vite mer om denne opplevelsen? Klikk her for å booke online!

Hva er inkludert?
 • Level 1 fridykking sertifisering
 • All overnatting (13 netter på Nusa Lembongan)
 • Transfer ved ankomst og avreise via båt og bil
 • Frokost
 • Velkomst- og avskjedsmiddag
 • 2 timer med fridykkingsteori
 • 2 timers fridykkings session i basseng
 • 4-5 fridykking sessions
 • Fridykkertur med Mantas
 • Kurs i pusteteknikk
 • 5 meditasjonstimer
 • 5 yogatimer
 • KILROY goodiebag før avreise
 • Alt av nødvendig fridykkingsutstyr
 • Community fasilitator
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Internasjonal transport til og fra start- og sluttsteder
 • Måltider som ikke er oppgitt
 • Tilleggsaktiviteter

Dette sier kundene våre

Tidligere har jeg ikke tenkt så mye over pusten min, da det skjer så automatisk. På denne turen lærte jeg derimot at det er mye mer ved å puste enn å bare trekke pusten. Alle aktivitetene passet perfekt sammen rundt dette temaet og jeg dro hjem med mange morsomme opplevelser og en dypere forståelse for hvordan jeg kan bruke noen av teknikkene i hverdagen, som for eksempel for å lindre stress.

Christian,

Danmark

Kombinasjonen av fridykking, yoga, meditasjon og CCB hjalp meg med å finne klarhet i hvordan jeg ønsker å gå videre med fremtidige prosjekt, samt med livet mitt.

Boris,

Belgia

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Dag 1 - Ankomst Bali

Reiserute: Oslo - Denpasar - Sanur - Nusa Lembongan - Sanur - Oslo

Fly til Ngurah Rai International Airport (DPS) og bli ønsket velkommen av den aromatiske lukten av aromatisk røkelse, varmen fra solens stråler og den travle hverdagen til både reisende og lokalbefolkningen. Du vil bli møtt på flyplassen av en sjåfør som vil ta deg med til Sanur, et kystknutepunkt hvor du går ombord en hurtigbåt til Nusa Lembongan. Den totale transfertiden er rundt 2 timer, men kan variere litt på grunn av trafikk. Når du har nådd sluttdestinasjonen har du tid til å freshe deg opp etter å ha sjekket inn. Møt resten av mannskapet ditt for en velkomstmiddag i fellesskapsstil om kvelden.

Dag 2

Nyt en rolig morgen og velg å stå opp seint eller dykke inn i litt øyutforskning! I dag er det ingenting planlagt, men du kan velge å leie noen scootere, hvile ved bassenget eller ha en stranddag med resten av gruppa.

Dag 3

I dag begynner eventyret når du starter fridykkerkurset ditt! Du vil begynne med noen teoritimer før du dykker ned i bassenget hvor du finner pusten under overflaten. Instruktøren din vil lede deg gjennom flere øvelser for å gjøre deg komfortabel mens du bruker det grunnleggende du har lært i løpet av teorien. Om kvelden vil du ha din første meditasjonsøkt. Du vil bli overrasket over hvordan du kan bruke fridykkerlæringen din i øvelser på land! Middagen er på egen hånd, men det er mange alternativer innen gangavstand. Velg å tilbringe tid på egenhånd eller ta en matbit med resten av gruppen din!

Dag 4

Etter frokost starter du dagen med en yogaøkt med fokus på fleksibilitet, pustearbeid og andre ulike øvelser som vil utfylle fridykkertreningen din. På ettermiddagen slenger du på deg et par med finner for din første fridykkingsøkt i havet. Instruktøren din vil lede gruppa gjennom flere aktiviteter i havet for å forbedre ferdighetene dine - og du vil bli overrasket over hvor raskt du vil utvikle deg!

Dag 5

I dag får du muligheten til å utforske øya, prøve surfing, melde deg på en dykketur eller hoppe på en scooter for å besøke de magiske mangroveskogene nord på øya eller de mange strendene spredt langs kysten. Hvis du føler deg supereventyrlysten, kan du også slenge deg på en ferge til en av de nærliggende øyene! Eller du kan velge å bli værende og ta et dypere dykk innover med ekstra yoga, pustearbeid eller meditasjonsøkter. Alternativene er uendelige!

Dag 6

Etter frokost (og en langsom morgen), hopper du i bassenget etter en teoriøkt. Denne instruktørledede økten vil hjelpe deg å forbedre din statiske og dynamiske pust mens du er under vann - alt for å gjøre deg mer komfortabel når du dykker (og ja, det er en vitenskap bak det)! Senere på dagen vil du ha en ny guidet meditasjonsøkt før du har kvelden fri. Det er mange flotte restauranter, hippe barer og fasjonable butikker bare noen skritt unna!

Dag 7

Øvelse gjør mester og i dag starter du morgenen med en valgfri yogatime før du drar ut i havet for en instruktørledet session i åpent vann. Forbedre teknikken ytterligere når du gir dypdykket en sjanse. Dag for dag vil du begynne å innse hvorfor mange anser fridykking som en av havets mest meditative idretter.

Dag 8

I dag vil du fortsette å forbedre dykketeknikkene dine under nok en økt i åpent hav. Fortsett å bygge videre på ferdighetene for å erobre kropp og sinn, og bevis at du kan gjøre noe virkelig fantastisk! Pust inn før du dykker nedover med linen i hånden. Du vil få flere muligheter i hver økt med åpent hav for å forbedre teknikken din. På ettermiddagen har du en yogaøkt før du har resten av dagen for deg selv.

Dag 9

I dag vil du ha en sårt tiltrengt hviledag etter flere økter med fridykking og yoga. Slapp av ved bassengkanten på overnattingsstedet ditt, bestill noen ekstra økter for å mestre ferdighetene dine, eller velg å delta i andre spennende aktiviteter som øya har å tilby! På kvelden er det planlagt en guidet meditasjonsøkt med resten av gruppa.

Dag 10

Dagens aktiviteter vil garantert få hjertet ditt til å banke og blodet pumpe: på planen står fridykking med gigantiske mantaer som kaller Nusa-øyas varme bukter hjem. Nusa Lembongan og Nusa Penida er hjemsted for noen av Indonesias sunneste revsystemer, samt utrolig dyreliv som gjør hver tur til et spektakulært eventyr. Lær hvordan du trygt kan samhandle med dyrelivet og forstå hvordan fridykking kan endre disse interaksjonene. På kvelden blir det enda en gruppeguidet meditasjonsøkt før du får resten av kvelden fri til å gjøre som du selv ønsker!

Dag 11

I dag vil du bli delt inn i 2 grupper avhengig av størrelsen på gruppen din. I mindre grupper vil du ta et dypdykk innover under en Conscious Connected Breathing (CCB) økt. Denne øvelsen har potensiale til å være transformativ (hvis du lar det), men er også valgfri hvis du ikke føler deg klar til å delta. Mange lurer på om det er mulig å forbedre sin mentale og fysiske helse bare ved å endre måten du puster på, og med CCB er svaret ja. Pusten er kraftig, og å lære å utnytte pusten fullt ut kan gi både mentale og fysiske fordeler som du kan integrere i din daglige rutine resten av livet!

Dag 12

Etter en krevende dag 11 vil du ha en yogaøkt før frokost. På ettermiddagen kan du slappe av eller velge å sjekke ut en annen aktivitet fra bucket-listen som dykking, surfing eller ekstra fridykkingsøkter. Om kvelden møtes du til en guidet meditasjonsøkt før middag.

Dag 13

I dag er den siste hele dagen din på øya, og avhengig av hjemreisedatoen din (du bør ikke dykke innen 24 timer etter flying), kan du velge å fylle dagen med litt mer dykking, et besøk til en nærliggende øy-oase, eller andre aktiviteter på Nusa Lembongan. Om kvelden vil du ha en avskjedsmiddag i fellesskapsstil der dere kan reflektere over den siste ukens aktiviteter, finne ut den beste måten å holde kontakten med de andre i gruppa, og shoppe det siste du mangler av suvenirer!

Dag 14 - Avreise

Som de sier, alle gode ting må ta slutt. I dag vil du ta farvel med paradisøya, Nusa Lembongan. Du blir tatt med tilbake til Bali via hurtigbåt (ca. 40 minutter) og kan deretter velge å bli satt av på flyplassen eller fortsette videre til neste destinasjon. Hvis du har mer tid, oppfordrer vi sterkt til å forlenge oppholdet. Besøk den kulturelle oasen Ubud, bo i den sjarmerende surferbyen Changgu, eller ta en tur til de pittoreske kystklippene ved Uluwatu. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du ta turen til den nærliggende øya Lombok for en 4-dagers vulkanvandring eller til Gili-øyene for noen ekstra dager med avslapning!

Godt å vite

Noen ganger endrer ting seg – men la oss være ærlige, alt er en del av eventyret! Den beskrevne reiseruten er utsatt for mindre endringer og endringer som kan være et resultat av værforhold eller andre eksterne faktorer. Selv om timeplanen kan variere litt, vil alle aktivitetene som er oppgitt skje under reisens varighet.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...