{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reiseinformasjon Sommeren 2022

flight-plane-window-airborne-view

Godt å vite før du reiser på tur i sommer

Etter to år med nedstengning og COVID-restriksjoner, er det mange av oss som ikke klarer å vente med å komme ut på reisefot igjen! Dessverre har det seg sånn at nettopp fordi det er så mange reisende i sommer,  så er flyplassene stappfulle og flyselskapene sliter med å holde tritt med etterspørselen. Dette betyr dessverre lengre flyplasskøer, flykanselleringer og potensielle streiker blant flyselskaper i hele Europa.

Sas Airplane
Vil du mer informasjon?
For å få siste nytt og status om SAS og deres flyrute, klikk på lenken nedenfor. Den oppdateres fortløpende med den nyeste informasjonen, slik at du kan holde deg oppdatert på akkurat din flyreise.
SAS flight informasjon
Busy Airport
Flyet mitt er kansellert - hva gjør jeg nå?
For øyeblikket blir dessverre ganske mange flyvninger kansellert. Hvis du er usikker på hvilke rettigheter du har i tilfelle flyet ditt blir kansellert, klikker du på lenken nedenfor.
Hvilke rettigheter har jeg?

Ved potensiell flystreik

Med stort press på både bakke- og kabin personale over lengre tid, er det dessverre slik at det kan oppstå potensielle streiker hos ulike flyselskaper. 

Ved en potensiell streik kommer de kundene som rammes av til å bli kontaktet via e-post og/eller telefon. Hvis du ikke hører fra flyselskapet eller oss, bør du dra til flyplassen som planlagt for å unngå å bli "no-show" ved avreise. Vi vil behandle alle henvendelser så raskt som mulig, og de mest pressende sakene vil bli prioritert.

Mangel på flyplass personale

Flere europeiske flyplasser har annonsert lengre køer i  sikkerhetskontrollen og til og med varslet behov for å kansellere flyreiser på grunn av mangel på ansatte. Sørg for å sjekke flyplassens nettside på forhånd og gi rom for dobbelt så lang tid som vanlig på flyplassen. Nedenfor er noen ekstra tips for å sikre deg en stressfri ferie.

1. Beregn god tid

Vi anbefaler at du sjekker de siste anbefalingene fra din avreiseflyplass om hvor mange timer i forveien du bør være der. Dette er vanligvis rundt 3 til 4 timer før flyturen.

2. Last ned flyselskapets app

Det er alltid en god idé å laste ned appen til flyselskapet du flyr med. Her vil du få de siste oppdateringene og ofte få varsler når avgangstid eller gate har endret seg.

3. Forbered bagasjen

Sørg for at du kan passere sikkerhetskontrollen så effektivt som mulig. Regler angående håndbagasjen din kan variere fra flyplass til flyplass, så bare sørg for at du enkelt kan ta ut elektronikk og væsker om nødvendig. Med andre ord, organiser så mye du kan i forkant.

4. Sørg for at du har alle nødvendige dokumenter

Sørg for å sjekke at du har alle dokumentene som trengs for å slippe inn på sluttdestinasjonen. Ha alt helst i papirform dersom du reiser utenfor Europa.  

5. Ha riktig mindset

Sist men ikke minst, ha riktig mindset. Forbered deg på litt ekstra ventetid på flyplassen og ta med et spill, last ned favorittpodcasten eller TV-serien din, og nyt dette første stoppet på turen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...