{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Star RV Polaris 2 + 2

Kystvei med en campervan, med grønne busker på begge sider av veien, og et veldig blått hav i det fjerne.
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Book nå
Star RV Polaris 2 + 2 campervan i grå

Star RV Polaris 2+2 gir deg frihetsfølelsen og er en fullt utstyrt campervan som egner seg bra for to voksne og to barn. Den perfekte bilen for deg som vil ta familieferien i en førsteklasses, romslig og komfortabel campervan.

Star RV Polaris 2+2 passer for deg som vil ha komfort og nok plass på en road trip gjennom Australia med partneren din (og eventuelt to barn). Polaris 2+2 har dusj og toalett og har alle de førsteklasses detaljene og fasilitetene som man forventer av en Star RV. Har dere tenkt til å kun være to stykker som skal reise sammen, så bør dere ta en titt på Star RV Polaris 2 her.

Husk: Høysesongen for campervan utleie i Australia er fra oktober til mars. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser. Når tilgjengeligheten går ned, blir campervanene dyrere. Ikke vent for altfor lenge med å bestille!

Merk: Denne modellen er for tiden kun tilgjengelig for henting og levering i Cairns, Brisbane, Melbourne og Sydney.

Mer info

Utleiestasjoner for denne modellen

kart over utleiestasjoner for Star RV Polaris 2+2

Inkludert:

 • Ubegrenset kilometer
 • Fullt kjøkken med utstyr
 • Sengetøy, puter, dyne og håndklær
 • Oppvaskutstyr
 • 24/7 veihjelp

Inneholder:

 • Mikrobølgeovn
 • TV & stereo
 • Vannfilter
 • To koketopper
 • Vask med kran & sluk
 • 90L kjøleskap
 • 80L ferskvannstank + 100L gråvannstank
 • Bord + roterende stoler
 • Dusj & toalett
 • Dobbelglassvinduer med insekts nett og blendingsgardiner
 • Klimaanlegg
 • Cruisekontroll
 • ABS og kollisjonsvarsling
 • Ryggekamera og filassistanse
 • Digitalt underholdningssystem inkludert Apple CarPlay og Android Auto
 • USB-ladeporter

 

 

Kjøring & overnatting

Star RV Polaris 2+2 er komfortabel å kjøre med cruisekontroll, parkeringssensorer, ryggekamera, ABS og kollisjonsvarsling. Den er en av de mest kompakte campervanene og er et godt valg for en familie på opptil fire personer - den kommer i tillegg med et bad. Polaris 2+2 har automatgir, så du trenger kun å venne deg til å kjøre på venstre side av veien (som ikke tar mer enn noen timer å venne seg til).

Campervanen har plass til 2 voksne og 2 barn, i en komfortabel dobbeltseng og to køyesenger bak i bobilen. Sengen kan senkes ned elektronisk, som gjør overgangen fra dag til natt veldig enkel. Den er perfekt for en familie med barn som vil oppleve Australia på road trip. Puter, sengetøy og alt annet du trenger er selvfølgelig inkludert i prisen.

Det er greit å være oppmerksom på at denne campervanen ikke er egnet for fire voksne, fordi køyesengene ikke er store nok for voksne av «normal størrelse».

Kjøkkenfasiliteter

Kjøkkenet i Polaris 2+2 er ikke bare praktisk men også romslig. Det har alt som trengs for en road trip Down Under, med en to-brenner gasskomfyr, 90 liters kjøleskap, vask og mikrobølgeovn. Den har vanntanker på 80 liter for ferskvann og 100 liter for gråvann, som er mer enn nok for alle de vannrelaterte behovene på tur. Du har også alt av bestikk og servise, en stekepanne, kasserolle, vannkoker og boller inkludert i leien.

Utleiestasjoner & enveisleie

Star RV har flere utleiesentre over hele Australia, men for denne modellen er det for tiden kun mulig å hente/levere campervanen i Brisbane, Cairns, Melbourne og Sydney.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom Star RV utleiesentrene i Brisbane, Cairns, Melbourne og Sydney. Et enveisavgift kommer til å legges til på mellom AUD 0 - 300.

Aldersgrense

Sjåfører må være 18 år for å kunen leie og kjøre denne campervanen. Du trenge rogså et internasjonal førerkort i tillegg til førerkortet fra Norge.

For sjåfører mellom 18-20 år kommer en tilleggsavgift for "unge sjåfører".

EKSTRAUTSTYR SOM KAN LEIES

Du kan velge å leie dette utstyret i tillegg (mot betaling):

GPS satellite navigation / tilleggsjåfører / camping stoler / camping bord

Hva koster det å leie denne modellen?

Leieprisen varierer basert på etterspørsel og sesong. Du får den laveste prisen hvis du bestiller Star RV Polaris 2 i god tid mens tilgjengeligheten fortsatt er høy. Det er også billigere å reise i lavsesongen. Det skal også nevnes at dersom du bestiller en campervan tett opptil avreisedatoen din eller i høysesongen, så ender du opp med å betale mer. Det er akkurat som flybilletter! For å kunne gi deg et nøyaktig tilbud på dine reisedatoer, ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne!.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...