{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Brussel


Studietur til Brussel | Gruppereise til Brussel

Opplev Europas politiske hovedstad på en studietur til Brussel! Som destinasjon for studieturer og gruppereiser kan Brussel by på en fin blanding av gamle flotte bygninger og moderne skyskrapere. En selvsikker by som mange besøkende raskt lar seg sjarmere av. Vi skreddersyr studieturen til Brussel basert på deres budsjett og ønsker.

4 gode grunner til å reise på klassetur til Brussel

 • EU-institusjonene gir grunnlag for spennende ny kunnskap
 • Musée Royaux des Beaux Arts har over 20 000 kunstverk fra 1300-tallet og utover
 • Utforsk Waterloo, der Wellington slo Napoleon
 • Brussel er en passe stor by for studieturen – også for yngre studenter

Spørsmål? Skriv til oss

Opplevelser på klasseturen til Brussel

Brussel er rik på vakre historiske herskapshus og slott, som det kongelige palasset Palais Royal med sine mange herskapshus, og Palace of Justice, hjem til domstolene i Brussel. Byen er ikke blant Europas største hovedsteder, men det er mange muligheter for de som skal på studie- og klassetur til Brussel. Rundt Grand Place finner dere museer, arkitektoniske skatter og forskjellige attraksjoner som vil være åpenbare severdigheter på en studietur. Brussel var i 1958 vertskap for verdensutstillingen, og reiste i den anledningen en gigantisk kopi av et molekyl, bedre kjent som Atomium. Den 102 meter høye skulpturen med de seks store kulene i hvert hjørne er nettopp blitt renovert, og fremstår nå nesten som ved innvielsen i 1958. Dere kan utforske innsiden av bygningen og se ulike utstillinger på innsiden. Andre utflukter og opplevelser vi kan hjelpe med inkluderer: 

 • EU-institusjonene
 • Tegneseriemuseet
 • Naturhistorisk museum
 • Utflukt til Brügge
 • Utflukt til Waterloo​
 • ... mye mer

Studietur til Brussel | Gruppereise til Brussel

Studietur til Brussel - enda flere opplevelser 

Brussel ligger mellom fem store hovedgater, kjent som Petit Ring. I hjertet av Brussel ligger Grand Palace, som uten tvil er Europas vakreste, omgitt av smale hus med flotte fasader. Plassens historie går helt tilbake til 1100-tallet og om sommeren kan dere høre klassisk musikk på plassen. Fontenen Manneken Pis står på hjørnet av gatene "Eikstraat" og "Stoofstraat". Den er kun 53 cm lang, men likevel Brussels mest kjente severdighet og maskot.

Brussel er også EUs hovedstad, noe som har gitt byen en helt egen atmosfære. Byen huser mange av de største EU-institusjonene, i tillegg til hovedsete for NATO. Byens mange internasjonale funksjoner er veldig synlige når dere ser på byens befolkning. Mer enn en tredjedel av Brussels innbyggere er utlendinger, og byens internasjonale atmosfære oppleves over hele byen. Legg til Belgias fortid som en kolonimakt som også bidrar til byens mangfold.

Naturhistorisk Museum er også verdt et besøk bl.a. på grunn av dets flotte samling av ekte dinosaurskjeletter, som er over 250 millioner år gamle. Gå heller ikke glipp av et studiebesøk til Living Tomorrow. Her er fremtidens visjoner materialisert i LivForm komplekset. Hvis dere ønsker et annet blikk på belgisk kultur, er Belgia hjemstedet til en rekke av verdens beste tegneserieskapere. Besøk Brussel sitt tegneseriemuseum og fordyp dere i karakterer som Tintin, Lucky Luke, Viggo og Smurfene.

Severdigheter dere vil ikke gå glipp av 

 • Grand Place
 • Ommegang
 • Manneken Pis
 • EU-institusjonene
 • Atomium/Mini-Europa
 • Living Tomorrow
 • Naturhistorisk museum
 • Tegneseriemuseet
 • Utflukt til Brügge
 • Utflukt til Waterloo

Matopplevelser på studieturen til Brussel

Brussels restaurantområde ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaten) i nærheten av Grand Place. Er det en matrett dere ikke må gå glipp av? Ja, hvis dere liker sjømat er nystekte blåskjell med pommes frites "Moules Frites" (som belgierne påstår å ha oppfunnet) en favoritt. Hvis dere ikke liker smaken av havet kan dere alltids unne dere en varm belgisk vaffel, servert med sjokoladesaus og kremfløte. Brussel bugner av gode restauranter, så her er det noe for enhver smak. 

Overnatting på studieturen til Brussel

Våre kunnskapsrike reisespesialister kan hjelpe dere med å finne nøye utvalgte hoteller, hosteller og herberger i Brussel som er ideelle for studieturer og klasseturer. Les mer om de forskjellige alternativene på kartet og ta kontakt med oss hvis dere vil ha informasjon om hvilken type overnatting som passer deres budsjett, beliggenhet og gruppe.

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Brussel

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...