{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Working Holiday Canada

Snowboardere på Working Holiday i Canada

Working Holiday i Canada

Canada er uten tvil en av verdens beste skidestinasjoner og er kjent for sin fantastiske vintersesong. Perfekte snøforhold, livlig natteliv, variert terreng og massevis av fantastisk natur. Det kan være din hver dag hvis du velger en arbeidsferie i Canada. Er du ikke en fan av kalde vintre eller vintersport generelt? Det er store muligheter for sommersesongen også, når reisende strømmer til Canada for å fikse utendørseventyret sitt. Få smaken av fotturer, fjellklatring og rafting mens du jobber i utlandet. Eller enda bedre, forleng oppholdet og arbeid i utlandet i opptil 12 måneder for å nyte en full vinter- og sommersesong i landet med lønnesirup og ishockey!

Spør oss om Working Holiday i Canada

Banff Lake Louise Girl In Canoe Cover
british-coumbia-canada-whistler-skier-on-top-of-mountain-cover

WORKING HOLIDAY I CANADA 2023/24 – HVA KOSTER DET?

Enten du vil dra ut alene eller med en vennegjeng, er vår Canada Summer Adventure Pack og Canada Powder Pack billetten din til et fantastisk eventyr i utlandet.

Vintersesongen 2023/2024:  9.926 NOK

Sommersesong 2024: Early bird-tilbud på 7.455, - om du booker før 1. Desember 2023.

Etter 1. desember blir det det blir prisen 8.165, -. Sommer sesongen går fra midten av mai til slutten av september-tidlig oktober. Du kan også bli igjen og jobbe gjennom vintersesongen også om du vil det!

Powder Package

Med vår Powder Package er det enkelt å reise på Working Holiday til Canada. Før du reiser arrangerer vi nemlig intervjuer for deg med representanter fra noen av de største skianleggene i Canada. Dermed får du mulighet til å skrive kontrakt med for eksempel Lake Louise, Silver Star eller Revelstoke allerede før du reiser. I tillegg til å hjelpe deg med å få jobb, hjelper vi deg også med å skaffe bolig, søke om visum og ordne med annet nødvendig papirarbeid. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke reise på Working Holiday. 

Om vinteren er det muligheter for å jobbe ved skianlegg i utrolige Lake Louise og Silverstar. Titusenvis av unge mennesker fra hele verden reiser til Canada hvert år for skisesongen, så det er lurt å sørge for å ha en jobb før du reiser – ikke bare for å unngå å bli skuffet, men også for å spare en liten slump med penger i tilfelle du ender opp med å være i Canada uten inntekt. Intervjuer for vintersesongen starter en gang i 2023, mens selve sesongen starter i november.

Summer Adventure

Vår Summer Adventure Package gjør det også enkelt å reise på Working Holiday til Canada. Samme som med Powder Package arrangerer vi intervjuer med representanter fra noen av de største resortene i Canada. Vi hjelper deg også med å skaffe bolig, søke om visum og ordne med annet nødvendig papirarbeid. 

Om sommeren er det muligheter for å jobbe i blant annet Lake Louise, Cathedral Mountain Lodge og Fairmont Banff Springs. Alle disse er førsteklasses steder for utendørssport og eventyr, og ligger fantastisk til blant utrolig natur, fjell, innsjøer og skoger. Det er et sant paradis for sykling, klatring, fotturer og kajakkpadling. Intervjuer for sommersesongen starter i slutten av februar eller begynnelsen av mars, og sesongen starter i midten av mai.

Hva er inkludert i Working Holiday Canada?

Powder Package

 • Intervju med et kanadisk resort
 • Garantert jobb med 4-6 måneders kontrakt eller pengene tilbake
 • Visumhjelp fra start til slutt
 • Ankomstguide
 • Garantert personalbolig og hjelp til å få personnummer
 • Sesongbasert ''heiskort'' der du jobber (kan variere avhengig av sted)
 • 10 % rabatt på overnatting på SameSun Hostel Vancouver, som også inkluderer gratis frokost og 20 % rabatt på mat og drikke
 • Orienteringsmøte ved ankomst
 • Sosiale arrangementer for ansatte
 • Flotte ferieanleggsrabatter på detaljhandel, utleie, mat og drikke
 • Hjelp til å åpne en kanadisk bankkonto og sette opp mobilnummer
 • Bistand med skattedokumentasjon
 • Facebook-gruppe for alle destinasjoner – møt dine nye kollegaer før du ankommer
 • 24-timers støtte
 • Sommer resort plasseringer hvis du ønsker å bo og jobbe under vintersesongen også

Summer Adventure Package

 • Intervju med et kanadisk resort
 • Garantert jobb med 4-6 måneders kontrakt eller pengene tilbake
 • Visumhjelp fra start til slutt
 • Ankomstguide
 • Garantert personalbolig og hjelp til å få personnummer
 • Sesongbasert ''sykkelpass'' der du jobber (kan variere avhengig av sted)
 • Orienteringsmøte ved ankomst
 • Vancouver sightseeingtur
 • Sosiale arrangementer for ansatte
 • Hjelp til å åpne en kanadisk bankkonto og sette opp mobilnummer
 • Bistand med skattedokumentasjon
 • Facebook-gruppe for alle destinasjoner – møt dine nye kollegaer før du ankommer
 • 24-timers støtte
 • Vinterresort plasseringer hvis du ønsker å bo og jobbe under vintersesongen også

Merk at selve Working Holiday-visumet, som koster ca. 225 CAD, ikke er inkludert i prisen.

Flybilletter t/r Canada er heller ikke inkludert. Vi tilbyr derimot fleksible flybilletter som er perfekte for deg som ikke er har bestemt deg for hvor lenge du har lyst til å være borte. Bruk vår søkemotor eller ta kontakt med en av våre reisespesialister for å finne de beste prisene.

Kan jeg reise til Canada og finne meg jobb mens jeg er der?

Tusenvis av unge fra hele verden reiser hvert år til Canada for å oppleve skisesongen, så konkurransen om jobbene er hard. For å unngå å bli skuffet, men også for å spare penger, anbefaler vi at du sikrer deg en jobb før du reiser fra Norge. Bestiller du vår Working Holiday-pakke hjelper vi deg med å finne jobb før du reiser.

Hva kan jeg jobbe med?

Vi samarbeider med noen av de største skiresortene i Canada og du kan derfor få jobb på fete steder som Silver Star og Lake Louise. Vi tilbyr et variert tilbud av jobbmuligheter innen bl. a. handel/butikk, skiutleie, skiskoler og restaurantbransjen. Alle stillinger inkluderer opplæring og byr på fordeler som bosted, gode lønninger, medarbeiderrabatt, gratis heiskort og utallige sosiale arrangementer og fester.  

Krav om biometrisk fingeravtrykk

I 2019 ble det innført en nytt krav fra canadiske myndigheter som sier at biometrisk fingeravtrykk må følge med i søknaden. Slike fingeravtrykk er kun mulig å foretå i Stockholm, Paris, Berlin, Dusseldorf, Haag, Reykjavik, Helsinki eller London. Dette koster 85 CAD.

Visumet er gyldig i 12 måneder så du kan velge å bli i Canada og jobbe gjennom sommeren eller reise rundt om du ønsker det. 

NB: Begrenset antall Working Holiday-visum til Canada

Hvert år får Norge opptil 100 Working Holiday-visum til Canada. Erfaringsmessig vet vi at disse visumene er veldig populære, så vi anbefaler deg å være tidlig ute.

Online ansettelses workshop

Det som gjør våre Canada Working Holiday-pakker enda enklere å bruke, er at de kan arrangeres på mindre enn 24 timer gjennom vår årlige ansettelses workshop, som finner sted online og starter i juli. Det er et krav at du har kontrakt med en arbeidsplass slik at du kan få visum dersom du ønsker å være med på workshopen.

Hvem kan søke om Working Holiday visum?

For å være kvalifisert for et Canada Summer Adventure-pakke eller en Canada Powder-pakke i sesongen 2023/2024, må du oppfylle følgende alderskrav og ha et rent strafferegister:

Danmark 18-35 år
Nederland 18-30 år
Belgia 18-30 år
Norge 18-35 år
Sverige 18-30 år

Dessverre tilbyr vi IKKE vår Canada Working Holiday til personer som bor utenfor landene ovenfor.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...