{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Krakow


cracow-poland-st.mary-basilica

Opplev en by med rik historie og spennende kultur på klassetur til Krakow. Hos oss er det alltid gratis og uforpliktende å få et skreddersydd tilbud på en klassetur til Krakow.

Krakow er en kongelig hovedstad som i over 500 år som har sugd til seg mer historie enn noen annen polsk storby. Gammel arkitektur fra ulike perioder er godt bevart i Krakow. I dag er Krakow en levende universitetsby med karakter og sjel. 

Få et gratis tilbud

4 grunner til å dra på klassetur til Krakow

 • En studietur til Krakow byr på både spennende faglig innhold, kultur og sosiale aktiviteter.
 • Krakow er en by rik på historie, spesielt med hensyn til 2. verdenskrig.
 • Besøk den gamle konsentrasjonsleiren Auschwitz/Birkenau på klasseturen til Krakow
 • Krakow er utsmykket med flott arkitektur

5-dagers klassetur til Krakow med program

 

Historie og arkitektur på studieturen til Krakow

Krakow er en av de eldste byene i Polen, og man mener at området der dagens Krakow ligger har vært bebodd av mennesker i over 6.000 år. Rynek Glówny, som ble anlagt under middelalderen er Krakows sentrale torgplass, og her finner dere mange hyggelige kafeer og restauranter. Dere kan også gjøre et kupp ved en av salgsbodene i markedshallen like ved torget. Besøk Juliusz Slowacki-teateret som er oppført med Paris' opera som forbilde. Gå heller ikke glipp av en av Polens vakreste barokkirker, Skt. Anna-kirken so er fra 1689. Kun 70 km vest for byen kan dere besøke og lære om grusomhetene som foregikk ved konsentrasjonsleiren Auschwitz under andre verdenskrig.

Severdigheter og aktiviteter i Krakow

Våre reisespesialister kan alltid foreslå forskjellig faglig innhold på klasseturen til Krakow, og vi setter gjerne sammen et spennende program for dere. Av interessante opplevelser i Krakow foreslår vi blant annet:

 • Gamlebyen
 • St. Adalberts kirke
 • Markedsplassen
 • Oscar Schindlers fotspor
 • Wavel-slottet
 • Mariakirken
 • Det jødiske kvartalet

I tillegg burde dere få med dere noen attraksjoner og opplevelser utenfor Krakow, som eksempelvis:

 • Auschwitz/Birkenau
 • Klosteret i Jasna
 • Gora med Den Sorte Madonna
 • Saltminen Wielicka
 • Zakopane
 • Seiltur på Dunajec
 • Ojkowski National Park

Hvor skal vi bo på studieturen til Krakow?

Vi har nøye valgt ut de beste hotellene og vandrehjem ideelle for studie- og klasseturer til Krakow. Vi hjelper dere gjerne med å finne det overnattingsalternativet som passer best for dere basert på deres budsjett, aktivitetsplan og preferanser. Skriv til oss hvis dere har spørsmål eller vil høre mer om hvilken type overnattingsalternativ som vil passe best for deres studietur til Krakow. Våre reisespesialister sitter klare til å hjelpe.

Kjekt å vite innen klasseturen til Krakow

Krakow ligger i sør i Polen og ble utnevnt som Polens hovedstad i det 11. århundre. Selv om byen i dag ikke lenger har denne tittelen, er Krakow på mange måter Polens hjerte og sentrum når det gjelder kultur og vitenskap. Krakow har også har et fint utvalg av restauranter. Det polske kjøkken tilbyr blant annet på varierte gryteretter, rødbetesuppe, piroger og Krakowska kielbasa (en spesiell polsk pølse). De fleste retter serveres med poteter av ulike varianter. Polakkene drikker også mye øl, og landet er faktisk blant de beste ølprodusentene i Europa. Utover maten, så er det gode muligheter for å kjøpe suvenirer fra Krakow. Se etter polsk håndverk solgt på markeder og i bakgårder. For mer generell shopping finnes det flere store kjøpesenter å velge mellom. 

Vil du vite mer om studieturer til Krakow?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om studieturer til Krakow? Våre reisespesialister har lang erfaring med å planlegge turer for små og store grupper til Krakow. Vi hjelper dere med alt det praktiske og kan skreddersy den perfekte gruppereisen eller klasseturen for dere. 

 Send oss dine spørsmål

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Krakow
 • 4 overnattinger inkl. frokost
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Krakow. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Besøk til Auschwitz konsentrasjonsleir
Konsentrasjonsleiren Auschwitz/Birkenau, som ligger ca. 60 km vest for Krakow, var den største utryddingsleiren under 2. verdenskrig.  Omkring 1 million jøder og 150.000 andre (hovedsakelig sigøynere, krigsfanger og politiske motstandere) skal ha mistet livet i denne leiren. Besøket i Auschwitz varer ca. 3 timer. Vi gjør oppmerksom på at det frarådes barn og unge under 14 år å besøke stedet. 

EnergyLandia
Etter et besøk ved Auschwitz kan en tur til fornøyelsesparken EnergyLandia være akkurat det som trengs for å lette litt på stemningen. Her finner dere over 30 forskjellige karuseller og andre morsomme aktiviteter - alt fra det ekstreme til det barnevennlige.

NB! Buss som skal frakte gruppen til EnergyLandia på bestilles i tillegg. Pris per buss er fra 2520 NOK. 

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter til deres studietur hvis det er ønskelig. Spør våre reisespesialister om aktiviteter på klasseturen til Krakow.

Få info om aktiviteter i Krakow

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger

Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.

Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet

For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien

Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Faglige aktiviteter i Krakow

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...