{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ofte stilte spørsmål om Tripmates

travel-inspiration-friends-beach-cameras

Vi vet at du kanskje ønsker litt mer informasjon om fellesreisen, så her har vi prøvd å svare på noen av de vanligste spørsmålene.

Hva er Tripmates?

Tripmates turene våre er for deg som ønsker å reise Jorden Rundt, eller på annen lengre reise, men mangler noen andre å reise sammen med. Reisene kan også passe for venner eller en større gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre. Aldersgrensen er 26 år, og i snitt er de som reiser av gårde mellom 19 og 25 år.

Underveis møter du en kombinasjon av forhåndsbestemte opplevelsesreiser og aktiviteter, samtidig som gruppa får også mye tid på egenhånd. Da kan dere velge om dere vil følge hverandre eller bare møtes noen ganger underveis. På denne måten føles det ikke som om du reiser alene, men du bestemmer samtidig helt selv hvor mye du vil reise sammen med gruppen. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Hvem reiser jeg sammen med?

Du reiser sammen med en gjeng andre reiselystne fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Antall plasser på hver Tripmates tur er maks 12 og avhengig av interesse.

Hva er inkludert i prisen?

Flybilletter, bestillingsomkostninger, KILROY Goodiebag, klimakompensering og ISIC-kort er alltid inkludert i den prisen du får oppgitt på siden. I tillegg er en rekke overnattinger, opplevelsesreiser og aktiviteter inkludert. Hva som helt spesifikt er inkludert i de forskjellige fellesreisene er spesifisert under hver tur, så ta en titt på de forskjellige mulighetene og sjekk hva som står under 'inkludert'.

Lommepenger

På hver av fellesreisene har reisespesialistene satt en anbefalt sum for lommepenger, når det er sagt så dette med lommepenger veldig individuelt. Noen bruker mer penger enn andre, så derfor kan det være lurt å ha med seg litt ekstra om du vet at du pleier å bruke litt penger på reise. 

Når må reisen betales?

Du betaler et depositum på 1.500kr ved bestilling. Resten av reisen må betales 60 dager før avreise. 

Når bør jeg bestille?

Det er bare 12 plasser på Tripmates turene og det er derfor førstemann til mølla som gjelder. Hvis du vil være med på tur anbefaler vi å sende en forespørsel for å komme i dialog med en av våre reisespesialister så tidlig som mulig.

Reiser alle alene eller blir jeg femte hjul på vognen?

De aller fleste som er med på Tripmates reiser alene og det er nettopp derfor vi har designet disse reisene. Slik får de som drømmer om å reise jorden rundt, men ønsker noen å reise med får muligheten til nettopp dette. Tripmates er også åpne for venner som ønsker å reise sammen med andre, så det kan noen ganger hende at enkelte kjenner hverandre fra før.

Hvordan blir jeg kjent med de andre jeg skal reise med?

Når turen er fullbooket oppretter vi en Facebook-gruppe hvor du kan bli bedre kjent med resten av reisefølget. Vi arrangerer også et møte med reisespesialisten dere har bestilt turen gjennom på enten Facebook eller i en av våre butikker* (*hvis det lar seg gjøre).

Kommer jeg til å reise alene der hvor det er lagt opp til "tid på egenhånd"?

Hvis du vil reise alene kan du selvfølgelig det, men de fleste gruppene velger å holde sammen og ender opp med å reise sammen hele veien. Vår reisespesialist kan også hjelpe til med å sette opp forslag til arrangerte ting også der det er lagt opp til litt mere frihet.

Er det med en person fra Norge/KILROY på reisen?

Nei, det er ikke med en guide fra Norge eller KILROY. På organiserte opplevelsesreiser og aktiviteter underveis har dere lokale guider.

Kan reiseruten endres på?

Reiseruten er satt på forhånd og kan ikke endres, men hvis man vil bli igjen på siste destinasjon eller reise videre derfra er det mulig. Egne priser gjelder.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

For å få mer informasjon om planlegging, budsjett og hva du burde pakke, kan du ta en titt på vår reiseguide. Vil du ha hjelp med å planlegge en egen Jorden Rundt-reise, kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Snakk med våre reisespesialister
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...