{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4 uker i Costa Rica: Surf, spansk, yoga & frivillig arbeid

Image00009

Bo på en jungelcamp, finn nye reisevenner, lær deg spansk & surf

Lær deg spansk, surf, gjør litt yoga, jobb som frivillig med skilpadder og lev «Pura Vida» på Costa Ricas heteste sted, Santa Teresa. I løpet av 4 uker bor du på en tropisk jungelcamp sammen med en gjeng andre backpackere fra ulike land. Med andre ord er dette perfekt for deg som reiser alene, men det fungerer like bra for deg som drar med en venn. Du tilbringer hele reisen med den samme gjengen, og så kommer det nye grupper den første søndagen hver måned!

Hva kommer du til å gjøre?

 • Lære å surfe eller fokusere på yoga
 • Jobbe som frivillig med ulike samfunnsprosjekter
 • Støtte et bevaringsprosjekt for skilpadder
 • Lære spansk (eller friske opp ferdighetene dine!)
 • Bo på en jungelcamp og bli kjent med nye mennesker.
Jakera Pool
Bo på en jungelcamp i 4 uker i Costa Rica
Hva sier du til å henge på en jungelcamp i 4 uker? Lær deg å surfe eller prøv deg på yoga, frisk opp spanskkunnskapene dine i et tropisk klasserom og jobb som frivillig med skilpadder. Dette er ikke bare en reise, det er en opplevelse som passer for både deg som reiser alene eller for deg som reiser med en kompis. Scroll videre for å lese mer om hva du får gjøre hver uke og klikk deg videre for å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å realisere dette eventyret!
Kontakt oss

Uke 1: Surfing, yoga & frivillig arbeid

De første to ukene handler om å bli kjent med Costa Rica, de nye reisekompisene på campen og bare nyte det tropiske klimaet og den avslappede stemningen som Santa Teresa er kjent for!

Mandag - Fredag

🍳07:00-08:30 - Frokost på campen
📚09:00-11:00 - Spansktimer
🥗12:00-13:00 - Lunch på campen
🧘‍♂️14:00-16:00 - Surf, yoga eller frivillig arbeid (forskjellige dager)

Lørdager & Søndager

I helgene står du fritt frem til å gjøre det du vil! (det kan du for så vidt alle andre dager også, men vi antar at du vil få med deg det du har betalt for). Brunch serveres på campen hver helg!

Surf, yoga & spansktimer

Du kan velge mellom 4 surfetimer og 8 yogatimer. Vil du prøve surf for første gang og er usikker på om kurset passer for deg? Null stress! Du lærer deg det grunnleggende fra instruktørene. Det er også yogatimer for alle nivåer. 

Spansktimene kan også tilpasses ditt nivå og dine mål for reisen. Vil du lære deg det grunnleggende for å kunne snakke litt med lokalbefolkningen eller har du allerede en del skills? Ingen problem, begge deler funker!

Hva slags frivillig arbeid kan man delta på?

Hva du kommer til å gjøre på det frivillige prosjektet kommer an på hvilken årstid, samt også vær og vind. De fleste oppgavene går imidlertid ut på:

 • Beach cleans
 • Gjennvinning/ resirkulering
 • Sikkerhet på stranden
 • Hagearbeid

Vi lover at du kommer til å ha det kult på prosjektet og din innsats kommer til å gjøre en forskjell!

Spanish Jakera

Uke 3: Bevaringsprosjekt for skilpadder

Banker hjertet ditt litt ekstra for skilpadder? Denne uken forlater du jungelcampen en stund for å dra til Playa Ario (som er omtrent en times kjøretur fra Santa Teresa), og der skal du være med å bidra til et bevaringsprosjekt for disse søte små krabatene.

Hensikten med prosjektet er først og fremst å beskytte voksne hunner og reirene deres mot rovdyr og naturfenomener som for eksempel oversvømmelsene som skjer på grunn av store mengder regn under eggleggingsperioden.

Du får delta i strandrydding og nattlige patruljer for å lete etter hunner som legger egg, hjelpe til med mat- og vanntransport og slippe små skilpadder ut i havet (når det er sesong). Dette er en utrolig fin opplevelse som virkelig gjør en forskjell for det lokale dyrelivet!

I tillegg til bevaringsprosjektet er det andre oppgaver du kan hjelpe til med:

 • Vedlikehold og vandringer på stiene
 • Installering av vanningssystemer for planter
 • Innhøsting av frø fra innfødte trær i tørkeperioden
Volunteering Turtles

Uke 4:

Er du klar for å oppleve den grønne, frodige delen av Costa Rica? Den siste uken vil du og hele gjengen dra til Monteverde nasjonalpark for å utforske tåkeskogen og vandre blant tretoppene!

Dag 1
Etter frokost tar dere fergen som går kl. 09:00 til Puntarenas. Deretter kjører dere i 2 timer til Monteverde for lunsj. Gjør det du har lyst til på ettermiddagen!

Dag 2
Utforsk Cloud Forest (tåkeskogen), se etter tropiske dyrearter og nyt utsikten. På ettermiddagen kan du gjøre hva du vil, kanskje prøve ziplining gjennom jungelen?

Dag 3
Bli med på en guidet tur i Curicancha-reservatet og slapp av eller utforsk på egen hånd om ettermiddagen!

Dag 4
Gjør det du har lyst til om morgenen før dere reiser tilbake til Santa Teresa og jungelcampen!

Monteverde Bridge

Hva innebærer det å jobbe som frivillig?

Det at du er nysgjerrig på frivillig arbeid, er et tegn i seg selv på at dette mest sannsynlig er noe for deg. Men for at du skal kunne ha litt mer kjøtt på beinet for å bestemme deg, så kan vi legge til at det er viktig at du har et åpent sinn, er fleksibel og er villig til å bidra. Du kan ikke redde verden alene, men gjennom å jobbe som frivillig kan du gjøre litt for at den skal bli et bedre sted. I løpet av dette reiseeventyret vil du både støtte et bevaringsprosjekt for skilpadder og hjelpe til i lokale prosjekter som støtter Santa Teresas lokalsamfunn.

De aller fleste vokser som person gjennom å delta på frivillig arbeid og mange får en reise med mer mening samtidig som de oppdager et nytt, fantastisk reisemål!

Beach Bar Santateresa

Hva er alderen på de som deltar og kan jeg reise alane?

Det fine med denne opplevelsen er at den tiltrekker seg mange andre soloreisende som kanskje ikke hadde noen som kunne reise samtidig med dem. Er det ingen som kan reise når du har fri? Ikke stress. Mange reiser hit helt alene – og du kommer til å bli kjent med masse nye mennesker på stedet, fordi dere bor sammen, surfer sammen og jobber som frivillige. I tillegg kommer dere til å ha masse morsomme kvelder ute på byen sammen og lage deres egne utflukter!

Programmet har ingen direkte aldersgrense, men de fleste som drar hit er i 20-årene. Men, snakk med oss hvis du er usikker på om det passer for deg, så finner vi ut av det. Vi har mange forskjellige reiser, så vi finner garantert noe som passer for deg!

Keen på å være med? Skaff deg en plass!

Dette 4-ukers reiseeventyret i Santa Teresa er veldig populært, så hvis du er ivrig etter å dra, bør du ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi hjelper deg med å reservere plassen din og ordner også flybilletter!

Spør oss om denne reisen! Gi oss en kort beskrivelse av når du ønsker å reise og hvis du har noen spesielle spørsmål, så tar vi kontakt med deg!

Snakk med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...