{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
I Santa Susana, ca. 60 km utenfor Barcelona, har dere mulighet til å få en morsom, spennende og aktiv dag i det fri. Her kan dere holde på med litt av hvert, og vi kan nesten garantere at det blir en uforglemmelig dag. Tree Top Climbing Høyt hevet over jorden, oppe i tretoppene, kan dere virkelig utfordre dere selv og hverandre. Takket være nett, kabler, tau, broer og opp til 90 meter lange løpestrenger kan dere bevege dere fra tre til tre uten å ta i bakken. Det er den perfekte kombinasjon av mosjon og moro, samtidig som det fremmer selvtilliten, frykten overvinnes og personlige grenser utfordres. Varigheten er ca. 1-2 timer. Til alle sportsgrenene anbefales det å være kledd i gymtøy og behagelige sko som sitter godt fast på foten.

Andre aktiviteter kan legges til mot ekstra betaling. Vennligst kontakt deres reisekonsulent for detaljer_
1. Laser Combat – Battlefield Live Basert på samme prinsipper som paintball og touch ball, er Laser Combat et av verdens raskest voksende spill. Via den mest moderne teknologien og materialene simuleres et autentisk øyeblikk på slagmarken, hvor dere er de aktive deltagere – her unngår dere dog både maling og blåmerker, samt å måtte manøvre rundt i tungt sikkerhetsutstyr. Varigheten er ca. 1,5 time.
2. Quad Bike Driving – 4-hjuls motorsykkel Nyt en spektakulær tur gjennom Montnegre nasjonalpark på en 4-hjuls motorsykkel. Det finnes ulike ruter gjennom parken, som velges utfra været, varighet og, ikke minst, deltagernes ferdigheter. Varigheten er ca. 30 minutter.
3. Golf Fotball: En unik og morsom opplevelse for alle, omgitt av natur. Et flott spill for å tilbringe dagen utendørs. Målet er å få ballen fra startpunktet til hullet med så få berøringer som mulig. Banen har 18 hull med forskjellige ruter og vanskelighetsgrader. Den omtrentlige varigheten av spillet er 2 timer.
4. Escape-spill: Våre spennende escape-spill er innovative, unike og finner sted utendørs i vår vakre park. Dette gir en ny måte å oppleve et escape room på. Deltakerne blir transportert til en parallell verden, der de vil løse ulike koder og gåter for å finne løsningen på spillet. Varigheten er omtrent 75 minutter.
Zip-line kan inkluderes mot en ekstra avgift.

Få et uforpliktende tilbud
68-iberinbound-barcelona-activ-natura-park

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...