Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fjelltur og Mindfulness i Nepal – re:charge


Michael Clarke Ydu 9K9mkni Unsplash (1) (1) (1)
Nepal (2000 1300)

Dag 1 - Ankomst Nepal

Velkommen til Kathmandu! Det er opp til deg om du vil ankomme tidligere, men i dag er dagen du vil møte alle menneskene du skal dele denne utrolige reisen med. Du vil bli ønsket velkommen med tradisjonell nepalesisk te før du får litt tid til å slå deg til ro. I kveld spiser vi velkomstmiddag sammen.

Lesly Derksen Esqmxnb Njs Unsplash

Dag 2: Buddhisme & Hinduisme i Nepal

I dag vil du bli introdusert til tradisjonene og stedene rundt de to store religionene i Nepal: buddhisme og hinduisme. Du starter dagen på Swayambhunath – et eldgammelt religiøst område som består av en stupa, en rekke helligdommer og templer omgitt av skog, hvilende på toppen av en ås. Etter det tar vi veien til Kathmandu og utforsker noen av de viktige buddhistiske og hinduistiske stedene rundt.

Meditation2

Dag 3: Introduksjon til meditasjon & yoga

Det er på tide med litt selvutvikling. I dag ser vi innover for en interaktiv introduksjon til verktøyene som ligger i meditasjon og yoga. Inne i deg ligger uendelige muligheter som venter på å bli oppdaget. Workshoppen er ment å gi deg en større innsikt i hvem du er for å kunne utnytte potensialet ditt for en større versjon av deg selv. Du vil bli introdusert for yogiske pusteøvelser for å hjelpe deg å slippe stress og angst og bringe tilbake klare og positive tanker. Du vil også lære noen enkle yogastillinger som du kan integrere i din daglige rutine for bedre helse, fokus og avslapning.

Kathmandustreets

Dag 4: Tid til å reflektere & utforske

I dag vil du være fri til å utforske Kathmandu alene eller sammen med dine medreisende. Kathmandu har en unik blanding av kunst, kultur og historie. Benytt sjansen til å få kontakt med gruppa, øv på noe av det du lærte i går, og forbered deg på de kommende dagene i fjellet. Fyll på med snacks (og kontanter) og nyt en dag med avslapning i den fargerike byen Kathmandu.

IMG 56522

Dag 5: Kjør til Dhunche

Bli komfortabel! Denne dagen vil hovedsakelig gå med til å kjøre opp åsene i Kathmandu til Dhunche. Kjøreturen bør ta rundt syv timer, så sørg for at du har lastet ned en fin podcast eller forberedt et spill du kan spille med medreisende mens du kjører. Du kan også bare nyte en rolig stund mens du passerer Himalaya-fjellene, terrasserte felt og rustikke landsbyer. Du vil avslutte dagen på 1960 meter høy og bo i et tehus for natten.

Grouptrek

Dag 6: Første Fjelltur

Du starter dagen med en siste kjøretur mens du kan prøve å få et glimt av Langtang- og Tibetian-fjellene. Turen begynner i Bharkhu hvor du starter stigningen mot Thulo Syabru. Underveis passerer du eplefarmer, furuskog og noen få bosetninger. I dag er det mest en oppoverbakke, men den er ikke for bratt. Turen ender på 2250 moh. i Thulo Syabru, hvor du bor i et annet tehus.

Toomas Tartes U3ayusaht20 Unsplash

Dag 7: Fottur langs Langtang River

Med omtrent seks timers vandring foran deg, er det en god idé å øve på noen av yogaøvelsene fra et par dager siden før du starter turen. I dag passerer du en hengebro som krysser Langtang-elven, og forbi den lille landsbyen Pairo Besi i tett nepalesisk skog. Vi tar en liten pause i landsbyen Bamboo mens vi forbereder oss på dagens siste etappe. Den siste biten av dagens vandring er også den vanskeligste med mange trapper mot målet for natten.

Langtang (1)

Dag 8: Tur til Langtang Valley

Forbered deg på nok en dag med trekking mot Langtang Village - kanskje den vanskeligste på denne turen. Når vi passerer steder som Ghore Tabela, kan du oppleve den fantastiske utsikten over Langtang Lirung. Vi går langs vannmøller, buddhistiske bønnehjul og chortens med hellige hauger av utskårne steiner, og forbi midlertidige bosetninger. Disse brukes av gjetere som bringer storfeet sitt hit for å beite i sommermånedene. Ruten i dag er for det meste stigende, men det er en svak stigning til du kommer til Langtang-dalen.

IMG 0085

Dag 9: Halvdagstur & tid til å slappe av

Nok en dag med fotturer – men i dag er en kort dag for å gi deg tid til å restituere etter fire timers oppoverbakke. I dag får du sjansen til å oppleve bittesmå landsbyer, steinhus, bekker og morener. Vi avslutter turen i Kyanjin hvor du vil ha tid til å utforske omgivelsene, gi bena en nødvendig pause, eller bare ta inn de snødekte toppene som omgir deg i alle retninger. Det er også et kloster og en ostefabrikk hvis du foretrekker å utforske enda mer.

Travelgroup

Dag 10: Valgfri fottur eller hviledag

Trenger du tid til å få journalen oppdatert og beina en sjanse til å hvile? Gode ​​nyheter! I dag kan du sette bena opp, lene deg tilbake og nyte den spektakulære utsikten rundt deg. Du kan også rusle rundt i landsbyen og kanskje få en ny venn?

Hvis du er klar for det, kan du også melde deg på en valgfri fottur til Tserko Ri. Det er definitivt verdt det hvis bena dine er klare for det, men det er også en hard heldagsvandring. Utsikten fra denne turen vil imidlertid hjelpe deg å se forbi utmattelse.

Nepalgroup

Dag 11: Starten på nedstigningen

Forbered knærne eller finn en grei turstokk: i dag starter vi nedstigningen! Det kan være lettere å puste, men vanskeligere for noen muskler du kanskje ikke engang visste at du hadde. I dag går du tilbake på ruten fra Kyanjin gjennom Langtang Village til Lama Hotel mens du nyter den utrolige fjellutsikten du kanskje gikk glipp av på vei opp. Avslutt dagen med noen sårt tiltrengte tøyeøvelser.

Nepalhike (1)

Dag 12: Siste dag med fjelltur

Når du fortsetter å gå nedover, kan du benytte anledningen til å få kontakt med dine medreisende på et dypere nivå. Det kan være vanskelig å gjøre på vei opp fordi det er et sterkere fokus på pust og indre tanker, men nå har du sjansen til å få noen 1-1 samtaler med folk som går i ditt tempo. Prøv å grave et lag dypere og dele en hemmelighet eller åpne opp om hvorfor du trengte å lade opp i Nepal.

IMG 5765

Dag 13: Tilbake til Kathmandu

Stå opp tidlig og nyt morgenen i fjellet før vi starter kjøreturen tilbake til Kathmandu. Finn en kreativ måte å underholde dine medreisende på en del av reisen, gjør deg komfortabel og forbered deg på en lang lur eller nyt de naturskjønne turstiene som flyr forbi utenfor vinduet ditt. I natt skal du sove på hotell etter en lang, velfortjent dusj.

Massage

Dag 14: Tid for å slappe av

Etter en uke med fotturer trenger du litt velvære. Gi kroppen en givende massasje og prøv å øv på noen av pusteøvelsene du fikk på dag 3 hvis smertene når din komfortsone. Husk at du alltid kan fortelle massøren om det er for kraftig. Du kan også prøve å meditere for å gi kropp og sinn den ultimate opplevelsen av avslapning.

Img7 (1)

Dag 15: Første dag i et buddhistisk kloster

Slå av telefonen og gjør deg klar for en dypere connection med deg selv og verden rundt deg! De neste par dagene skal du bo i et buddhistisk kloster i det hellige området Padmasambhava. Her kan du komme nærmere harmoni, fred og tilfredshet hvis du overgir deg til prosessen. Dette inkluderer å la telefonen være avslått og gi etter for opplevelsen av yoga og meditasjon. Hvis du lykkes, kan du forvandle uønsket oppførsel til et lykkeligere liv.

Img15

Dag 16: Yoga & meditatasjon

Våkn opp til en hel dag med yoga, meditasjon og indre utforskning. Du vil få en dypere forståelse av Asana yoga, vi vil gjøre pusteøvelser og du vil lære forskjellige meditasjonsteknikker. Vi vil søke kunnskap om livets evige reise og livet utover. Disse dagene kan virke intense, men prøv å overgi deg til det du blir undervist. På denne måten kan du ta med deg ferdighetene med meditasjon, pust og yoga tilbake til livet ditt hjemme og integrere dem for en bedre og lykkeligere livsstil.

Solomeditation (1)

Dag 17: Siste dag i buddhist kloster

I dag står vi tidlig opp for å delta i bønn med munkene i klosteret og for morgenyoga. Etter frokost er vi klare for å ta en kort fottur til hulen der Ghuru Rinpoche mediterte og oppdaget opplysning. Etter at du nyter den siste lunsjen i klosteret, er det på tide å si farvel og dra tilbake til Kathmandu for den siste kvelden sammen. Vi feirer tiden vi har tilbrakt sammen med en avskjedsmiddag.

Fares Nimri V6ufg Olrcc Unsplash

Dag 18: Avreise

Nå er tiden inne for å komme i kontakt med hverandre på sosiale medier eller utveksle kontaktinformasjon for de kommende gjenforeningene! Det er på tide å pakke sekken en siste gang og si farvel til vertene og medreisende.

Du kan velge å forlenge oppholdet – det er fortsatt mye å se og gjøre i Nepal. For de som må reise hjem er flyplasstransporten inkludert.

Se som liste

Reiselengde

18 dager

Hvor?

Kathmandu, Thulo Syabru, Lama, Langtang Valley, Kyanjing Gompa, Syabru Besi, Padmasambhav

Hva kommer du til å lære?

Mindfulness og yoga

Anbefalt lommepenger

2500-3500kr

Pris fra*

13 950 NOK

Send forespørsel
Gå offline og søk ekte tilstedeværelse gjennom meditasjon og fotturer i nepalske Himalaya.

Røm fra hverdagen og få en dypere forståelse av deg selv og din verdi. Denne reisen vil ikke bare lære deg verdien av å koble av det digitale nettet, men vil gi deg noe bedre tilbake: verktøyene til å fokusere, konsentrere deg og håndtere dine innerste tanker.

Lær den sanne betydningen av å være i øyeblikket. Legg vekk telefonen og oppdag en helt ny verden av vidundere. Det finnes ikke noe bedre sted å fordype seg i nåtiden enn Nepal med vakre Himalaya som bakteppe.

Denne reisen vil gi deg tilbake evnen til å være tilstede i nuet. Ikke i går, i morgen eller på Instagram. Denne tilstedeværelsen med dine medreisende kan gi en helt annen forbindelse – en som er ekte og ikke bare digital. Du vil bli tvunget til å leve med den vanskelige stillheten uten noen telefon å flykte inn i, og det vil forvandle din sosiale interaksjon fremover – hvis du lar det!

Vil du vite mer om denne opplevelsen? Klikk her for å booke online!

Hva er inkludert?
 • All overnatting
 • Nødvendige turtillatelser
 • Guidede meditasjons- og yogaøkter
 • 1 times massasje
 • Måltider oppgitt i reiseruten
 • Transport mellom steder (angitt i reiseruten)
 • Engelsktalende guider og transportører der det trengs
 • Flyplasstransport ved ankomst og avreise
 • KILROY goodiebag
 • Community fasilitato
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Tilleggsaktiviteter
 • Tips til guider og transportører
 • Internasjonal transport til og fra Nepal
 • Måltider som ikke er angitt i reiseruten
 • Varme dusjer og bad mens du er på tur (lokal avgift)

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Dag 1 - Ankomst Nepal

Velkommen til Kathmandu! Det er opp til deg om du vil ankomme tidligere, men i dag er dagen du vil møte alle menneskene du skal dele denne utrolige reisen med. Du vil bli ønsket velkommen med tradisjonell nepalesisk te før du får litt tid til å slå deg til ro. I kveld spiser vi velkomstmiddag sammen.

Dag 2: Buddhisme & Hinduisme i Nepal

I dag vil du bli introdusert til tradisjonene og stedene rundt de to store religionene i Nepal: buddhisme og hinduisme. Du starter dagen på Swayambhunath – et eldgammelt religiøst område som består av en stupa, en rekke helligdommer og templer omgitt av skog, hvilende på toppen av en ås. Etter det tar vi veien til Kathmandu og utforsker noen av de viktige buddhistiske og hinduistiske stedene rundt.

Dag 3: Introduksjon til meditasjon & yoga

Det er på tide med litt selvutvikling. I dag ser vi innover for en interaktiv introduksjon til verktøyene som ligger i meditasjon og yoga. Inne i deg ligger uendelige muligheter som venter på å bli oppdaget. Workshoppen er ment å gi deg en større innsikt i hvem du er for å kunne utnytte potensialet ditt for en større versjon av deg selv. Du vil bli introdusert for yogiske pusteøvelser for å hjelpe deg å slippe stress og angst og bringe tilbake klare og positive tanker. Du vil også lære noen enkle yogastillinger som du kan integrere i din daglige rutine for bedre helse, fokus og avslapning.

Dag 4: Tid til å reflektere & utforske

I dag vil du være fri til å utforske Kathmandu alene eller sammen med dine medreisende. Kathmandu har en unik blanding av kunst, kultur og historie. Benytt sjansen til å få kontakt med gruppa, øv på noe av det du lærte i går, og forbered deg på de kommende dagene i fjellet. Fyll på med snacks (og kontanter) og nyt en dag med avslapning i den fargerike byen Kathmandu.

Dag 5: Kjør til Dhunche

Bli komfortabel! Denne dagen vil hovedsakelig gå med til å kjøre opp åsene i Kathmandu til Dhunche. Kjøreturen bør ta rundt syv timer, så sørg for at du har lastet ned en fin podcast eller forberedt et spill du kan spille med medreisende mens du kjører. Du kan også bare nyte en rolig stund mens du passerer Himalaya-fjellene, terrasserte felt og rustikke landsbyer. Du vil avslutte dagen på 1960 meter høy og bo i et tehus for natten.

Dag 6: Første Fjelltur

Du starter dagen med en siste kjøretur mens du kan prøve å få et glimt av Langtang- og Tibetian-fjellene. Turen begynner i Bharkhu hvor du starter stigningen mot Thulo Syabru. Underveis passerer du eplefarmer, furuskog og noen få bosetninger. I dag er det mest en oppoverbakke, men den er ikke for bratt. Turen ender på 2250 moh. i Thulo Syabru, hvor du bor i et annet tehus.

Dag 7: Fottur langs Langtang River

Med omtrent seks timers vandring foran deg, er det en god idé å øve på noen av yogaøvelsene fra et par dager siden før du starter turen. I dag passerer du en hengebro som krysser Langtang-elven, og forbi den lille landsbyen Pairo Besi i tett nepalesisk skog. Vi tar en liten pause i landsbyen Bamboo mens vi forbereder oss på dagens siste etappe. Den siste biten av dagens vandring er også den vanskeligste med mange trapper mot målet for natten.

Dag 8: Tur til Langtang Valley

Forbered deg på nok en dag med trekking mot Langtang Village - kanskje den vanskeligste på denne turen. Når vi passerer steder som Ghore Tabela, kan du oppleve den fantastiske utsikten over Langtang Lirung. Vi går langs vannmøller, buddhistiske bønnehjul og chortens med hellige hauger av utskårne steiner, og forbi midlertidige bosetninger. Disse brukes av gjetere som bringer storfeet sitt hit for å beite i sommermånedene. Ruten i dag er for det meste stigende, men det er en svak stigning til du kommer til Langtang-dalen.

Dag 9: Halvdagstur & tid til å slappe av

Nok en dag med fotturer – men i dag er en kort dag for å gi deg tid til å restituere etter fire timers oppoverbakke. I dag får du sjansen til å oppleve bittesmå landsbyer, steinhus, bekker og morener. Vi avslutter turen i Kyanjin hvor du vil ha tid til å utforske omgivelsene, gi bena en nødvendig pause, eller bare ta inn de snødekte toppene som omgir deg i alle retninger. Det er også et kloster og en ostefabrikk hvis du foretrekker å utforske enda mer.

Dag 10: Valgfri fottur eller hviledag

Trenger du tid til å få journalen oppdatert og beina en sjanse til å hvile? Gode ​​nyheter! I dag kan du sette bena opp, lene deg tilbake og nyte den spektakulære utsikten rundt deg. Du kan også rusle rundt i landsbyen og kanskje få en ny venn?

Hvis du er klar for det, kan du også melde deg på en valgfri fottur til Tserko Ri. Det er definitivt verdt det hvis bena dine er klare for det, men det er også en hard heldagsvandring. Utsikten fra denne turen vil imidlertid hjelpe deg å se forbi utmattelse.

Dag 11: Starten på nedstigningen

Forbered knærne eller finn en grei turstokk: i dag starter vi nedstigningen! Det kan være lettere å puste, men vanskeligere for noen muskler du kanskje ikke engang visste at du hadde. I dag går du tilbake på ruten fra Kyanjin gjennom Langtang Village til Lama Hotel mens du nyter den utrolige fjellutsikten du kanskje gikk glipp av på vei opp. Avslutt dagen med noen sårt tiltrengte tøyeøvelser.

Dag 12: Siste dag med fjelltur

Når du fortsetter å gå nedover, kan du benytte anledningen til å få kontakt med dine medreisende på et dypere nivå. Det kan være vanskelig å gjøre på vei opp fordi det er et sterkere fokus på pust og indre tanker, men nå har du sjansen til å få noen 1-1 samtaler med folk som går i ditt tempo. Prøv å grave et lag dypere og dele en hemmelighet eller åpne opp om hvorfor du trengte å lade opp i Nepal.

Dag 13: Tilbake til Kathmandu

Stå opp tidlig og nyt morgenen i fjellet før vi starter kjøreturen tilbake til Kathmandu. Finn en kreativ måte å underholde dine medreisende på en del av reisen, gjør deg komfortabel og forbered deg på en lang lur eller nyt de naturskjønne turstiene som flyr forbi utenfor vinduet ditt. I natt skal du sove på hotell etter en lang, velfortjent dusj.

Dag 14: Tid for å slappe av

Etter en uke med fotturer trenger du litt velvære. Gi kroppen en givende massasje og prøv å øv på noen av pusteøvelsene du fikk på dag 3 hvis smertene når din komfortsone. Husk at du alltid kan fortelle massøren om det er for kraftig. Du kan også prøve å meditere for å gi kropp og sinn den ultimate opplevelsen av avslapning.

Dag 15: Første dag i et buddhistisk kloster

Slå av telefonen og gjør deg klar for en dypere connection med deg selv og verden rundt deg! De neste par dagene skal du bo i et buddhistisk kloster i det hellige området Padmasambhava. Her kan du komme nærmere harmoni, fred og tilfredshet hvis du overgir deg til prosessen. Dette inkluderer å la telefonen være avslått og gi etter for opplevelsen av yoga og meditasjon. Hvis du lykkes, kan du forvandle uønsket oppførsel til et lykkeligere liv.

Dag 16: Yoga & meditatasjon

Våkn opp til en hel dag med yoga, meditasjon og indre utforskning. Du vil få en dypere forståelse av Asana yoga, vi vil gjøre pusteøvelser og du vil lære forskjellige meditasjonsteknikker. Vi vil søke kunnskap om livets evige reise og livet utover. Disse dagene kan virke intense, men prøv å overgi deg til det du blir undervist. På denne måten kan du ta med deg ferdighetene med meditasjon, pust og yoga tilbake til livet ditt hjemme og integrere dem for en bedre og lykkeligere livsstil.

Dag 17: Siste dag i buddhist kloster

I dag står vi tidlig opp for å delta i bønn med munkene i klosteret og for morgenyoga. Etter frokost er vi klare for å ta en kort fottur til hulen der Ghuru Rinpoche mediterte og oppdaget opplysning. Etter at du nyter den siste lunsjen i klosteret, er det på tide å si farvel og dra tilbake til Kathmandu for den siste kvelden sammen. Vi feirer tiden vi har tilbrakt sammen med en avskjedsmiddag.

Dag 18: Avreise

Nå er tiden inne for å komme i kontakt med hverandre på sosiale medier eller utveksle kontaktinformasjon for de kommende gjenforeningene! Det er på tide å pakke sekken en siste gang og si farvel til vertene og medreisende.

Du kan velge å forlenge oppholdet – det er fortsatt mye å se og gjøre i Nepal. For de som må reise hjem er flyplasstransporten inkludert.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...