{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

TikTok Giveaway: Julekalender 2023

Microsoftteams Image (7)

Bli med n[r vi reiser jorda rundt, og vinn fete premier!

Jula er rett rundt hjørnet, og det betyr også at vi er på vei inn i et nytt år. Og hvordan feire det bedre enn med enda mer reising? 

For å få deg i skikkelig reisemodus, la oss ta deg med på en reise rundt omkring i verden! I løpet av de første elleve dagene av desember kommer julekalenderen vår til å ta deg med til en ny destinasjon hver dag. Gjett riktig sted i kommentarfeltet så kan det hende en av våre fantastiske premier flyr din vei! På dag 12 skjer det noe stort, og uten å si for mye - det er en premie du virkelig ikke vil gå glipp av! 

Så om du det kribler i reisefoten: sørg for å følge oss på TikTok, og sjekk innom for våre daglige giveaways!

 

Følg oss på Tiktok

Giveaway - Terms & Conditions

 

Hvordan funker det?

Hver dag fra 1. til 12. desember 2023 laster vi opp en ny video på TikTok fra en destinasjon vi gjerne vil besøke i 2024. Det er opp til deg å gjette hvor i verden det er. Hvis du følger oss og gjetter riktig er du automatisk med i trekningen av den annonserte premien. For å være med i trekningen av den store premien 12 desember, må du dele et episk reiseminne. Du vet, et av de øyeblikkene som bokstavelig talt forandret livet ditt. Du kan laste opp så mange innlegg du vil! Enhver person som kan identifiseres i/på bildet eller videoen har gitt sitt samtykke. Ved tvist er søkeren ansvarlig. KILROY forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som bryter med selskapets etiske verdier.

 

Hvem kan delta?

Hovedpremien er åpen for personer som er 18 år eller eldre og er bosatt i Belgia, Nederland, Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, Storbritannia, med unntak av ansatte i KILROY, deres familier og alle andre tilknyttet enten selskapet eller konkurrentene. Daglige premier er åpen for personer som er 18 år eller eldre og er bosatt i Norge med unntak av ansatte i KILROY, deres familier og alle andre tilknyttet enten selskapet eller konkurrentene.

KILROY forbeholder seg retten til å bekrefte vinnerens alder og diskvalifisere vinnere under 18 år. Du kan delta en gang hver dag, med unntak av dag 12 hvor du kan legge inn flere bidrag for større sjanse til å vinne hovedpremien.

Hvor mange vinnere kommer til å trekkes?

Fra 1. til 11. desember 2023 deles det ut én premie hver dag, per land. Den store premieutdelingen som går fra 12. til 28. desember 2023 vil bli delt ut én gang, noe som betyr at alle deltakere fra Belgia, Nederland, Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige har samme sjanse til å vinne denne premien.

Premiene kan ikke byttes til en kontantverdi. Hver premie er personlig og kan ikke overføres til andre. Hovedpremien, presentert 12. desember på TikTok, kan ikke veksles inn i kontanter. Den er kun gyldig for ny bestilling gjort gjennom en KILROY reiserådgiver (ikke online bestilling) innen 1 år fra utstedelsesdato (reisen kan finne sted senere enn 1 år).

Hvordan velger vi vinnerne?

Vinnerne vil bli valgt tilfeldig fra de riktige svarene som blir lagt igjen på de daglige Tiktok videoene. Vinnerne må følge KILROY Norge sin Tiktok konto. For den store premieutdelingen som går fra 12. til 28. (17.00) desember, vil én vinner bli valgt tilfeldig blant bidragene og annonsert på tvers av alle deltakende KILROY-markeder (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgia og Nederland).

Når starter konkurransen?

Giveawayen varer fra 1. desember 2023 til 28. desember 2023. Vinnerne annonseres direkte via TikTok i kommentarfeltet og DM dagen etter hver konkurranse. Vinneren av hovedpremien vil bli kontaktet 29. desember. Dersom vinneren ikke svarer og oppgir adressen for å sende premien innen 7 dager, vil premien bli gitt videre til noen andre.

Ved å delta godtar du at ditt TikTok-brukernavn vil bli publisert på KILROY Norges nettside i forbindelse med kunngjøringen av vinnere og på TikTok under det aktuelle konkurranseinnlegget.

Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i TikTok konkurransen godtar deltakerne vilkårene og betingelsene som vises på denne siden. Alle rettigheter forbeholdt.

Vinneren vil være ansvarlig for å foreta alle fradrag og utføre alle handlinger som er nødvendige i henhold til inntektsskattelovgivning, alderspensjonslovgivning, lønnsskattelovgivning eller annen lovgivning. Vinneren samtykker i å holde KILROY skadesløs fra ethvert ansvar, forpliktelser, krav, straffer eller kostnader som pådras eller pådras i forhold til skatte- eller ansettelsesforhold som referert til i denne paragrafen.

 

Denne giveawayen er på ingen måte sponset, administrert av eller assosiert med TikTok.

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...