Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hiking og Klatring i Balkan – re:connect


group of people hiking mountains in the Balkans
Map of itinerary in the Balkans

Dag 1 – Ankomst Beograd

Er du klar for ditt livs eventyr? Du blir hentet på flyplassen eller i byen hvis du ankommer tidlig i Beograd og like etter blir du overført til vår første basecamp på fjellet Zlatibor (3 timers kjøring). Etter at du har funnet deg til rette her, vil du introdusere deg selv og bli introdusert for ditt nye team, programmet for de neste ukene, og instruktørene dine som vil guide deg gjennom denne Balkan-reisen.

People doing teambuilding activities

Dag 2 – Teambuilding

De første par dagene vil dere bli introdusert for hverandre, instruktørene dine og programmet for denne reisen. Fokus vil være å bli kjent og bygge tillit – en viktig del av å tilbringe tid i naturen sammen. Dette vil legge grunnlaget for vennskapene som vil vokse i løpet av de neste par ukene, og jo mer du gir på dette tidspunktet, jo mer får du ut av resten av reisen.

Wild berries

Dag 3 – Overlevelsesferdigheter

Etter å ha blitt kjent med dine medreisende, vil du lære grunnleggende overlevelsesferdigheter i naturen. Du vil lære hva du skal gjøre i uventede situasjoner som å vite hvilke planter (ikke) du skal spise, hvordan og hvor du skal slå leir, grunnleggende førstehjelp, hvordan du tenner bål (uten fyrstikker)... du skjønner. I løpet av de første dagene er hovedmålet å bygge opp din tillit til naturen og sørge for at du kan overleve – selv uten teamet ditt. Senere vil du få mer avanserte overlevelsesferdigheter. Du vil sette pris på naturens skjønnhet på en helt ny måte mens du utforsker fjell, fosser og grotter med det nye teamet ditt.

Group hiking

Dag 4 – Fjelltur Ferdigheter

Før du drar ut i marka med en fottur til toppen av Kobija Glava Peak, vil du lære deg ferdigheter som hvordan du pakker sekken riktig, hva du skal pakke, hva slags utstyr du trenger og hva du skal se etter. Se hvordan ferdighetene fra forrige dag om ernæring og førstehjelp kommer i bruk under turen, og lær mer om grunnleggende hydrering og orientering i naturen.

Stopića cave in Serbia

Dag 5 – Grotter og Fossefall

Den siste dagen i Serbia får du en omvisning i Stopića-hulen og Gostilje-fossene om morgenen mens du har fri resten av dagen for å catche opp med på journalføringen din, bli bedre kjent med gruppa og knytte nye vennskap. Dette er din tid til å reflektere og gjenoppdage en ny side av deg selv etter et par aktivitetsfylte dager med utforskning.

A man showing climbing skills to a group of onlookers

Dag 6 – Grunnleggende Klatreferdigheter

Etter å ha brukt de siste dagene på å bli komfortabel i naturen, drar vi til Bosnia og lærer deg de grunnleggende klatreferdighetene som trengs for å være trygg i fjellveggen. Du vil bli kjent med fjellklatringsknuter, klatreutstyr, taupakking og sikkerhetsinstruksjoner. Vi lærer om rappellering og klatreteknikker for topptau.

Husk: Vi vil gå gjennom flere klatreteknikker under reisen din, så forbered deg på å ha såre muskler og mer selvtillit på slutten av reisen.

Viber Image 2021 05 26 09 448 13

Dag 7 – Klatreferdigheter

Nå som du kan det grunnleggende, er det på tide å ta det opp et hakk og begi deg ut i klippene på fjellet Romanija. Mens vi går fra teori til praksis, vil du ta dine nye ferdigheter i bruk og bruke dem i det virkelige liv. Hvis du blir sittende fast, tenk på teorien fra tidligere, observer dine medreisendes teknikker eller prøv å aktivere en annen muskelgruppe. Mange får vondt i armene i begynnelsen, men bena skal faktisk gjøre det meste av tunge løft.

Women climbing rock wall

Dag 8 – Avanserte Klatreferdigheter

I dag tar vi det opp et hakk og utfordrer deg til å bruke klatreferdighetene dine ved å gå klatre i fjellveggene til Red Rocks, fjellet Romanija. Bruk hviletiden mellom stigningene til å heie på medreisende og ta en sniktitt på hva de gjør for å lykkes. Lær å jobbe med dine unike fordeler – enten det er å ha lange armer eller å være super fleksibel.

Group of people looking at map

Dag 9 – Avanserte Overlevelsesferdigheter

I dag får musklene dine en hviledag mens vi går ut i naturen og lærer hvordan du sporer dyrelivet og hvordan du forbereder ly for et lengre opphold i naturen. Vi vil lære om vannrensing, hvordan identifisere ville spiselige og medisinske planter, bruke forskjellige metoder for fiske, avhengig av elementene som er tilgjengelige. Alt du trenger for å overleve i skogen dersom du må. Vi lager lunsj sammen i naturen: bon appetite!

two people via ferrata climbing

Dag 10 – Via Ferrata Klatreferdigheter

I dag er du tilbake på fjellveggene, men ferdighetene er litt annerledes da du vil lære "via Ferrata" klatring. Du starter med å bli introdusert til utstyret og teknikkene før vi drar ut til fjellet, hvor du klatrer via Ferrata "the Falcon way".

Mt. Durmitor in Montenegro

Dag 11 – Mt. Durmitor & Lake Montenegro

I dag reiser vi til Montenegro! Mer presist, Mt. Durmitor. Etter reisen kan du velge å ta deg tid til å reflektere, spille et spill med gruppa, eller gå på en tur rundt Black Lake, Durmitor. Ta deg tid til å med gruppa!

A group of people climbing to Bobotov Kuk in Montenegro

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk

Forbered deg på en hel dag med fjellturer basert på alt du har lært så langt. Det ville være synd å ikke krone turen vår med Montenegros høyeste topp – Bobotov Kuk (2523m). Med en fantastisk utsikt vil hele opplevelsen være en å huske i årene som kommer.

Beach in old town Bar Montenegro

Dag 13 – Bar By

Etter vår store stigning i går er det på tide å sette ned farten og nyte litt av strandlivet i Balkan. Derfor drar vi til Bar ved kysten om morgenen. Her kan du spise lunsj, dra til stranden for en dukkert, eller vi kan organisere en valgfri tur til en nærliggende topp med utsikt over gamlebyen Bar. I dag nyter vi naturen og havet rundt!

The streets of Bar in Montenegro

Dag 14 – Tid for Refleksjon

Idag får du mer tid til å vandre rundt og nyte det montenegrinske havet. For de som fortsatt ønsker en siste fjelltur kan vi organisere en valgfri tur til en nærliggende topp med utsikt over gamlebyen Bar (akkurat som i går). Ta deg tid til å oppdatere dagboken din, si et ordentlig farvel til gruppa eller nyt den siste biten av strandlivet på Balkan før vi spiser en siste fellesmiddag sammen.

Dubrovnik view

Dag 15 - Avreise

Vi starter dagen med vårt siste fellesmåltid før vi drar til ditt fjerde land i Balkan: Kroatia! Du blir satt av på flyplassen, men du kan velge å gå rett til returflyvningen, forlenge oppholdet og ta en shuttlebuss inn til sentrum, eller ta toget hjem istedenfor. Uansett, i dag er dagen vi sier farvel, så sørg for at du har delt kontaktinformasjonen din for å holde kontakten for fremtidige gjenforeninger.

Woman reconnecting with nature in Balkan

Godt å vite

Noen ganger endrer ting seg – men la oss være ærlige, alt er en del av eventyret! Den beskrevne reiseruten er utsatt for mindre endringer og endringer som kan være et resultat av værforhold eller andre eksterne faktorer. Selv om timeplanen kan variere litt, vil alle aktivitetene som er oppgitt skje under reisens varighet.

Se som liste

Reiselengde

15 dager

Hvor?

Serbia, Bosnia, Montenegro & Croatia

Hva kommer du til å lære?

Overlevelses ferdigheter, hiking og climbing

Anbefalt lommepenger

500-1000kr

Pris fra*

12 450 NOK

Send forespørsel
Reis ut i villmarken, omgi deg med naturen, og koble til noe som er større enn deg mens du drar til Serbia, Bosnia, Montenegro og Kroatia.

Opplev hva det betyr å virkelig være i live ved å utfordre deg selv til å gå tilbake til det grunnleggende. Du får mye mer enn du forventer tilbake! Bli med et lite team av likesinnede til de nærliggende og eksotiske delene av Europa, hvor du er "off the grid" og nær naturen.

Denne opplevelsen kommer til å vekke til live den lekende forståelsen for naturen som kommer av å føle deg trygg i villmarken. Du får ferdighetene til å overleve – så selv om du noen gang skulle gå deg vill alene i naturen vet du hvordan du skal ta hånd om situasjonen. Disse grunnleggende ferdighetene vil gi deg uavhengighet og ro til å slappe av på en helt ny måte. Du lærer hvordan du renser vann, setter opp leir under forskjellige omstendigheter og navigere uten mobilen. Du får en skikkelig introduksjon og praktiske instruksjoner til hiking, forskjellige klatreteknikker, hva og hvordan du skal pakke, orientering, ernæring og hydrering i naturen, etc.

Naturen kan lære oss mye, ikke bare om naturen i seg selv, men om det meste av det vi gjør til hverdags – enten det er å jobbe med datasystemer eller ta vare på mennesker og alt i mellom. Ved å koble til naturen igjen, vil du oppdage dine evner og se deg selv i et helt nytt lys.

Vil du vite mer om denne opplevelsen? Klikk her for å booke online!

Hva er inkludert?
 • 14 overnattinger (flere overnattingsmuligheter)
 • Transport fra/til flyplassen
 • Transport til/fra stedet for alle programaktiviteter
 • Alle måltider unntatt lunsj på dag 13 og 14
 • Profesjonelle og lisensierte UIAA-instruktører for alle aktiviteter i henhold      til programmet
 • Utstyr for alle aktiviteter per program (sovepose ikke inkludert)
 • Alle billetter og avgifter for nasjonalparker, grotter og fossefall
 • KILROY goodiebag før avreise
 • Community fasilitator
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Flybillett/transport til start- og sluttstedene
 • Lunsj dag 13 og 14
 • Drikke og snacks
 • Eventuelle ekstra personlige utgifter
 • Sovepose hvis du velger standard teltalternativ
 • Personlig utstyr

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Dag 1 – Ankomst Beograd

Er du klar for ditt livs eventyr? Du blir hentet på flyplassen eller i byen hvis du ankommer tidlig i Beograd og like etter blir du overført til vår første basecamp på fjellet Zlatibor (3 timers kjøring). Etter at du har funnet deg til rette her, vil du introdusere deg selv og bli introdusert for ditt nye team, programmet for de neste ukene, og instruktørene dine som vil guide deg gjennom denne Balkan-reisen.

Dag 2 – Teambuilding

De første par dagene vil dere bli introdusert for hverandre, instruktørene dine og programmet for denne reisen. Fokus vil være å bli kjent og bygge tillit – en viktig del av å tilbringe tid i naturen sammen. Dette vil legge grunnlaget for vennskapene som vil vokse i løpet av de neste par ukene, og jo mer du gir på dette tidspunktet, jo mer får du ut av resten av reisen.

Dag 3 – Overlevelsesferdigheter

Etter å ha blitt kjent med dine medreisende, vil du lære grunnleggende overlevelsesferdigheter i naturen. Du vil lære hva du skal gjøre i uventede situasjoner som å vite hvilke planter (ikke) du skal spise, hvordan og hvor du skal slå leir, grunnleggende førstehjelp, hvordan du tenner bål (uten fyrstikker)... du skjønner. I løpet av de første dagene er hovedmålet å bygge opp din tillit til naturen og sørge for at du kan overleve – selv uten teamet ditt. Senere vil du få mer avanserte overlevelsesferdigheter. Du vil sette pris på naturens skjønnhet på en helt ny måte mens du utforsker fjell, fosser og grotter med det nye teamet ditt.

Dag 4 – Fjelltur Ferdigheter

Før du drar ut i marka med en fottur til toppen av Kobija Glava Peak, vil du lære deg ferdigheter som hvordan du pakker sekken riktig, hva du skal pakke, hva slags utstyr du trenger og hva du skal se etter. Se hvordan ferdighetene fra forrige dag om ernæring og førstehjelp kommer i bruk under turen, og lær mer om grunnleggende hydrering og orientering i naturen.

Dag 5 – Grotter og Fossefall

Den siste dagen i Serbia får du en omvisning i Stopića-hulen og Gostilje-fossene om morgenen mens du har fri resten av dagen for å catche opp med på journalføringen din, bli bedre kjent med gruppa og knytte nye vennskap. Dette er din tid til å reflektere og gjenoppdage en ny side av deg selv etter et par aktivitetsfylte dager med utforskning.

Dag 6 – Grunnleggende Klatreferdigheter

Etter å ha brukt de siste dagene på å bli komfortabel i naturen, drar vi til Bosnia og lærer deg de grunnleggende klatreferdighetene som trengs for å være trygg i fjellveggen. Du vil bli kjent med fjellklatringsknuter, klatreutstyr, taupakking og sikkerhetsinstruksjoner. Vi lærer om rappellering og klatreteknikker for topptau.

Husk: Vi vil gå gjennom flere klatreteknikker under reisen din, så forbered deg på å ha såre muskler og mer selvtillit på slutten av reisen.

Dag 7 – Klatreferdigheter

Nå som du kan det grunnleggende, er det på tide å ta det opp et hakk og begi deg ut i klippene på fjellet Romanija. Mens vi går fra teori til praksis, vil du ta dine nye ferdigheter i bruk og bruke dem i det virkelige liv. Hvis du blir sittende fast, tenk på teorien fra tidligere, observer dine medreisendes teknikker eller prøv å aktivere en annen muskelgruppe. Mange får vondt i armene i begynnelsen, men bena skal faktisk gjøre det meste av tunge løft.

Dag 8 – Avanserte Klatreferdigheter

I dag tar vi det opp et hakk og utfordrer deg til å bruke klatreferdighetene dine ved å gå klatre i fjellveggene til Red Rocks, fjellet Romanija. Bruk hviletiden mellom stigningene til å heie på medreisende og ta en sniktitt på hva de gjør for å lykkes. Lær å jobbe med dine unike fordeler – enten det er å ha lange armer eller å være super fleksibel.

Dag 9 – Avanserte Overlevelsesferdigheter

I dag får musklene dine en hviledag mens vi går ut i naturen og lærer hvordan du sporer dyrelivet og hvordan du forbereder ly for et lengre opphold i naturen. Vi vil lære om vannrensing, hvordan identifisere ville spiselige og medisinske planter, bruke forskjellige metoder for fiske, avhengig av elementene som er tilgjengelige. Alt du trenger for å overleve i skogen dersom du må. Vi lager lunsj sammen i naturen: bon appetite!

Dag 10 – Via Ferrata Klatreferdigheter

I dag er du tilbake på fjellveggene, men ferdighetene er litt annerledes da du vil lære "via Ferrata" klatring. Du starter med å bli introdusert til utstyret og teknikkene før vi drar ut til fjellet, hvor du klatrer via Ferrata "the Falcon way".

Dag 11 – Mt. Durmitor & Lake Montenegro

I dag reiser vi til Montenegro! Mer presist, Mt. Durmitor. Etter reisen kan du velge å ta deg tid til å reflektere, spille et spill med gruppa, eller gå på en tur rundt Black Lake, Durmitor. Ta deg tid til å med gruppa!

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk

Forbered deg på en hel dag med fjellturer basert på alt du har lært så langt. Det ville være synd å ikke krone turen vår med Montenegros høyeste topp – Bobotov Kuk (2523m). Med en fantastisk utsikt vil hele opplevelsen være en å huske i årene som kommer.

Dag 13 – Bar By

Etter vår store stigning i går er det på tide å sette ned farten og nyte litt av strandlivet i Balkan. Derfor drar vi til Bar ved kysten om morgenen. Her kan du spise lunsj, dra til stranden for en dukkert, eller vi kan organisere en valgfri tur til en nærliggende topp med utsikt over gamlebyen Bar. I dag nyter vi naturen og havet rundt!

Dag 14 – Tid for Refleksjon

Idag får du mer tid til å vandre rundt og nyte det montenegrinske havet. For de som fortsatt ønsker en siste fjelltur kan vi organisere en valgfri tur til en nærliggende topp med utsikt over gamlebyen Bar (akkurat som i går). Ta deg tid til å oppdatere dagboken din, si et ordentlig farvel til gruppa eller nyt den siste biten av strandlivet på Balkan før vi spiser en siste fellesmiddag sammen.

Dag 15 - Avreise

Vi starter dagen med vårt siste fellesmåltid før vi drar til ditt fjerde land i Balkan: Kroatia! Du blir satt av på flyplassen, men du kan velge å gå rett til returflyvningen, forlenge oppholdet og ta en shuttlebuss inn til sentrum, eller ta toget hjem istedenfor. Uansett, i dag er dagen vi sier farvel, så sørg for at du har delt kontaktinformasjonen din for å holde kontakten for fremtidige gjenforeninger.

Godt å vite

Noen ganger endrer ting seg – men la oss være ærlige, alt er en del av eventyret! Den beskrevne reiseruten er utsatt for mindre endringer og endringer som kan være et resultat av værforhold eller andre eksterne faktorer. Selv om timeplanen kan variere litt, vil alle aktivitetene som er oppgitt skje under reisens varighet.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...