{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Polen


Studietur til Polen | Gruppereise til Polen

Få et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie på en studietur til Polen. Flere av de polske byene har godt bevart arkitektur og historiske minnesmerker som forteller en lang og spennende historie.

4 Grunner til å dra på studietur til Polen

 • Reflektere over historien
 • Utforsk flott natur
 • Gamle slott, majestetiske palasser og herskapshus er spredt over hele Polen
 • Det er lett og billig å komme seg dit fra Norge

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Polen, men har satt sammen to studieturer i Polen. Klikk på linkene for å se priser og aktivitetsforslag for:

Spør oss om studieturer til Polen

Studietur til Polen

Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur til Polen, med en god blanding av faglig innhold og sosiale aktiviteter. Auschwitz-Birkenau er en viktig del av pensum, som den største og mest beryktede konsentrasjonsleiren og senere utryddingsleiren under 2. verdenskrig. Mange ønsker å se stedet med egne øyne, kanskje for å lete etter svar eller ta innover seg de grusomhetene som skjedde her. Elever som drar hit utvikler en stor interesse for å lære mer. Dette blir definitivt en sterk og interessant opplevelse som dere sent vil glemme.

Få en helt unik opplevelse til fots, 300 meter ned i den 700 år gamle Wieliczka-saltminen. Dette er en av Polens største severdigheter, og du finner den på UNESCOs liste over mest bevaringsverdige kulturminnesteder. Her nede vil dere se flotte skulpturer og fire store kapeller som er gravd ut av minearbeiderne. Dere får et spennende innblikk i en viktig næring i Polens historie, og muligheten til å se hvordan driften av en mine fungerer.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Auschwitz/Birkenau
 • Klosteret i Jasna
 • Gora med Den Sorte Madonna
 • Saltminen Wielicka
 • Seiltur på Dunajec
 • Ojkowski Nasjonalpark
 • Det jødiske kvarteret
 • Warszawas historiske museum
 • Wilanowslottet

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Polen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...