{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bobil & Campervan i Balkan

Utleie av campervan og bobil i Europa og Balkan
Utleie av campervan og bobil i Europa og Balkan

Bobil og Campervans i Europa - Slovenia, Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Serbia, Montenegro, Nord-Makedonia og Albania

Har du alltid drømt om å reise med bobil eller campervan i Europa? På reise til Balkan kan du besøke fantastiske musikkfestivaler, parkere omtrent hvor du vil for å utforske vakre steder og skjulte strender til fots - og mens du gjør alt dette, har du alt du trenger for å sove og lage mat i bilen. 

Spør oss om leiebil i Europa

Det er faktisk ingen bedre måte å reise rundt på steder som vil gi deg så mye frihet og muligheten til å sove bare et steinkast unna Adriaterhavet, eller hvis du foretrekker det, dypt i de grønne Alpedalene. På reise med campervan eller bobil i Europa og Balkan står du fritt til å kjøre vekk fra masseturismen, komme nærmere naturen, slappe av når du måtte ønske og finne de virkelige eventyrene.

Campervan i Europa

En campervan er på størrelse med en minivan og kjører omtrent som en vanlig bil. Den er enkel å kjøre på grunn av størrelsen. De fleste campervans har 2 sengeplasser inne i bilen, men noen modeller har også plass til 4 personer i bilen eller med telt på taket - det finnes også kombinasjoner av disse. Mulighetene for å lage mat er simple, med det mest nødvendige i en enkel kjøkkenkrok inne eller bak på bilen. En kompakt elektrisk kjøler er inkludert i alle campervan-modellene.

I tillegg kan du forvente å betale mye mindre, uansett hvor du kjører med campervan i Balkan-regionen. Kompakte campervans har ikke bare et lavt drivstofforbruk, men er også et billigere alternativ når det gjelder fergepriser og bompenger (sammenlignet med større bobiler). Du kan også ta de med på brattere og røffere veier. 

Bobil i Europa

En bobil er større og tilsvarer en minibuss. Du trenger ikke spesielle førerkort for å kjøre våre bobiler i Europa. Selv om bobiler er større enn kompakte campervans, er de enkle å kjøre. Bobilene har cockpit, boareal, senger, komplett kjøkken, bad, lagringsplass og mer.

Viktig informasjon om høysesong i Balkan

Høysesongen for leie av bobil og campervan i Balkan-regionen varer fra begynnelsen av mai til slutten av september. Jo tidligere du bestiller, jo billigere blir det. Det er heller ikke så altfor mange campervans tilgjengelig, så ikke vent for lenge med å bestille ditt neste eventyr med bobil eller campervan i Europa! 

Vil du vite mer om leie av bil og campervan i Europa? 

Snakk med en reisespesialist

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...