{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den transmongolske jernbane

Den transmongolske jernbane - St. Petersburg til Beijing
Få mer informasjon eller book nå!
Den transmongolske jernbane - St. Petersburg til Beijing

Gjør deg klar for en uforglemmelig og spennende reise langs en av verdens lengste togstrekning; Den transmongolske jernbane. Turen tar deg fra Moskva til Beijing via Mongolia, eller via Manchuria hvis du velger å reise med det russiske toget fremfor det kinesiske.

På grunn av den nåværende situasjonen, har vi valgt å ikke tilby reiser til Russland i tiden fremover.

Den transmongolske jernbane er en av de lengste kontinuerlige jernbanelinjene på jorden. Den totale avstanden med tog fra Moskva til Beijing er 7621 km. Toget krysser Sibir, kjører gjennom Mongolia og Gobi-ørkenen, fortsetter deretter inn i Kina og passerer gjennom Den kinesiske mur før det stopper i Beijing.

Du kan reise nesten direkte fra Moskva til Beijing, eller velge å stoppe underveis. Du kan for eksempel prøve å bo hos en gjestfri russisk familie ved bredden av den vakre Baikal-innsjøen, verdens dypeste ferskvannssjø. Du kan besøk Ulan Ude, eller utforske Mongolia før du reiser videre til Kina. Det er også mulig å reise med tog til Vladivostok og ta et fly tilbake. Mulighetene er mange, og våre reisespesialiser kan hjelpe deg med flere forslag hvis du trenger inspirasjon!

Mer info

Rutekart over Den transmongolske jernbane

Rutekart over Den transmongolske jernbane

Inkludert

 • Togbilletter
 • Transfers mellom stasjoner
 • Overnatting
 • Honchos (lokale guider når du deltar på dagsturer og utflukter)
 • Hjelp med visum
 • Garanterte avganger

Gode grunner til å dra

 • Gode ​​opplevelser på toget
 • Naturskjønne panoramautsikter, som regnes blant de vakreste i verden
 • Oppdag gjestfriheten i Russland
 • Besøk Baikal-sjøen, den dypeste ferskvannssjøen i verden
 • Se de vakre landskapene i Mongolia
 • Sov i en tradisjonell mongolsk Ger
 • Besøk travle Beijing
 • Ved hvert stopp har du en lokal guide som kjenner stedets skjulte skatter
 • Reis sammen med en gruppe på opptil 15 personer (18-35 år)

Sightseeing og dagsturer

I Moskva, Irkutsk, Ulaanbaatar og Beijing kan du dra på dagsturer og sightseeing. Vi kan også arrangere andre stopp på veien til Beijing, for eksempel i byer som Jekaterinburg, Novosibirsk og Ulan Ude. Hvis du ønsker å legge inn stopp underveis i reisen din, anbefaler vi at du tar minst to overnattinger på stedet hvis mulig.

Overnatting på toget

Når du reiser med tog, anbefaler vi vanligvis at du velger en kupé med fire køyer. En kupé med to køyer er dyrere, og du vil savne gleden ved å dele reisen med andre reisende.

Måltider på toget

Det er en egen restaurantkupé på toget. Tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag) blir servert til en pris på omtrent EUR 20 per dag.

Planlegg togreisen din

Når det gjelder planleggingen, er det viktigste å bestemme om du skal stoppe underveis. Hvis ja, er det bedre å begynne å planlegge fra sluttdestinasjonen og gå bakover.

Reisen Moskva - Beijing (non-stop) tar 6 dager med et kinesisk tog. Toget forlater Moskva til Beijing hver tirsdag. Et annet alternativ er det russiske toget. Dette går derimot via Manchuria, og ikke Mongolia. Denne turen tar 8 dager og koster litt mer. Dette toget drar fra Moskva hver lørdag.

Merk at du også kan starte reisen din fra St. Petersburg. Kontakt en av våre reisespesialister for mer informasjon om avgangstider.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...