{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Belgia


brussels-belgium-buildings

Belgia er mest kjent for sin utsøkte sjokolade og for hovedstaden Brussel - EUs hovedsete. En studietur til Belgia kan derfor by på den perfekte kombinasjon av sosiale aktiviteter og faglige relevant innhold.

4 grunner til å dra på studietur til Belgia

 • Belgia har største EU-institusjonene, inkludert den betydningsfulle Europakommisjonen.
 • Man kan spise moule frites på en hygglige restaurant
 • Relativt kort reisevei
 • Det er enkelt å reise rundt i Belgia

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Belgia, deriblant:

Spør oss om studieturer til Belgia

ghent-belgium-girl

Studietur til Belgia

Belgia - nærmere bestemt Brussel huser mange av de største EU-institusjonene, inkludert den betydningsfulle Europakommisjonen. I tillegg er Brussel hovedsete for NATO og er et av Europaparlamentets to møtesteder (det andre er Strasbourg). Brussel er med andre ord Europas største maktsentrum, og med det følger det flere positive ting som f.eks gode kafeer og restauranter. Og på en studietur til Belgia hører det jo med at man skal spise moule frites på en hygglige restaurant! 

Naturhistorisk Museum er også verdt et besøk bl.a. på grunn av dets flotte samling av ekte dinosaurskjeletter, som er over 250 millioner år gamle. Sammen med de ekte skjelettene er det også en utstilling av kunstige dinosaurer, som ser uhyggelig ekte ut. Gå heller ikke glipp av et studiebesøk til Living Tomorrow. Her er fremtidens visjoner materialisert i LivForm komplekset, som består av tre enheter ; et futuristisk hjem med hjemmekontor, et futuristisk kontor, samt funksjonelle områder (auditorium, event hall, møterom og restaurant for besøkende). Guidet omvisning bør bestilles på forhånd.

Grand Place er Brussel flotte rådhusplass omgitt av smale hus med flotte fasader. Plassens historie går helt tilbake til 1100-tallet. Om sommeren kan dere høre klassisk musikk på plassen. Det er forøvrig en meget flott opplevelse å besøke Grand Place like før sol nedgang.

Forslag til aktiviteter

 • Grand Place
 • Manneken Pis
 • EU-institusjoner
 • Ommegang
 • Atomium/Mini-Europa
 • Brügge
 • Waterloo
 • Naturhistorisk museum

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Belgia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...