{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den transsibirske jernbane: Moskva til Vladivostok

Den transsibirske jernbane: Moskva til Vladivostok
Få mer informasjon eller book nå!
Den transsibirske jernbane: Moskva til Vladivostok

Reis med tog på tvers av Russland på Trans-Siberia Express. Fra St. Petersburg eller Moskva reiser du gjennom historiske byer som Jekaterinburg og Irkutsk, langs Baikal-sjøen gjennom Sibir til ditt endelige reisemål Vladivostok. Den transsibirske jernbanen er en ekte russisk reiseopplevelse. Du reiser sammen med lokalbefolkningen og andrebackpackere, og på veien vil du se og oppdage noen av de vakreste stedene i denne delen av verden.

På grunn av den nåværende situasjonen, har vi valgt å ikke tilby reiser til Russland i tiden fremover.

Merk - Hvis du leter etter ruten som tar deg via Mongolia og til Kina er det Den transmongolske jernbanen du skal sjekke ut.

Den transsibirske jernbane

En episk togreise gjennom Russland fra vest til øst! Du vil oppleve forskjellige landskap, byer og kulturer mens du reiser komfortabelt ombord på Trans-Siberian Express. Reiseventyret ditt begynner i St. Petersburg eller Moskva. Fortsett videre til Suzdal, Jekaterinburg og Irkutsk. Underveis vil du se Ural og krysse grensen fra Europa til Asia, før du ankommer hjertet av Sibir. Togeventyret ditt fortsetter helti til du ankommer endestasjonen Vladivostok, på den ytterste østkysten av Russland. Benytt denne muligheten til å dra på en uforglemmelig reise gjennom to kontinenter, 12 regioner og 87 byer.

Når du bestiller din reise hos oss organiserer vi det slik at du reiser sammen med andre backpackere. Gruppen vil bestå av maks 15 personer, hvor alle er mellom 18 og 35 år. Alt blir ordnet for deg sånn at du kan glede deg over reiseopplevelsen uten bekymringer. Denne togreisen inkluderer togbilletter, overnatting, transport til og fra togstasjonene, samt Honchos (lokale guider).

Når er det best å reise på Den transsibirske jernbane?

Det er mulig å reise strekningen hele året, selv om den beste perioden er fra juni til september. Men det er også andre måneder i året som har sine fordeler; f.eks er Baikal-sjøen på sitt vakreste i mars når innsjøen fortsatt er frossen, men temperaturene likevel er mer utholdelige. Du kan også nyte det snødekte landskapet gjennom vintermånedene. Forsøk å styre unna april, som er den våte og gjørmete sesongen på grunn av snøsmeltingen. Sent på våren og sommeren er vanligvis den beste tiden å oppleve Russland.

Honchoene

I hver by blir du møtt av en Honcho - din lokale kontaktperson og guide. Så snart du og de andre i gruppen går av toget, vil Honchoen vente på dere for å ta dere med på en kul lokal opplevelse!

Sosialt liv ombord på toget

I løpet av din tid på toget vil du møte en blanding av kulturer og mennesker. Familier, handelsmenn, studenter, soldater, munker og backpackere. Kort sagt er det en god sjanse for at du vil dele opplevelsene dine med en rekke ulike mennesker!

Mer info

Rutekart over Den transsibirske jernbane

Rutekart over Den transsibirske jernbane: St. Petersburg til Vladivostok

Inkludert

 • Togbilletter
 • Transfers mellom stasjoner
 • Overnatting
 • Honchos (lokale guider når du deltar på dagsturer og utflukter)
 • Hjelp med visum
 • Garanterte avganger

Fordeler

 • Gode ​​opplevelser på toget
 • Naturskjønne panoramautsikter, som regnes blant de vakreste i verden
 • Oppdag gjestfriheten i Russland
 • Besøk Baikal-sjøen, den dypeste ferskvannssjøen i verden
 • Ved hvert stopp har du en lokal guide som kjenner stedets skjulte skatter
 • Reis sammen med en gruppe på opptil 15 personer (18-35 år)

Sightseeing og dagsturer

Dagsturer / sightseeingturer tilbys på flere steder langs ruten, og vi kan også organisere spennende stopp for deg på veien til Vladivostok, som for eksempel i Jekaterinburg og Novosibirsk. Hvis du ønsker å legge inn stopp underveis i reisen din, anbefaler vi at du tar minst to overnattinger på stedet hvis mulig.

Overnatting på toget

Når du reiser med tog, anbefaler vi vanligvis at du velger en kupé med fire køyer. En kupé med to køyer er dyrere, og du vil savne gleden ved å dele reisen med andre reisende.

Måltider på toget

Det er en egen restaurantkupé på toget. Tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag) blir servert til en pris på omtrent EUR 20 per dag.

Planlegg togreisen din

Når det gjelder planleggingen, er det viktigste å bestemme om du skal stoppe underveis. Hvis ja, er det bedre å begynne å planlegge fra sluttdestinasjonen og gå bakover.

Reisen Moskva - Vladivostok tar 7 dager hvis du reiser direkte mellom destinasjonene uten stopp underveis.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...