{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bobil og Campervan i USA og Canada

Utleie av campervan og bobil i Canada & USA | KILROY
Lei en bobil i Canada & USA | KILROY

Bobil og Campervans i USA & Canada

En campervan eller bobil gir deg den ultimate følelsen av frihet mens du reiser gjennom USA og Canada. Alle nødvendigheter er ombord, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne lokal transport eller overnatting. Med en Campervan eller bobil får du både transport, overnatting og restaurant i en og samme pakke!

Spør oss om campervans i USA & Canada

Vi har vi et stort utvalg av bobiler og campervans i USA og Canada. Noen er egnet for backpackere og unge reisende, mens andre passer bedre for familier og større grupper. Du kan se alle campervans og bobiler som vi har til utleie i USA og Canada i listen under.

Campervan

En campervan er ganske lik i størrelse som en minivan, og er enkel å håndtere da den ikke er ulik en vanlig bil.  De fleste campervans har 2 soverplasser inne i bilen, men noen modeller har også et taktelt hvor man kan sove på taket av bilen. Kjøkkenfasiliteter finner du bak i bilen og består av en liten kokeplate og nødvendig matlagingsutstyr. En liten elektrisk kjøler er inkludert i alle modeller.

Bobil

En bobil er et stort kjøretøy som ligner på en minibuss. Det kreves ikke spesielt sertifikat for å kjøre våre utleiemodeller i USA og Canada. Selv om bobiler er større, er de enkle å kjøre på grunn av infrastrukturen som finnes i USA og Canada. Bobiler har normalt en cockpit, et oppholdsområde, sengeplass(er), et komplett kjøkken, bad, lagringsplass og mer. En Bobil er også kjent som et "Recreational Vehicle" eller bare "RV" i USA og Canada.

Bestill i god tid

Høysesongen for utleie av campervan og bobil i USA og Canada løper fra slutten av mai til begynnelsen av oktober. Jo tidligere du bestiller, jo billigere kan du få det. Når tilgjengeligheten går ned, går prisene opp. Så ikke vent for lenge med å sikre deg campervanen eller bobilen for ditt neste reiseeventyr!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...