{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Working Holiday New Zealand

Mann på et jorde ved en innsjø i New Zealand

Working Holiday på New Zealand

Har du lyst til å reise til New Zealand og bli værende der mer enn et par uker? Da kan Working Holiday på New Zealand være noe for deg! Det gir deg muligheten til å reise samtidig som du tjener penger, slik at du kan få reisebudsjettet til å vare enda lenger.

Working Holiday-visumet gir deg 12 måneders oppholds- og arbeidstillatelse på New Zealand. De fleste velger å kombinere reising med jobbing og blir for eksempel værende på et sted i et par måneder, før de reiser videre og begynner å jobbe et nytt sted.

Spør oss om Working Holiday

Hvordan planlegger jeg en Working Holiday på best mulig måte?

For å gjøre det enklere å reise på Working Holiday til New Zealand har vi laget en egen Working Holiday-startpakke. Pakken inkluderer overnatting de første dagene og hjelp til å ordne blant annet bankkonto og skattekort. Pakken er tilgjengelig for de som starter sitt opphold i Auckland, men du står selvfølgelig fritt til å reise videre og utforske mer av New Zealand etter de første dagene.

Startpakken inkluderer følgende:

 • 3, 4 eller 7 overnattinger inkl. frokost på et sosialt hostell i sentrum av Auckland.
 • Transport fra flyplassen ved ankomst.
 • Informasjonsmøte om Work and Travel på New Zealand.
 • 12-måneders medlemskap i "New Zealand Job Search", som gir deg tilgang til massevis av spennende jobber.
 • Håndboken "Work NZ".
 • Hjelp til å opprette bankkonto og ordne skattekort.
 • Gode råd og reisetips for New Zealand.
 • 1 drink i baren på Globe.
 • 1 time med gratis internett.
 • Vodafone SIM-kort med NZD 5.
 • Bagasjeoppbevaring i opptil 1 mnd.


Viktig informasjon

For å kunne jobbe på New Zealand må du ha et gyldig Working Holiday-visum. Vi kan hjelp deg med å søke visum eller så kan du søke om visum på egenhånd via ambassadens nettsider.

Søk om Working Holiday-visum til New Zealand

Hvor mye koster et Working Holiday-visum?

Et Working Holiday-visum til New Zealand koster 455 NZD (ca. 2 890 NOK). Beløpet kan ikke refunderes etter at du har søkt.

Hvem kan søke om å få Working Holiday-visum?

Du kan søke om Working Holiday-visum dersom du er mellom 18-30 år, norsk statsborger og har et pass som er gyldig i minimum 3 mnd. etter planlagt hjemreise. Merk at du også må ha gyldig reiseforsikring for å få godkjent visumsøknaden.

Hvilke type jobber kan jeg forvente å få på Working Holiday på New Zealand?

Du står fritt til å søke på de jobbene du selv synes virker interessante, men det er spesielt gode muligheter for å få jobb innen reiseliv, jordbruk og bar- & restaurantbransjen. Husk å ta med røntgenbilder og bevis på helsesjekk dersom du vil jobbe innen helsesektoren, på skoler eller i barnehager.

Kan jeg reise inn og ut av New Zealand med et Working Holiday-visum?

Ja, du kan reise inn og ut av New Zealand så mange ganger du vil så lenge visumet ditt fortsatt er gyldig.

Kan jeg bli lenger enn 12 måneder?

Working Holiday-visumet gir deg 12 måneders oppholds- og arbeidstillatelse på New Zealand. Om du ønsker å bli værende lenger, har du mulighet til å søke om 3 måneders forlengelse dersom du oppfyller kravet om å ha jobbet minimum 3 måneder med innhøsting (på fruktgårder).

Hvor mye penger bør jeg spare opp på forhånd?

Når du søker om Working Holiday-visum til New Zealand må du kunne bekrefte at du har nok økonomiske midler til å forsørge deg selv under den første delen av oppholdet. Størrelsen på dette beløpet varierer, så hør med en av våre reisespesialister for oppdatert informasjon. Det kreves videre at du enten har en flybillett ut av New Zealand eller nok midler til å kunne kjøpe en slik billett.

Kan jeg studere på et Working Holiday-visum?

Du har mulighet til å studere enkeltfag mens du er på Working Holiday på New Zealand, men visumet er verken ment for eller egnet for de som ønsker å studere fulltid på New Zealand. Drømmer du om å studere på New Zealand kan du lese mer om det her.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...